3 ЮНИ АКО ИСКАТЕ ПО ЕВТИНО ГОРИВО
Модератор: Общи модератори
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
ма аз мисля ,че е малко да е на А4
буквите Протест трябва да са по големи аз лично от книжарницата ще си взема А1 или от сорта
буквите Протест трябва да са по големи аз лично от книжарницата ще си взема А1 или от сорта
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

SpeeD_GT написа:ма аз мисля ,че е малко да е на А4
да но всичко е свързано с парички , отделно от това А1 не се поддържа от принтера ми ,няма как да го разпечатам там ,ако отида в книжарница ,знаете ли колко примерно би струвало около 500-600 копия А1?
И другото важно е по едно бг знаме да си имаме и да си сложим.

aз мисля че нищо няма да стане народа е на работа за да има ефект треа всички фирми да не работят и народа да излезе колко човека може да си позволят да не отидат на работа само учениците , треа да се храни семеисто нестава, треа да се направи мащабно не 100коли да се изнижат за 1ч ма браво голям ентосиазъм ви гони 

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Мишу написа:aз мисля че нищо няма да стане народа е на работа за да има ефект треа всички фирми да не работят и народа да излезе колко човека може да си позволят да не отидат на работа само учениците , треа да се храни семеисто нестава, треа да се направи мащабно не 100коли да се изнижат за 1ч ма браво голям ентосиазъм ви гони
причината да сме на това положение сега е че винаги си намирате оправдание за всичко
ineedmoney написа:Мишу написа:aз мисля че нищо няма да стане народа е на работа за да има ефект треа всички фирми да не работят и народа да излезе колко човека може да си позволят да не отидат на работа само учениците , треа да се храни семеисто нестава, треа да се направи мащабно не 100коли да се изнижат за 1ч ма браво голям ентосиазъм ви гони
причината да сме на това положение сега е че винаги си намирате оправдание за всичко
и най вече щото българина е скиптик ,кога да идем да протестираме в неделя ли? или по празниците ,понякога немислите какво говорите .

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Мишу написа:ми невярвам някои с добра работа да каже на шефа си бате утре съм на протест немоа да доида нищо не казвам мое си мнение ма ще говорим на 4ти казвам че треа всички а не само тези драскачи от орумите аиде успех от мен
взимаш си 1 ден платен отпуск, ако нямаш взимаш неплатен тогава! ако и това не ти дават е простено!! Който иска да направи нещата винаги намира начин! Това не означава че хората които ще отидат на работа и няма да дойдат са виновни нищо подобно!! Проблема е че има хора които могат да дойдат но няма да го направят
- pandev22
- младши ентусиаст
-
ineedmoney написа:Мишу написа:ми невярвам някои с добра работа да каже на шефа си бате утре съм на протест немоа да доида нищо не казвам мое си мнение ма ще говорим на 4ти казвам че треа всички а не само тези драскачи от орумите аиде успех от мен
взимаш си 1 ден платен отпуск, ако нямаш взимаш неплатен тогава! ако и това не ти дават е простено!! Който иска да направи нещата винаги намира начин! Това не означава че хората които ще отидат на работа и няма да дойдат са виновни нищо подобно!! Проблема е че има хора които могат да дойдат но няма да го направят

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
tin написа:пеш ли ше се ходи ? тоя маршрут дето е на картата ше го отцепат ли ?
от общината се обръщат към СДВР и от там ни отпуснаха ескорт за 30 коли не повече ,те твърдят че понеже сме не формална организация нямало да се обедним повече от 30 коли . за сега се боря за 100 коли и паркинг за 300 пред народно събрание. Иначе има варянт 3 курса по 40 коли по улиците.в рамките на 3 часа да минаваме.

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Shondy написа:tin написа: от общината се обръщат към СДВР и от там ни отпуснаха ескорт за 30 коли не повече ,те твърдят че понеже сме не формална организация нямало да се обедним повече от 30 коли . за сега се боря за 100 коли и паркинг за 300 пред народно събрание. Иначе има варянт 3 курса по 40 коли по улиците.в рамките на 3 часа да минаваме.
евалата бате голем си там сме

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш