Как запо4на вси4ко?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 29 Фев 2004, 14:45

Абе пич в рамките на колко време ги смени толко и редки коли?

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 01 Мар 2004, 21:56

GIORCETO написа:Имам един приятел от квартала (Пламен за тези който се сещтат за кого говоря). Майка му и баша му се занимава нещо с цветя по централна гара и халите и не знам как точно но имаха Е21 320 , Е28 528, и Е23 (тва беще 7ма серия акулата нали?) 728 ...
комщията беше само на 14 а караше като шофьор с 10 години стаж. Е то при наличието на тия коли. Та .. седими се веднуж с него и оше няколко приятели от квартала и той вика дайте ше ви возя в седмицата на брат ми мноо върви нищо, че сега има някъф проблем и ... като почна да изрежда аз накрая го попитах абе то има ли нещо здраво. Та качихме се в колата пали той .. дава газ .. абе нещо само на 5 работи ама тва е временно ... е веро събирали сме по 3 4 лева за бензин за .. 15 минути из квартала .. но това са едни от малкото 15 минути който със сигурност никога няма да забавя :) То не бяха метли не беше чудо, не искало да се оправи пак на 5 работело .. и газ до долу. Един S образен завой го взехма като колин макрии много интересно и до ден днешен не мога да го направя с електрониката :P А в БМВ то ми харес това (освен звука, вървенето .. това че се коли с нрав, комфорта, разхода :) ) а и това че една кола караната като за последно .. не поддържана ни най-малко просто нищо не и беше пипано .. вървеше просто като самолет. И то седма серия 2,5 тона купе с двигател 2.8 просто си нямате представа (тези който са карали се изключват) какво може да правите с тази кола по завоите и т.н ;)
И от тогава просто не мога да си представя че съществува друга кола която да ти служи вярно без да я поддържаш и да се грижиш за нея!

Тоя Пламен от кой квартал е?

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Мар 2004, 8:38

GIORCETO написа:Имам един приятел от квартала (Пламен за тези който се сещтат за кого говоря). Майка му и баша му се занимава нещо с цветя по централна гара и халите и не знам как точно но имаха Е21 320 , Е28 528, и Е23 (тва беще 7ма серия акулата нали?) 728 ...
комщията беше само на 14 а караше като шофьор с 10 години стаж. Е то при наличието на тия коли. Та .. седими се веднуж с него и оше няколко приятели от квартала и той вика дайте ше ви возя в седмицата на брат ми мноо върви нищо, че сега има някъф проблем и ... като почна да изрежда аз накрая го попитах абе то има ли нещо здраво. Та качихме се в колата пали той .. дава газ .. абе нещо само на 5 работи ама тва е временно ... е веро събирали сме по 3 4 лева за бензин за .. 15 минути из квартала .. но това са едни от малкото 15 минути който със сигурност никога няма да забавя :) То не бяха метли не беше чудо, не искало да се оправи пак на 5 работело .. и газ до долу. Един S образен завой го взехма като колин макрии много интересно и до ден днешен не мога да го направя с електрониката :P А в БМВ то ми харес това (освен звука, вървенето .. това че се коли с нрав, комфорта, разхода :) ) а и това че една кола караната като за последно .. не поддържана ни най-малко просто нищо не и беше пипано .. вървеше просто като самолет. И то седма серия 2,5 тона купе с двигател 2.8 просто си нямате представа (тези който са карали се изключват) какво може да правите с тази кола по завоите и т.н ;)
И от тогава просто не мога да си представя че съществува друга кола която да ти служи вярно без да я поддържаш и да се грижиш за нея!

А Гиорце помниш ли когато брат му запали "буквално" до огън гумите на 528-цата на кръстовището :?:
Или когато бяха ходили до морето за една нощ и обратно пак със същата 528-ца и по магистралата "не можела" повече от 240 да вдигне :lol:
А същата тази кола приличаше на една кошница, очукана, от всякъде лепенки, просто неподдържана кола, карана от немърливи собственици, те всичките тези коли се караха като за последно и не се поддържаха....докато накрая не ги хвърлиха и трите :cry: дадоха ги там за по 300-600 лв на бройка и айдеее :x
Иначе голяма мания на таз 2 тонна кола 728 въртиме се и като свърши бензина после бутаме това туловище до пред блока около 500-600 метра :arrow: не ме питайте до къде ми е стигал езика и всичкото това за таз мания :lol:
А и в районно съм седял заключен докато не дойдат техните да ни измъкнат, щото бръмчахме с Е21-цата без той да има документи и лични и за автомобила....абе като се замисля :lol:
и то това е било тогава когато всичко ми прави ужасно силно впечатление и после никога не се забравя
Изображение

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 02 Мар 2004, 9:58

При мен всичко започна в далечната 1982-ра година. Тогава баща ми купи Мохер, и аз пампаеца на 5 годинки съм чул и недоразбрал, че двигателя на мохера е от БМВ. След това (1992-1993) един познат работеше като охрана в месния клон на Първа частна банка и като такъв от време на време караше (и ме возеше) в служебната Е36-ца (316), която тогава беше върха на сладоледа.
Окончателно се влюбих когато през '96-та по някакъв много тъмен начин с един съученик се сдобихме с една Е21 323 срещу сумата от 50 немски марки. Въпросната акула беше в много лошо състояние, нямаше никакви документи, ама вървеше за страх! След като стана ясно че няма никакъв начин тази кола да се узакони, решихме да я продаваме на части, но трите седмици през които беше в движение бяха абсолютна лудница. Даже бях решил да изкарам и книжка, но впоследствие се случиха разни неща, които отложиха книжката с четири години.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 02 Мар 2004, 12:54

Първото БМВ, което ме грабна (говорим за 1989г.), беше на вуйчо ми 528ia, Е28. Тази кола беше невероятна, колко гуми са останали по асфалта. От нея ми е любовта към БМВ и 6-те цилиндъра, но.... тогава бях юноша бледен и беден и само можех да мечтая за тази марка. По стечение на обстоятелствата съм карал без да притежавам: тази кола, после Е21-323 от онези с правоъгълните фарове, Mazda RX7 vankel, МБ123 280SE, Pontiac Fierro 2.5, следващите са били мои: OPEL Comodore 2.5, (повечето 6-таци!), тойотата (селика 2000, 1979г.) и се почна с БМВ-тата: Е30 320i, и сега Е34 520i.
Едва ли някога ще си купя кола от друга марка!

BMW Ruuuulz! (както се казва! :lol: )

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 02 Мар 2004, 16:30

Първата кола на която съм се качвал естествено е лада 2101 когато бях на 12-13 години с баща ми на съседната седалка, но истински управлявах за първи път Е28 с невероятния 6 цилиндров мотор, бях изявил желание да измия въпросната красавица това беше преди 12-14 години, измих я и понеже бях оставен без надзор се качих и я подкарах по тесните улици на квартал Надежда естественно при първата среща с друга кола забих плътно в дясно и спрях за да се разминеме(по онова време бях юноша бледен на 14-15).
Но истински се влюбих началото на тази година когато след обикаляне и чудене между Е220, А6, Омега и "евентуално" BMW срещнах тъмночервеното "животно", след като се качих и го карах до сервиза за да го погледнат ЗАБРАВИХ за всички колебания и други марки и коли!!!
:bowdown: :bowdown: :bowdown: BMW :bowdown: :bowdown: :bowdown:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 03 Мар 2004, 11:12

За мен всичко почна в началото на 90-те.Един семеен приятел имаше Е21 -много стегнато ,та оттогава сам си фенче на БМВ
Последна промяна ISATIS на 08 Мар 2004, 19:17, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 03 Мар 2004, 14:34

Колите винаги са ми били слабост и с течение на годините някак просто вътре в мен се появи това чувство и убеждение, което вече не е убеждение ами 101% убеденост че просто има разни МПС-та и БМВ.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум