акт за превишена скорост

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 08 Юли 2004, 12:46

zmej написа:Аз също съм печелил дело и то без да платя и стотинка..
Просто сиподадох жалбата в КАТ. Около 6 месеца по-късно ме извикаха в СРС да дам свидетелски показания, (катаджиите също ги бяха извикали, но те дори не се явиха....) и два месеца по-късно ми съобщиха, че акта пада и аз печеля - пак повтарям - без една стотинка да съм дал...

А какво е СРС??? :) Интересно ми е защото на мен ми написаха акта след като изпреварвах една кола но не я бях изпреварил така че реално са засекли него. След нормалните ми възражения във кат 2 месеца по късно си получих акта който трябваше да обжалвам в съда но все пак акта беше само 30 лв и аз реших че не си струва да плащам на адвокати и т.н...
SGV

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 08 Юли 2004, 13:14

Tender написа:А какво е СРС???

Софийски Районен Съд :wink:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 08 Юли 2004, 13:41

За СРС Василен ти е казал, а за адвокатите - както казах, сам си написах жалбата (по образец, който е показан на гишето в КАТ) и си я подадох и си се явих в съда, без адвокат...

jordanslivenski
Аватар

Мнение от jordanslivenski » 08 Юли 2004, 13:49

Добре де, най-отдолу на акта пише, че в тридневен срок трябва да се направят допълнителни обяснения и възражения. Това ли е всъщност обжалването на самия акт или след един месец като ми дадат наказателно постановление или какво беше там... Сега да ходя ли в КАТ да давам допълнителни обяснения или после?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 08 Юли 2004, 13:51

Това за 3-дневния срок е само за акта и почти винаги ти го отхвърлят (То се адресира до КАТ).
Истината е после - като си вземеш наказателното постановление - обжалваш го него... в 7-дневен срок

jordanslivenski
Аватар

Мнение от jordanslivenski » 08 Юли 2004, 14:13

Ами, така ще направя... Ще го обжалвам... И да го на.укам на всички тъпи куки, дето не гледат да намаляват опасностите по пътищата, а създават такива... Представете си как ме спряха - веднага след завой, на път по който обикновено се кара бързо. Ами ако някой позаспал се беше натресъл в колата ми...
Ама то трябва всички да се оборудваме с анти-радари от ония дето им прецакват техните и като минаваш покрай някой - щрак... ама около тебе да има и други коли, че да не те гепят :twisted: Някой знае ли къде ги продават тези машинки? Колкото повече си мисля, толкова повече ми се иска да си купя една такава и да ги цакам ченгетата...
А най-много ме е яд не за акта, а като видях победоносното изражение върху мазната физиономия на оная крава, която изпреварих секунда преди това, като ми вдигнаха палката и тя профуча край мен :x

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bk » 08 Юли 2004, 15:18

Vasilen написа:
bk написа:Ти стигал ли си до съд или разправяш на някой друг спомените? ...

Не така с рого де :wink: ако беше се въздържал щеше да видиш поста в който го написах че съм печелил дело!

мда. въздържание му е майката :-). Обаче повечето куки не са ошашкани.

Предишна

Назад към Основен Форум