Напълно синтетично масло за 10лв./л. с БМВ сертификат !!!
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- viper
-
Напълно синтетично масло за 10лв./л. с БМВ сертификат !!!
Ровейки в нет-а намерих т'ва:
Кuttenkeuler - MADE IN GERMANY
5W40 - 10.00лв. - BMW Longlife
10W40 - 6.80лв. - BMW /предполагам "одобрено"/
София, кв. "Искър", ул. "5005" N 1, в базата на "Технострой",
тел.: 02-9736079,
тел./факс: 02-9732365,
моб.: 088-629697
http://www.kuttenkeuler.ttm.bg/kuten.htm
Някой карал ли е с това масло или поне дали знае нещо за него?
Айде пишетеееее
Кuttenkeuler - MADE IN GERMANY
5W40 - 10.00лв. - BMW Longlife
10W40 - 6.80лв. - BMW /предполагам "одобрено"/
София, кв. "Искър", ул. "5005" N 1, в базата на "Технострой",
тел.: 02-9736079,
тел./факс: 02-9732365,
моб.: 088-629697
http://www.kuttenkeuler.ttm.bg/kuten.htm
Някой карал ли е с това масло или поне дали знае нещо за него?
Айде пишетеееее

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
не
не му вярвай на това масло
за пръв път го чувам, ако беше добро от БМВ щяха да препоръчват и него освен Кастрол

за пръв път го чувам, ако беше добро от БМВ щяха да препоръчват и него освен Кастрол
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant
Сертификатите и препоръките се заплащат!!! Вярно че няма да препоръчат ПРИСТА, но хубава смяна на масло (4литра) е 80лв даже и повече! Толкова струва хубавото масло, скоето двигатела ти остава като нов колкото и да го караш (е поне 700 000км) ако от 000000 си започнал с хубаво масло.
Колкото по-скапо е толкова по-добре. ДОСТА добре е също при всяка смяна да праскаш по един УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР ПЛЮС - наистина прави това, което пише на флакона!!! Освен, че повишава компресията прави мотора ДОСТА издражлив на ръчки и повечко пържене.
Не вярвай те на масло от 40Лв (4литра)- това явно не е хубаво масло
Поне аз така мисля
Колкото по-скапо е толкова по-добре. ДОСТА добре е също при всяка смяна да праскаш по един УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР ПЛЮС - наистина прави това, което пише на флакона!!! Освен, че повишава компресията прави мотора ДОСТА издражлив на ръчки и повечко пържене.
Не вярвай те на масло от 40Лв (4литра)- това явно не е хубаво масло

Fiat Uno Turbo i.E написа:Сертификатите и препоръките се заплащат!!! Вярно че няма да препоръчат ПРИСТА,
ти какво си мислиш, че половината известни марки не ги пълнят в Русе ли? PristaOil, Valvoline, Texaco, OMV... и още има 100% - за тези знам аз!
Fiat Uno Turbo i.E написа:Толкова струва хубавото масло,
Цената не винаги е критерии за качество - особено при маслата! Фалшив Castrol RS (от стария) сигурно 10 тона имаше по магазините на цена далеч по-дебела от глухи марки със значително предимство в характеристиките по простата причина, че не е кръщавано ..
Fiat Uno Turbo i.E написа:също при всяка смяна да праскаш по един УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР - Освен, че повишава компресията
хихихи :lool:
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Аз имам плакат в стаята на тея масла
Дадени са маслата на фона на едно Е39
Пише че се внасят от Юнайтед Ойлс ООД 

- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
Turturelo тия по ралитата слагат такова питал съм някои, които ходят един, от които е R.Dunev. Скъпото масло винаги е знак за качество, защото фалшив Castrol RS не съм виждал. Най-качественото масло от гледна точка на това, че 100000000000000000% не е менте е Selenia Racing, което го внася Vanto Trade. По-принцип знам, че в скъпите масла има всякакви добавки и всичко допълнително е излишно но УМ е нещо хубаво ако искаш вярвай. 

а вие знаете ли кво е да сипваш през 3 дена по 800ml масло и Андро да ти вика 4е е в нормата
))
=PURE BLISS
грижиш си се сипваш си масълце, бензинец а тя тряаа само да фър4и и да може да вози с 200 се едно е с 90
и капа4ки на мотора трябва да се слагат
и карета да се сменят
грижа си трябва и така - 4рез bmw care към съзряване и осъзнаване на отговорностите в живота - деца трябва да гледаме жени да раним
дано не ядат много
ан така сеги4ка
моми4е ка4вай се на неуморния
west side story от петри4, california
УАААААААААААААААААААААААААААААААААААА
и за синия пламък в о4ите
на мен ми е ултравиолетов да ви кажа
синее само на слънце
аре братя вълци до скоро
have a perfect day

=PURE BLISS
грижиш си се сипваш си масълце, бензинец а тя тряаа само да фър4и и да може да вози с 200 се едно е с 90
и капа4ки на мотора трябва да се слагат
и карета да се сменят
грижа си трябва и така - 4рез bmw care към съзряване и осъзнаване на отговорностите в живота - деца трябва да гледаме жени да раним
дано не ядат много
ан така сеги4ка
моми4е ка4вай се на неуморния
west side story от петри4, california
УАААААААААААААААААААААААААААААААААААА
и за синия пламък в о4ите
на мен ми е ултравиолетов да ви кажа
синее само на слънце

аре братя вълци до скоро
have a perfect day
~karmapa chenno~
за УМ:
чувал съм от човек, който се занимава с тези неща, че такъв препарат наистина съществува и наистина е чудо на руската мисъл, дори ония американски глупости, които ги рекламират по ТВ-то са изкопирани от това, НО дали УМ е наистина това, за което говорим и има тези качества не мога да кажа!
един приятел си сложи такова нещо на Ауди 80 1,8S обаче каза че разликата била нулева
чувал съм от човек, който се занимава с тези неща, че такъв препарат наистина съществува и наистина е чудо на руската мисъл, дори ония американски глупости, които ги рекламират по ТВ-то са изкопирани от това, НО дали УМ е наистина това, за което говорим и има тези качества не мога да кажа!
един приятел си сложи такова нещо на Ауди 80 1,8S обаче каза че разликата била нулева

По принцип на всяка качествена стока нашего брата гледа да направи менте - да изкара некой лев. Щом на УМ има ментета, значи има нещо верно в него. От друга страна рекламата прави своето за продажбата му, тя затова се и прави, но Тома Неверни е на принципа Око да види ръка да пипне. И все пак всеки сам определя в какво да вярва и в какво-не.
За някои е добър, за други не е.
Аз самия не съм го употребявал, но пък винаги мога да опитам

Аз самия не съм го употребявал, но пък винаги мога да опитам

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
Моя двигател е перфектен 9.9 на всеки цилиндър. Сипах го и.....10.3 това е супер освен, че главната му цел е за понижаване на температурата и износването при високо натоварване!!!!
Копувайте си скапо масло по възможност от вносителя, защото в него има всичко нужно за един двигател не напразно е СКЪПО!!!!
Копувайте си скапо масло по възможност от вносителя, защото в него има всичко нужно за един двигател не напразно е СКЪПО!!!!

14 мнения
• Страница 1 от 1