РАЗБИХА МИ КОЛАТА !!!!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
tsvet40 написа:Що да не ти я платят? Ти ако си я поддържаш колата и инвестираш в нея, логично е да я застраховаш за съответно по-голяма сума... Е, винаги има загуби, но това е живота
Логично е, ама не и за застрахователите. Там гледат цената на твоята кола в каталога Шваке и каквото е написано там, това е цената. Няма почти никакво значение как си я поддържал и какви тунинги си правил. Ако вземем БМВ-то на Андро или Мегов, те по Шваке излизат около 5000лв, ама те едвали биха си дали колите за срещу такава сума .
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Любо ако ги пипнеш кои са свирни да дойда да им се порадваме заедно

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Alpina написа:tsvet40 написа:Що да не ти я платят? Ти ако си я поддържаш колата и инвестираш в нея, логично е да я застраховаш за съответно по-голяма сума... Е, винаги има загуби, но това е живота
Логично е, ама не и за застрахователите. Там гледат цената на твоята кола в каталога Шваке и каквото е написано там, това е цената. Няма почти никакво значение как си я поддържал и какви тунинги си правил. Ако вземем БМВ-то на Андро или Мегов, те по Шваке излизат около 5000лв, ама те едвали биха си дали колите за срещу такава сума .
Да бе, така си е

- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
Абе и на мен преди 4 дена ми разбиха прозореца, взеха ми анти-радара и ми взеха CD Player-a , долу-горе към $300 стойност. Обаче сега немога да намеря прозорец, то има но отнема 2 дена за поръчка и искат $200 за прозорец, мамка им. Аз една вечер ще ги чакам а пук ако дойдат - дойдат, ако не, мама им. Дроги ша са, така каза и ченгето. Сега и аларма ще слагам, ама то след дъжд качулка.
Si Power - Wona Go ???
- razorbg
- Потребител
-
- Кара: Alpina B7 Biturbo
- Мечтае да кара: BMW NR7S RS
Мен колата миналата година 3 пъти ми я разбиваха но нито един път не я крадоха. Отдавам тоя факт на застраховката в Булинс. Вярно че за откраднат CD плеър и разбита ключалка първия път ми платиха 60 лв, ама поне съм спокоен че колата няма да я откраднат
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Супер мишкарска работа е това..съжалявам за нервите ти Мегоф
другото се оправя
Мисля,че почтя няма кола която да не са се опитвали да я изтарашат.
Още като колицата беше с смотани джанти и тасове имаше проблеми...тъкмо сутринта тръгвам за училище и гледам няма тасовете...баси...бяха толкова смотани и пак...да не говорим,че бяха счупили два.Тръгнали да крадът и не знаят как да ги махнат :x

Мисля,че почтя няма кола която да не са се опитвали да я изтарашат.
Още като колицата беше с смотани джанти и тасове имаше проблеми...тъкмо сутринта тръгвам за училище и гледам няма тасовете...баси...бяха толкова смотани и пак...да не говорим,че бяха счупили два.Тръгнали да крадът и не знаят как да ги махнат :x
Последна промяна smg на 15 Юли 2003, 10:39, променена общо 1 път
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
razorbg написа:Мен колата миналата година 3 пъти ми я разбиваха но нито един път не я крадоха. Отдавам тоя факт на застраховката в Булинс. Вярно че за откраднат CD плеър и разбита ключалка първия път ми платиха 60 лв, ама поне съм спокоен че колата няма да я откраднат
Е как така? Минималната застраховка на касетофона само ти е 100 лв. Даде ли им панела?
Няма оправия срещу подобен род кражба.
Миналата седмица и аз минах по реда си.
Веднъж вече счупиха ключалката, брат ми едвам я оправи.
На втория опит по Коледа счупиха задното странично стъкло. Върнаха ме с 50 лв. назад.
Сега обаче направо ме вкараха в бокса за к-т нови ключалки. И съм без касетофон. И цялата работа за една доза.
Отделно и да беше застрахована, застрахователите не изплащат кражба на касетофон, ако няма представена фактура за него при сключването на застраховката. А моя не си помни съучениците.
Не вярвам да са взели много пари за моя касетофон, но станалото, станало. Забравих го в колата и го взеха.
Ако ги набарам, очите ще им извадя.
На втория опит по Коледа счупиха задното странично стъкло. Върнаха ме с 50 лв. назад.
Сега обаче направо ме вкараха в бокса за к-т нови ключалки. И съм без касетофон. И цялата работа за една доза.
Отделно и да беше застрахована, застрахователите не изплащат кражба на касетофон, ако няма представена фактура за него при сключването на застраховката. А моя не си помни съучениците.
Не вярвам да са взели много пари за моя касетофон, но станалото, станало. Забравих го в колата и го взеха.
Да караш Peugeot е страст!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
e аз ко да кажа моита селските келеши в едно село се опитаха да я крадат ама как тя отключена с заключен волан натиснали съединителя и аиде те са ама до 1вото дърво Равносметка нова маска преден капак на сантиметри до фара . И шибаните ченгели ма изкараха че аз съм карал колата и им казах си ебат мамата искаха педологически стаи .Ама аз съм си отворен и им казах да се обърнат към адвоката ми и да го извикат и те млъкнаха. Доде господин психиатър и почна да се пене за туи че казваме с маика ми истината .Вика момче лъжиш аз го напсувах оня се ядоса и така 7 часа с маика ми арестанти
и ся колкото пъти мина оттам покраи тоя шибан полицеиски участък толкова пъти всички излизат да видят кои минава
Ама евала веднъж ме спряха техни колеги при разрешени 40 аз карах с 60 ама не ми написаха фиш щото беше 24 МАИ. Е толкова всичко с някакви 300 лева ми остана спомена за блъснатата кола 

Eva* написа:Няма оправия срещу подобен род кражба.
Специално Булинс изплащат и без фактура, ако касетофона е до 100 лв. Ако си го имала вписан в застраховката, поне това щеше да вземеш...
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3