Внимание!!! КАСКО и ШВАКЕ???
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Български имоти са най-некоректни от всички застрахователи в БГ що се отнася до КАСКО и щети по гражданска.Това си им е политика.ПЕДЕРАСИ.ГОЛЕМИ.Аз мнооо съм патил от тях.Но откакто си застраховам колите в БУЛ ИНС,нямам абсолютно никакви проблеми.Имал съм доста щети.Всичко си плащат и не мрънкат.От Булстрад съм взимал пари по гражданска.Отнесоха се много коректно и даже платиха повече.В ДЗИ не застраховайте,ако очаквате да ви откраднат колата и да ви платят.Няма да ви дадат и половината пари.
quixzole
застраховай си я пак в булинс ако питаш и мене може и да са бандити ама са коректни с плащанията и щетите...
за 3 месеца имах 3 щети и дори 2 пъти сменях предно стъкло(беше се пукнало) и винаги са плащали без да мрънкат и да ме въртят на шиш... трудно е само да изтърпиш опашката на касата щото е само 1 каса а щети много...
а за български имоти съм 100% съгласен. имам един приятел дето беше там и ги отписа щото му се беше счупил фара(някакъв камион на магистралата му фърлил камък и фрас...) ония го накараха да си вземе протокол от кат и то задължително да пишело че протокола е написан на мястото на събитието... е коя кука ще фанеш за един фар да отиде на магистралата да ти пише протокол че и да се подпише .... абе въртяха го докато най накрая си взе един фар за 70 лв и им би спатиите на български имоти....
Аз съм си патил и от ВИТОША (както каза някой по напред бяха ми лепнали едната е36-цата '91 и онези 6 месеца ме въртяха а по договор трябваше да ми платят до 3 месец... а те след 6-тия месец ми казаха че ми намерили по хубава от моята и щели да ми дадат друга (е34-ка '89) ама била с 2,0 литра двигател... аз им казах да си я карат те като е по-хубава и им пуснах една адвокатка /на к-к Албена АД/ и онази ги сгъна и след 2 дни ми бяха превели парите по сметка) Даже онез ми викаха по едно време: абе ние трябва да ти платим ама сега нешо нямаме пари ще чакаме да влязат че много щети имаме да изплащаме....и аз
Никога повече ВИТОША
В БУЛСТРАТ историята дето съм я преживявал беше поччти същата само че там платиха поне с 30% по-малко от това което трябваше и те шото имали много щети
Не им правя реклама на Булинс щото са дерачи, но откакто съм застрахован при тях спа спокойно
а колегата 'хаос' го разбирам 100% и мога само да ти съчувстам брато
застраховай си я пак в булинс ако питаш и мене може и да са бандити ама са коректни с плащанията и щетите...
за 3 месеца имах 3 щети и дори 2 пъти сменях предно стъкло(беше се пукнало) и винаги са плащали без да мрънкат и да ме въртят на шиш... трудно е само да изтърпиш опашката на касата щото е само 1 каса а щети много...
а за български имоти съм 100% съгласен. имам един приятел дето беше там и ги отписа щото му се беше счупил фара(някакъв камион на магистралата му фърлил камък и фрас...) ония го накараха да си вземе протокол от кат и то задължително да пишело че протокола е написан на мястото на събитието... е коя кука ще фанеш за един фар да отиде на магистралата да ти пише протокол че и да се подпише .... абе въртяха го докато най накрая си взе един фар за 70 лв и им би спатиите на български имоти....
Аз съм си патил и от ВИТОША (както каза някой по напред бяха ми лепнали едната е36-цата '91 и онези 6 месеца ме въртяха а по договор трябваше да ми платят до 3 месец... а те след 6-тия месец ми казаха че ми намерили по хубава от моята и щели да ми дадат друга (е34-ка '89) ама била с 2,0 литра двигател... аз им казах да си я карат те като е по-хубава и им пуснах една адвокатка /на к-к Албена АД/ и онази ги сгъна и след 2 дни ми бяха превели парите по сметка) Даже онез ми викаха по едно време: абе ние трябва да ти платим ама сега нешо нямаме пари ще чакаме да влязат че много щети имаме да изплащаме....и аз

Никога повече ВИТОША
В БУЛСТРАТ историята дето съм я преживявал беше поччти същата само че там платиха поне с 30% по-малко от това което трябваше и те шото имали много щети
Не им правя реклама на Булинс щото са дерачи, но откакто съм застрахован при тях спа спокойно
а колегата 'хаос' го разбирам 100% и мога само да ти съчувстам брато

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Не вярно, quixzole, преди6ната ми кола(Алфа 155) бе6е застрахована в Булинс две поредни години, една позната запо4на работа в Евроинс и ре6их да сменя застрахователя, вси4ко мина без проблеми! Но не е това, 4е колата не е била скъпа, сестра ми направи съ6тата операция, но ве4е с БМВ 318ис Е36 и пак няма6е грижи! За мен тия приказки за Булинс са малко пресилени......
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз смятам да бягам при Булинс, че нещо напоследък ме плашат тука разни отрепки. С кои в Булинс трябва да говоря за тия неща, че получавам заплахи 

Абе вие хубаво се радвате на БулИнс ама мене така ме бяха преебали, че още ме е яд и не сьм много склонен да вярвам на това че били коректни... Наложи ми се да zамина zа малко в Холандия точно след инцидента с колата и zатова баща ми ги беше водил при Румен Дунев да я оглеждат и уж са zаписали щетите и т.н., обаче освен че са се дьржали мутрешки и арогантно накрая не платиха нищо (нито лев) zащото нямало протокол от КАТ
и zатова zеми тия над 500 лева демидж...
Така че zа мафиотите педерасТи от БУЛИНС
...
Иначе чувам, че Алианz били що-годе коректни...

Така че zа мафиотите педерасТи от БУЛИНС

...
Иначе чувам, че Алианz били що-годе коректни...

Значи: Не ми берете засега грижа, защото моята кола съм я надзастраховал с 500 лева тоест при Шваке 6000, съм я надзастраховал за 6500лв. Не са ми откраднали колата нито съм я ударил (да чукна на дърво).
Що се отнася до "Български Имоти" - По големи лайна от тях надали има и не знам как агенцията по застрахователен надзор ги трае...
Една добра вест (поне за мене.) Успях да ги осъдя, щото днеска съдията реши делото в моя полза. Тея пендели сигурно ще обжалват, ама само дето още ще се набутат, щото имам и автотехническа експертиза и всички документи, с които ги размазвам.
Обаче по темата все пак: Закона за застраховането е написан така че да ни ощети нас. Естествено че кола по Шваке ако е 6000 лева, то тя трябва да се застрахова за толкова, но когато тази кола дойде в БГ и и се платят ДДС и Акциз (ако трябва) тя става пъти повече. демек ние сме 100%тово ощетени. Аз предлагам нашият клуб(тъй като той е легализиран) да събере подписка и да изпратиме едно запитване/жалба до "Агенция по застрахователен надзор" и копие до медиите, да покажеме все пка какви лайна се бъркат тука. Сигурен съм, че ще ни обърнат внимание, тъй като с това предстоящо влизане на БГ в Европейският съюз, в БГ има много наблюдатели, които ще ги хванат на мушка. То тогава може и да им се наложи да пипнат закона за това скапано ДДС при внос на автомобили, на които вече им е платено същото при покупка когато е било чисто нова колата. А в конвенцията на европейският съюз мисля че е записано че на една стока не може да се плаща 2 пъти ДДС. Се пак купуваме колата на старо!!!
Какво ще кажете за идеята.
Що се отнася до "Български Имоти" - По големи лайна от тях надали има и не знам как агенцията по застрахователен надзор ги трае...
Една добра вест (поне за мене.) Успях да ги осъдя, щото днеска съдията реши делото в моя полза. Тея пендели сигурно ще обжалват, ама само дето още ще се набутат, щото имам и автотехническа експертиза и всички документи, с които ги размазвам.
Обаче по темата все пак: Закона за застраховането е написан така че да ни ощети нас. Естествено че кола по Шваке ако е 6000 лева, то тя трябва да се застрахова за толкова, но когато тази кола дойде в БГ и и се платят ДДС и Акциз (ако трябва) тя става пъти повече. демек ние сме 100%тово ощетени. Аз предлагам нашият клуб(тъй като той е легализиран) да събере подписка и да изпратиме едно запитване/жалба до "Агенция по застрахователен надзор" и копие до медиите, да покажеме все пка какви лайна се бъркат тука. Сигурен съм, че ще ни обърнат внимание, тъй като с това предстоящо влизане на БГ в Европейският съюз, в БГ има много наблюдатели, които ще ги хванат на мушка. То тогава може и да им се наложи да пипнат закона за това скапано ДДС при внос на автомобили, на които вече им е платено същото при покупка когато е било чисто нова колата. А в конвенцията на европейският съюз мисля че е записано че на една стока не може да се плаща 2 пъти ДДС. Се пак купуваме колата на старо!!!
Какво ще кажете за идеята.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Бул инс май застраховат на 7,5 или 8,5 % от стойноста за която ти е застрахована колата.( при пълно каско)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе аз не съм чул някой да изпати от това, че не си е продължил застраховката в ВулИнс, едно време в ВИС-2 беше така
обаждаха се и заплашваха майка ми че ще и вземат колата ако не си продължи застраховката
и понеже майка ми е много луда и им каза да го духат
и после 8 месеца колата скрита в едно село при овцете в плевнята
и после и се е*а майката като я запалихме но това е друга тема 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Хора, не се заблуждавайте .. БУЛУНС си е борческа организация !
За мое щастие не съм изпитъл на собствен гръб "обичта" на гореспоменатите ... но един приятел, който кара Audi А6 я изпита. Преди около месец застраховаката му изтече ... по разбираеми причини не я поднови и познайте ! колата я няма ... 7 000 откуп ...
и така ... пак е тук ! после не било изнудване ... е какво е тогава !?
За мое щастие не съм изпитъл на собствен гръб "обичта" на гореспоменатите ... но един приятел, който кара Audi А6 я изпита. Преди около месец застраховаката му изтече ... по разбираеми причини не я поднови и познайте ! колата я няма ... 7 000 откуп ...
и така ... пак е тук ! после не било изнудване ... е какво е тогава !?

R.I.P Landikar
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3