Шпионски снимки на BMW X1

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 18 Сеп 2008, 0:51

Не знам на къде отиват работите вече, ама нещо дизайна мноооого почна да куца в последните модели. Само Х6 прави изключение.

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 18 Сеп 2008, 10:28

<KrIs> написа:Не знам на къде отиват работите вече, ама нещо дизайна мноооого почна да куца в последните модели. Само Х6 прави изключение.

да си кажа чесно и в Х6 има някои неща който не ми харесват :roll: :roll: :roll: :confused:
///M
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Сеп 2008, 12:41

_BmW_™ написа:
<KrIs> написа:Не знам на къде отиват работите вече, ама нещо дизайна мноооого почна да куца в последните модели. Само Х6 прави изключение.

да си кажа чесно и в Х6 има някои неща който не ми харесват :roll: :roll: :roll: :confused:

Най-вече халогените на хюндай
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: много
Мечтае да кара: винаги

Мнение от Инаф » 19 Сеп 2008, 13:17

kiko написа:определено бмв се насират с тея хиксове кадет ги бълват напоследък,тва ще е от рода на поло кросоувър или нещо от сорта

А случайно замислял ли си се ( и не само ти,а и доста хора от форума) накъде отиват нещата - тъй да се каже - в автомобилните тенденции,какво предпочитат да карат хората (повечето) не само в БГ.Забелязал ли си,че при всяка марка ( с малки изключения) всеки нов модел е по-голям и по-голям,което означава и по-практичен.Само този факт би трябвало да ви светне в каква посока ще еволюират нашите автомобили.
Аз съм върл поклонник на автомобилите тип спортно купе - Е92,Е63,ЦЛК и ЦЛ - но мога и да правя разлика коя концепция какво преимущество дава на водача си.Ако сравня една 5 серия с една Х5 трябва да ти кажа,че лимузината или турингът по нищо друго не превъзхождат Х5 освен с мааалко по-комфортната возия и по-ниския център на тежеста(засега).Ще прибавя и макс.скорост,но тя не е най-важното в един автомобил.Говоря от личен опит,тъй като всеки ден практиката ми потвърждава написаното до тук.Усещането да шофираш по-висок автомобил дава някакво особено и приятно чувство на сигурност,което се изпарява автоматично при сядане в седан или комби.Много по-малко се съобразяваш с настилката на пътя, по който стъпваш,можеш да кривнеш по всяко време извън него и да минеш през много препятствия безпроблемно.Всичко това мога да го опиша само с една дума - СВОБОДА.
В този ред на мисли някакси съвсем естествено е човек да предположи с носталгия,която почвам вече да изпитвам,че след 20-25 години по улиците ни ще се движат повече "джипки",отколкото ниски колички.Затова аз лично приветствам БМВ за куража и одобрявам новите им Х модели,с които любимата марка ще продължи да е на върха и да диктува тенденции.Абсолютно съм сигурен,че БМВ първи ще изкарат открита версия в този сегмент (Х6 или Х4).Така че не плюйте по новите модели,концерн като БМВ знае много добре какво прави. Респект.
E60 ///M5 is the ultimate BMW.

..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 21 Сеп 2008, 23:43

абсолютно ти подкрепям становището
от свинята лебед не става...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Сеп 2008, 23:53

винаги се убеждавам в това
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 26 Сеп 2008, 0:46

така си е !!! :)
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 26 Сеп 2008, 19:05

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 27 Сеп 2008, 11:49

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 27 Сеп 2008, 12:39

На Видеото леко загатва дизаина но от снимките така с чаршафа ми харесва :D :D :D
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 27 Сеп 2008, 14:29

Инаф написа:
kiko написа:определено бмв се насират с тея хиксове кадет ги бълват напоследък,тва ще е от рода на поло кросоувър или нещо от сорта

А случайно замислял ли си се ( и не само ти,а и доста хора от форума) накъде отиват нещата - тъй да се каже - в автомобилните тенденции,какво предпочитат да карат хората (повечето) не само в БГ.Забелязал ли си,че при всяка марка ( с малки изключения) всеки нов модел е по-голям и по-голям,което означава и по-практичен.Само този факт би трябвало да ви светне в каква посока ще еволюират нашите автомобили.
Аз съм върл поклонник на автомобилите тип спортно купе - Е92,Е63,ЦЛК и ЦЛ - но мога и да правя разлика коя концепция какво преимущество дава на водача си.Ако сравня една 5 серия с една Х5 трябва да ти кажа,че лимузината или турингът по нищо друго не превъзхождат Х5 освен с мааалко по-комфортната возия и по-ниския център на тежеста(засега).Ще прибавя и макс.скорост,но тя не е най-важното в един автомобил.Говоря от личен опит,тъй като всеки ден практиката ми потвърждава написаното до тук.Усещането да шофираш по-висок автомобил дава някакво особено и приятно чувство на сигурност,което се изпарява автоматично при сядане в седан или комби.Много по-малко се съобразяваш с настилката на пътя, по който стъпваш,можеш да кривнеш по всяко време извън него и да минеш през много препятствия безпроблемно.Всичко това мога да го опиша само с една дума - СВОБОДА.
В този ред на мисли някакси съвсем естествено е човек да предположи с носталгия,която почвам вече да изпитвам,че след 20-25 години по улиците ни ще се движат повече "джипки",отколкото ниски колички.Затова аз лично приветствам БМВ за куража и одобрявам новите им Х модели,с които любимата марка ще продължи да е на върха и да диктува тенденции.Абсолютно съм сигурен,че БМВ първи ще изкарат открита версия в този сегмент (Х6 или Х4).Така че не плюйте по новите модели,концерн като БМВ знае много добре какво прави. Респект.

За някой неща съм съгласен с теб но си мисля, че точно високия център на тежеста е много голям минус за сигурноста а колите растът точно поради тази причина - за да са по-сигурни и по малките класове.
Това че се чувстваш сигурен като гледаш от високо съвсем не е така на практика защото колите с висок център се обръщат при много по-лек удар. А едно такова джипче, малко, леко и високо си е направо рисково според мен.

Иначе и X5 и X6 са много готини но в града би трябвало да има опция да се снижават повечко. Поне така си представям аз нещата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: много
Мечтае да кара: винаги

Мнение от Инаф » 27 Сеп 2008, 16:48

Правилно си ги представяш. Затова бях написал,че цент. на тежеста е едно от малкото предимства ЗАСЕГА. :idea:
E60 ///M5 is the ultimate BMW.

..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."

Предишна

Назад към Основен Форум