HAMANN
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Много ми харесват...но само някои модели...най-вече Las Vegas wins нз точно как беше но е много мощно...а и HM6 (е63 ако се не лъжа) от 333 на 412к.с. , а и хубави джанти правят
общо взето ми харесват...но определено за оптичен тунинг има и по-привлекателни модели от тея на Hamann
общо взето ми харесват...но определено за оптичен тунинг има и по-привлекателни модели от тея на Hamann
what a helluva ride
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Мене пък ми харесват нещата на Hamann особено как са направили Х5-цата ...
Другата фирма която много уважавам е AC-SCHNITZER ...
Другата фирма която много уважавам е AC-SCHNITZER ...

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Аз ОБОЖАВАМ Hamann, заради чудовищната си бруталност във всяко едно отношение, те убиват всякакъв стил и елегантност във всяко баварско творение и това би трябвало да ме дразни, но вместо това направо настръхвам като вудя суровата, първична агресия, която излъчват!!! Иначе може би като оптичен дизайн най- ми допадат хората от AC Schnitzer, особено ме спечелиха със V8 Topster-а, който за мен изключително красив! Но други изроди като
Hamann просто нема!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
ЕВАЛА БРАТЛЕ!!!!!HAMANN са ОТКА4ЕНИKokorba6iqta написа:Аз ОБОЖАВАМ Hamann, заради чудовищната си бруталност във всяко едно отношение, те убиват всякакъв стил и елегантност във всяко баварско творение и това би трябвало да ме дразни, но вместо това направо настръхвам като вудя суровата, първична агресия, която излъчват!!! Иначе може би като оптичен дизайн най- ми допадат хората от AC Schnitzer, особено ме спечелиха със V8 Topster-а, който за мен изключително красив! Но други изроди катоHamann просто нема!!!

- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
и според мен хаман прекаляват малко с външния тунинг ,а като фирма много ми харесва Breyton много красив оптичен тунинг правят
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2