BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG
Никакви промени във дизайна , който е вече на 10години , почти . Задница както на А4 , също какато предното поколение беше със задница на предното А4
Интериора е много добър , но си е копие на старото А8 - очаквах от Ауди , малко повече промени и по-смел дизай - със тая остаряла муцуна , как е са актуални още 7-8 години , не знам ...
Това естетически , което си е много важно за този клас , да видим как ще бъдат със техниката - алуминиевата каросерия е сигурна а 4.2 ФСИ , ако го позиционират между 740и и 750и , ще си е конкурентен ... Ауди обичат да вкарват такива модели ...

Това естетически , което си е много важно за този клас , да видим как ще бъдат със техниката - алуминиевата каросерия е сигурна а 4.2 ФСИ , ако го позиционират между 740и и 750и , ще си е конкурентен ... Ауди обичат да вкарват такива модели ...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
нещо съвсем различно очаквах
старата ми допада много повече
интериора бива

интериора бива

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
OMG
Какво е това?
Това нещо е по-грозно и от предното поколение бе
Задница - А8 или А4
Отпред не прилича на нищо....и пак тези LED светлини
Няма ли да акцентират вече по друг начин?
Интериорът е ужасен! Като започнем от волана, през централната конзола.....и тоз висящ монитор.....изтипосан посредата.....без никаква дизайнерска мисъл
S-classe ми харесва повече
Очаквах повече от този автомобил, но....явно....уви!

Задница - А8 или А4

Отпред не прилича на нищо....и пак тези LED светлини

Интериорът е ужасен! Като започнем от волана, през централната конзола.....и тоз висящ монитор.....изтипосан посредата.....без никаква дизайнерска мисъл

S-classe ми харесва повече

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Май всички сме на едно мнение... Вместо А4 да носи елементи на флагмана, стана обратното. Предишното поколение имаше респектиращо, солидно излъчване, това изглежда сякаш прототипа е бил восъчен, почнал е да се разтича и в тоя момент са направили калъпите за ламарините... Ще видим наживо, но засега 

Never mistake motion for action...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:OMGКакво е това?
Това нещо е по-грозно и от предното поколение бе
![]()
Задница - А8 или А4![]()
Отпред не прилича на нищо....и пак тези LED светлиниНяма ли да акцентират вече по друг начин?
![]()
Интериорът е ужасен! Като започнем от волана, през централната конзола.....и тоз висящ монитор.....изтипосан посредата.....без никаква дизайнерска мисъл![]()
S-classe ми харесва повече![]()
LED си станаха запазена марка на Ауди , така че си мисля , че по-скоро БМВ и Мерц копират със тях.Както преди време БМВ направи цяла малка революция със ангелските очи,така и Ауди със Р8 и А4 наложиха белите диодчета . Проблема е обаче , че ЛЕД на А8 са отвратителни , не мога постна точната картинка , където са светнати само тези светлиники - ужасно е , все едно някакъв урод . Фейса на А4 и А5 е далеч по-добър от флагмана , което за мен е необяснимо

Интериора обаче е много добър - наистина пркалено сходен с предния , но по-добре така , от колкото нещо авангардно но смотано . Дисплея е малко странен , но е така , според мен , за да не се нарушава изчистената линия на таблото . Преглъща се ... Освен това като , че ли по-скъпи материали са вложили в екстериора ...
А този косепт , подсказваше друго -

Последна промяна acho.rs на 01 Дек 2009, 12:47, променена общо 1 път
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Определено съм спокоен. 7-цата е по хубава
Ако комбинират тая "голЕма" А4-ка с предно предаване ми се струва, че направо излизат от съревнованието
А иначе за ЛЕД светлините - става въпрос че и късите и дългите ще са ЛЕД (диодни) , не само ония коледни лампички отдолу. Това си е доста сериозна иновация (мисля че при Р8 за първи път са ЛЕД светлините)
ПП:

Ако комбинират тая "голЕма" А4-ка с предно предаване ми се струва, че направо излизат от съревнованието

А иначе за ЛЕД светлините - става въпрос че и късите и дългите ще са ЛЕД (диодни) , не само ония коледни лампички отдолу. Това си е доста сериозна иновация (мисля че при Р8 за първи път са ЛЕД светлините)
ПП:

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
http://news.automedia.bg/read/8422.html - отзад инериора е брутален . Куатрото ще бъде сериино във всички модели без 3.0 ТДИ 204 кс , който още не излязъл . Сериина е и 8степенната скоростна кутия . За ламерски двигатели като на 760и и еС600 още не се говори , но и да се говори , ще се покажат след повече от година , тъй като и тези модели 4,2ТДИ 350кс и 4,2ФСИ 372 кс , ще се продават в Германия от 3то тримесечие , демек за сега А8 е извън играта 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ами седмицата е по-яка
Това мога да кажа. И отпред интериора е много зле 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Много зле... 1 конкурент по-малко 

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Аз пък мисля, че като изключим задницата колата е доста добра - особено интериора ми харесва доста!
Не ми харесва това Audi - същото е като предишното... и като другите модели в гамата...
Нищо лично към Audi феновете, ама това е най-безличната марка според мен. Бахти, всичките им коли изглеждат еднакво.

Нищо лично към Audi феновете, ама това е най-безличната марка според мен. Бахти, всичките им коли изглеждат еднакво.

- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Fear написа:Не ми харесва това Audi - същото е като предишното... и като другите модели в гамата...![]()
Е то и при бмв ако гледаш предишната и новата 7-ца може да кажеш че е същата

Всяка марка си има отличителни черти.На мен и бмв-тата са ми еднакви(горе-долу) и мергелите и поршетата и фераритата
Иначе А8-та наистина не е нищо особено
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ето защо никога не трябва да се бърза с констатации преди нещо да бъде видяно
Маса народ в темата се уплашиха от А8-цата и решиха ,че тя ще бъде конкуренцията с главна буква , автомобила ,който ще очертае мащаба в луксозня сегмент ... аз честно казано нищо не казах по този въпрос и вто сега виждам някакъв ретуш на А8 D4-ката ,отделен е въпроса ,че никаква чест не им прави да ползвуват изцяло дизайна на страничната линия на остъкляването , която си е 'мо та мо" А6 C5
Погледнете снимката на автомобила отстрани и вижте за какво говоря
Този автомобил като екстериор е безличен за съжаление , 'за съжаление" защото все пак е чедо на голям Немски автомобилостроител и уж един от автомобилите диктуващи правила и насоки
За интериора не могат да се кажата лоши думи ,но промените са минимални и това което ние си пишем тук ,същите или поне подобни реакции биха изказали досегашните собственици на този модел във вариант D4
Някакси плах опит са съревнование ,защо така ? В първия момент когато "избухнаха" с новата си линия и светещи диотчета под фаровете Ауди (боже мой
) част от пресата и особенно Авто Билд се хвърлиха във всеки брой да пишат,да драскат хвалебствия по този въпрос ,но сега да ги видя аз
Сега нямат право да продължават в този дух защото ще е нагло от тяхна страна.БМЕВ хем изкараха качествено нов модел ,хем показаха по-модерна ,но и по-класическа линия цялостно и си мисля ,че не бива никой да си мисли за издънки в каквото и да било отношение към продукта.
Георги Пенчев

Маса народ в темата се уплашиха от А8-цата и решиха ,че тя ще бъде конкуренцията с главна буква , автомобила ,който ще очертае мащаба в луксозня сегмент ... аз честно казано нищо не казах по този въпрос и вто сега виждам някакъв ретуш на А8 D4-ката ,отделен е въпроса ,че никаква чест не им прави да ползвуват изцяло дизайна на страничната линия на остъкляването , която си е 'мо та мо" А6 C5

За интериора не могат да се кажата лоши думи ,но промените са минимални и това което ние си пишем тук ,същите или поне подобни реакции биха изказали досегашните собственици на този модел във вариант D4

Георги Пенчев
отзад ми мяза все едно куче подвило опашка..
Интериора отпред не ми харесва кой знае колко, но отзад е страшен!
Интериора отпред не ми харесва кой знае колко, но отзад е страшен!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Ето защо никога не трябва да се бърза с констатации преди нещо да бъде видяно![]()
Маса народ в темата се уплашиха от А8-цата и решиха ,че тя ще бъде конкуренцията с главна буква , автомобила ,който ще очертае мащаба в луксозня сегмент ... аз честно казано нищо не казах по този въпрос и вто сега виждам някакъв ретуш на А8 D4-ката ,отделен е въпроса ,че никаква чест не им прави да ползвуват изцяло дизайна на страничната линия на остъкляването , която си е 'мо та мо" А6 C5Погледнете снимката на автомобила отстрани и вижте за какво говоря
Този автомобил като екстериор е безличен за съжаление , 'за съжаление" защото все пак е чедо на голям Немски автомобилостроител и уж един от автомобилите диктуващи правила и насоки
![]()
За интериора не могат да се кажата лоши думи ,но промените са минимални и това което ние си пишем тук ,същите или поне подобни реакции биха изказали досегашните собственици на този модел във вариант D4Някакси плах опит са съревнование ,защо така ? В първия момент когато "избухнаха" с новата си линия и светещи диотчета под фаровете Ауди (боже мой
) част от пресата и особенно Авто Билд се хвърлиха във всеки брой да пишат,да драскат хвалебствия по този въпрос ,но сега да ги видя аз
Сега нямат право да продължават в този дух защото ще е нагло от тяхна страна.БМЕВ хем изкараха качествено нов модел ,хем показаха по-модерна ,но и по-класическа линия цялостно и си мисля ,че не бива никой да си мисли за издънки в каквото и да било отношение към продукта.
Георги Пенчев