РАЗБИХА МИ КОЛАТА !!!!
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
bawareca написа:Ей Любо само нема да се ядосвашзнаеш че всичко ще оправим
само тия гепарди нема моим ги оправи :x ама тва е положението
живота си тече
![]()
Иначе спецовете по застраховките да ги питамдето от 10-ина г. карам все ретро
мойта 5-ца дето ми струва вече 6-7 к. къде точно ще я застраховат и
![]()
за колко
Без да се обиждаш, ама каква е вероятността да ти дигнат 5-цата?
bawareca написа: А каква е вероятността Нане на Х-брой ракии с москала или ЗИЛ-а да я хакне баш в средната колонка и да стане двуместна/ ама един зад друг да сядат само шофьора и пътника/Ами АКО....
![]()
![]()
![]()
В тоя случай, дори каското ти да е за 2000 лв., пак ще ти платят обезщетението. Мисълта ми беше, че вероятността някой да открадне цялата кола е пренебрежимо малка... Иначе не се съмнявам, че е в перфектно състояние и много поддържана, но крадците не го знаят, а и никой не би откраднал кола 79 набор...Карай си я със здраве!
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
само мога да кажа, че преди 2 год. на тъста му откраднаха стария москвич и аз естествено останах абсолютно удивен... и не само това още по-странното е, че 1 година по-рано пак му го крадоха и по някаква странна случайност му го намериха на следващата сутрин... по дяволите това е един шибан москвич... какво говорим за 5-ца, пък било тя и по-старичка. На мен ми откраднаха емблемата на колата и направо побеснях, а ако ми я разбие някой изрод, просто незнам как ще реагирам, само се моля крадеца да не го видя, щото сигурно ще трябва да го лежа мизерника 

let the BMW be with you
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Момчета много се отклонихте от темата 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3