Ауди е новото БМВ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 21 Мар 2008, 11:44

Оф, къде започна темата къде стигна. Алекс искаше да каже едно, 95% разбраха друго.

Относно здравината на Ауди, мисля че са много достоен конкурент на БМВ! Изработката по абсол#тно нищо не остъпва!

Както и да е, на мен и ауди и бмв та даже и бенз ми харесват! Всяка една марка си има собствена философия и своя уникалност!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 21 Мар 2008, 18:40

Feanor написа:Беше класика, колега, беше. ;)

D3BEP, мое да са комфортни Аудитата, ама задвижването им е на грешната ос. :mhihi:
много ти разбира чутората, идея си нямаш какво е quattro и какво може ;) така че моля те, просто не го споменавай щот ставаш за смях
а че ауди-тата било по-ефтини тва напоследък хич не е така, а даже, колкото и смешно да звучи наскоро повишиха цените на някои от моделите с 0.8%( смейте се на воля :mhihi: )

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Мар 2008, 19:56

И да са повишили цените това не е оправдано защото с нищо не превъзхождат BMW. И ако е така излиза че като си купиш BMW хем ще е по-евтино от Ауди хем по-хубаво :mhihi: :mhihi:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 21 Мар 2008, 20:12

Евала сектанти.....
Саше що ли пускаш такива теми не мога да разбера.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 21 Мар 2008, 22:15

ole написа:много ти разбира чутората, идея си нямаш какво е quattro и какво може ;)

Ма разбира се, че нямам. Ако не съм от "Audi club Bulgaria" просто няма как да имам. Нали? ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 21 Мар 2008, 23:10

не е задължително, ама явно незнаеш щом пусна онова клипче ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 22 Мар 2008, 1:52

Аз пък съм в двата форума от по едно и също време.Най-точното мнение в тази тема е малко по-нагоре.Двете марки са с различна философия и сами по себе си са уникални.
А колегата дето казва,че точно АУДИ са колите с пестене от качеството е в голяма заблуда.Нека ми покаже Б4-ка или А4-ка с кори като на Е36-та му.А и в последно време АУДИ се определя като колата с най-качествен интериор.Съгласен съм да сравним мойто безлично АУДИ с някое Е30 Е36 на здравина на интериора ;)
За мен и двете марки за на върха :twisted:
ТДС - Турбо Див Селянин

Предишна

Назад към Основен Форум