Позволявате ли друг да ви кара колата?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 24 Фев 2005, 11:09

Мразя да карам чужди коли и да ми карат колите...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от bonbonev » 24 Фев 2005, 11:28

абе не обичам да ми карат колата, ама на близки хора които могат да карат - поне според моите критерии - нямам сърце да им откажа. Ако я давам, гледам да не съм и аз вътре - просто като се фърли некои с нея в некоя дупка - без да иска - и сърцето ме заболява, и настроението ми се скапва....Мойта "булка" ме попита онзи ден - "ъъъ Еньо, би ли ми дал БМВ-то да го карам самичка?.." , (тя е карала, уно-то и кадета, пасата на баща си....),ама има книжка от два-три месеца,. Викам й - да мише, ама като се научиш да го караш - габарити, коне - това е голяма кола....и тя малко ми се понацупи....Та бих, и я давам, но предпочитам аз да карам...

П.С. Много си обичам колата, била тя кадет или бмв, но хората са много пъти по-важни от купчина ламарини и електроника....

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 24 Фев 2005, 11:58

По принцип, ще ми се скъса сърцето, ако някой друг ми ръчка колата като мен! Но нямам нищо против да дам на приятел да се изкефи на баварчето, но бавничко. И жена ми я кара по някога, по скоро я прибира... :mhihi: Но определено когато може да избира между БМВ 525тдс туринг и Нисан Блубърд, взема Блубърда, моята и идва голяма! Не знам защо!

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 24 Фев 2005, 12:16

Трябва да сам в страхотно настоение за да дам някои да ми кара колата единствено маика я кара ма вече рядкоо :lol: :mhihi: 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarcheto » 24 Фев 2005, 13:06

Мойта я давам единствено и само , когато и аз съм вътре и то примерно за 1 кръгче дет се вика да спечели нови фенове 8),а и когато съм в добро настроение и вярвам на човека.....абе условия много. Но това е поради причината, че много хора я искат само, за да
я "пробват" как праи 100 или как са държи в завоя и т.н. Все пак не всеки е карал или кара БМВ :lol: . А и другата причина е , че си я обичам много и съм вложил много и не искам някой да се гаври и с колата и с труда ми :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 24 Фев 2005, 16:35

Аз да ви споделя, веднъж си дадох колата на един познат и като ми я върна - вътре кочина. Една автомивка не е чак толкова скъпа, ама като е чужда кола да му мисли стопанина. За това втори път такива грешки не правя.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 24 Фев 2005, 19:31

Аз и да я давам никой не ще да я кара :mhihi: :mhihi:
Но и рядко се е налагало.Да не кажа хич.
А чужди карам.Май повече от колкото трябва :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Фев 2005, 19:45

аз не обичам да карам чужди коли (с малки изключения :winky: ), а нямам проблем да давам моята (мойте) - все пак колата е една вещ, не давам да ме карат мен ;)
Ати

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 24 Фев 2005, 20:03

аз също нямам проблем да си давам колата на други, но има много стриктни критерии за това кой може и кой не :) не ме бърка да я карат както се полага, стига да знаят как. и много обичам да карам чужди коли за сравнение ;)

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 24 Фев 2005, 20:31

Ми из много, много не си падам да я давам на тоя на оня!Щото знам че повечето няма да я пазят и да и мислят и само газ!После кат се счупи нещо, недай си боже, аз трябва да я правя!Иначе разбира се че я давам на сестра ми, майка ми когато им потрябва!

Абе общо взето рядко я давам на някой друг, зависи и от настроението! ;)
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

XEXEEEEEE CMEX

Мнение от CERT » 24 Фев 2005, 23:20

:evil: некви луди въпроси са тва....ако е в некой друг форум на друга марка там сички сигурно си дават колите...аз лично немам претенции...давам я и не ми дреме....е естествено не на всеки а на близки хора...които знам ,че нема да се отрепат или да отрепат некой невинен...калата си е кола...имам кола на 5-6 години и ядавам на всеки който ми я е поискал...но толкова с колите...БМВтата са друго нещо и те не се дават...имам една 91г и-еска и нема да я дам на никой...ако ще незнам кво...тва е грозно ма кво да направа... :uups:

По силно е от мене и наистина е като с жената...мойта връзка с тоя автомобил е по силна отколкото с 90% от гаджетата ми така че не искам да има никой друг както и в другите 10% процента....
абе не ,че се права на математик ала бала...но си е така...тва за мене не е просто кола...превозно средство...тя за мене е нещо повече и като я счупа предпочитам крак да си счупа от колкото нея...също както като обичаш някого много силно...
Е има и едностранна любов...аз предишното БМВ толко си го любех а то само номера ми въртеше :mhihi: :mhihi:

Ама новата ми любов е много силна и не си въртиме номера...само се въртиме заедно :mhihi: :mhihi: та сменяме джанти носачи мостове накрайници гуми....ала бала...ама си се обичаме
то е като секс... както сменяш презервативите след тва силно преживяване така сменяш и умите след други силни преживявания с другата си любов която има желязно сърце и върти мнооого бензин вместо кръв...както и да е.... :help: немога да се спра по некой път мога да пиша още много ама нема да ви натварвам....

Основната ми мисъл беше ,че зависи от колата дали ще я даваш или не...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

колатаааа

Мнение от NESH » 24 Фев 2005, 23:39

избягвах да я давам , че всеки мачка педала и то в града като на 60 коня кола и не си дава сметка че освен ускорение има и спиране! Но откак вкараха клауза в пълното каско и намалят 5 до 10% рисковата премия си я карам само аз! А ако някой ми плаче ми е вече мнооого удобно да си измия ръцете със застраховката......и е така де! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от M3 CSL s » 25 Фев 2005, 11:59

Когато човек притежава нещо ценно гледа да го съхрани.По принцип говоря за любимия човек.Същото се отнася и за колата.Една кола и една жена почнат ли да я карат много хора,тя става барака и си губи красотата.Било то душевна или физическа.АЗ НЕ СИ ДАВАМ КОЛАТА И ЖЕНАТА :D :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e87 120d » 25 Фев 2005, 12:11

Nasti написа:Мразя да карам чужди коли и да ми карат колите...

Да ама ти хареса как ускорява моя дизеляк :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум