Проблем с форума

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 02 Юни 2004, 0:53

На мене пък след като се опитах да ги изтрия излишните мнения ми каза ,че не мога да трия чужди мнения и темата ми хвана крака няма я изчена ... :roll:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 02 Юни 2004, 12:17

На мене пък след като се опитах да ги изтрия излишните мнения ми каза ,че не мога да трия чужди мнения и темата ми хвана крака няма я изчена ...

Мерси подобно.... :D
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 02 Юни 2004, 15:08

gazzzar написа:
На мене пък след като се опитах да ги изтрия излишните мнения ми каза ,че не мога да трия чужди мнения и темата ми хвана крака няма я изчена ...

Мерси подобно.... :D

И от мене - гърми като черешовото топче. Ебати катилщината - 20 пъти пускам една тема, ама така и не излезе.
АЛОООООО, РУЛИРАЩИТЕ - СДЕЛАЙТЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 02 Юни 2004, 16:39

Не мога и аз да не изкажа своите несъгласия с това на ден сума ти пъти да казва че няма такъв сайт, да не ми публикува темите да не мога да цитирам, да публикувам по 2-3-4-5 пъти да чета 2-3-4-5 еднакви мнения!
Въобще говорете с noxis или сменете хоста-а колкото повече се натоварва толкова повече ще става боза ...
May the BMW force be with you!

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 02 Юни 2004, 17:36

АБСОЛЮТНО !!!!
форума е ужасен тези дни, при положение, че нета ми е супер !
но като гледам и другите, при всички е така...:(
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 02 Юни 2004, 19:49

След изказванията на толкоз много народ ПРОБЛЕМЪТ Е ОЧЕВИДНО МНОГО СЕРИОЗЕН :!: :!: :!: Моля хората отговарящи за това да вземат мерки :!: :!: :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Юни 2004, 23:47

Ще побеснея вече ...
Трети ден се опитвам да пусна нова тема в един от форумите и всеки път ми дава page canot be displayed ....и не мога да я пусна и това е .... Само мнения мога да пиша но не и теми да пускам .... Какво да правя бе хора??????

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Юни 2004, 23:49

Ще побеснея вече ...
Трети ден се опитвам да пусна нова тема в един от форумите и всеки път ми дава page canot be displayed ....и не мога да я пусна и това е .... Само мнения мога да пиша но не и теми да пускам .... Какво да правя бе хора??????

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Юни 2004, 23:50

Ще побеснея вече ...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Юни 2004, 3:39

Ей го и горното ми мнение ...три пъти излязло при положение че когато го пуснах не излезе .....не съм цъкал втори път прати ......излязох от форума .влязох ...пак нямаше мое мнение в тази тема ...след 15 минути влизам и три се появили. Егати чудото.
С триста зора пуснах тема в Продава но така и не успях в два други форума ......имам купища неща за писане и висят на файлове защото не мога да ги пусна. Проблема не само че става сериозен ами направо придобива зверски размери щом не се случва само на мен.

Да звъним на Андро освен аз друго решение не виждам ...Само той май може да се оправи с тая бъркотия....

Сега се моля това ми мнение да излезе поне веднъж ....

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Юни 2004, 3:39

Ей го и горното ми мнение ...три пъти излязло при положение че когато го пуснах не излезе .....не съм цъкал втори път прати ......излязох от форума .влязох ...пак нямаше мое мнение в тази тема ...след 15 минути влизам и три се появили. Егати чудото.
С триста зора пуснах тема в Продава но така и не успях в два други форума ......имам купища неща за писане и висят на файлове защото не мога да ги пусна. Проблема не само че става сериозен ами направо придобива зверски размери щом не се случва само на мен.

Да звъним на Андро освен аз друго решение не виждам ...Само той май може да се оправи с тая бъркотия....

Сега се моля това ми мнение да излезе поне веднъж ....

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 03 Юни 2004, 11:26

Глас в пустиня......... но поне ЕХО има :lol: :lol: :lol:
Като се позамисли човек, май не президента трябва да се сменя, а администраторите...........

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 03 Юни 2004, 11:34

Корупцияяяяя както бе казал един познат на нас фен, предсрочни избориииии :P :P :P
Има някакво подобрение тези дни, но то е май защото не е натоварен ... натовари ли се ще стане агейн боза :cry:
May the BMW force be with you!

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Юни 2004, 12:59

Мдаа, и при мене само проблеми. Не ми дава да пускам нови теми. И форума ми е супер бавен.

Въпреки че съв в чужбина, преди 2-3 седмици си разглеждах без проблем и доста бързо. Сега нещо се е забавил яко форума.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 03 Юни 2004, 13:30

Много БОТОВЕ се нацвъкаха и затва така стана :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум