BMW литература
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Има проблеми под ХР и затва го инсталирах под 98, там си е супер
А в тоя комплект дето го теглиш от датата, има ли НТК?
Колкото до прикачането на снимката с двигателчето
виж тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=8274

А в тоя комплект дето го теглиш от датата, има ли НТК?
Колкото до прикачането на снимката с двигателчето

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=8274

Хей, успях ама по дуг начин...
един прятел си я е купил и ми я даде да си я запиша с lap-top сам и е с winXP значи върви перфектно обаче има сособеност при инсталиране първо се записва някакъв sisadmin доколкото си спомням и след това през тази програме се записва ЕТК-то. Незнма дали знаеш ама има ново ЕТК от 2005г. и него ще го имам салед ден-два
.
А иначе все пак ще си изтегля от data.bg ЕТК-то за да го вида все пак какво е. Но все пак при мен върви под XP. Ако нещо те интерсува питаи ще ти съдеиствам. bye

А иначе все пак ще си изтегля от data.bg ЕТК-то за да го вида все пак какво е. Но все пак при мен върви под XP. Ако нещо те интерсува питаи ще ти съдеиствам. bye
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
BMW8 балгодаря ти за информацията за снимката .

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
ETK и TIS излиза през 2 месеца .. постоянно се обновява дори и за старите модели ..
Отделно BMW издава още доста подобни електронни библиотеки с информация, повечето от тях са за работа с GT1, дискове с кодовете на радиата, ключовете и т.н. Има и дузина системни сайтове, като например по номер на шасито излиза как е поръчана колата, с какви опции е излязла от завода, за кой дилър е поръчана, кога е прозведена, кога и е първата регистрация, какъв цвят на тапицерията и т.н. Има начин и да се разбере, къде по света колата е влизала в оторизирани сервизи, какво и е правено..
Примерно бях спазарил едно Е36 325tds Touring, някой от приятелите от форума го видяха каква красота беше, но се оказа, че след като е произведено 97ма година, 99та е била на 100 000км, а сега е на 149 000 ... при положение, че е внесена 2003та в България .. работата намирисва
Даже не си направих труда да я закарам и да и извадят истинските километри от лайт модула... просто се отказах да я купувам
пс. не че ми е работа вече, но модераторско/администраторския екип не ги ли притесняват подписи .. т.е. wallpaper-и от рода на този на господина писал над мен?! Поне от естетическа гледна точка ..?!
Отделно BMW издава още доста подобни електронни библиотеки с информация, повечето от тях са за работа с GT1, дискове с кодовете на радиата, ключовете и т.н. Има и дузина системни сайтове, като например по номер на шасито излиза как е поръчана колата, с какви опции е излязла от завода, за кой дилър е поръчана, кога е прозведена, кога и е първата регистрация, какъв цвят на тапицерията и т.н. Има начин и да се разбере, къде по света колата е влизала в оторизирани сервизи, какво и е правено..
Примерно бях спазарил едно Е36 325tds Touring, някой от приятелите от форума го видяха каква красота беше, но се оказа, че след като е произведено 97ма година, 99та е била на 100 000км, а сега е на 149 000 ... при положение, че е внесена 2003та в България .. работата намирисва

пс. не че ми е работа вече, но модераторско/администраторския екип не ги ли притесняват подписи .. т.е. wallpaper-и от рода на този на господина писал над мен?! Поне от естетическа гледна точка ..?!
- liort
- младши ентусиаст
-
А как мога да я кача снимката като ми е на РС-то , от е-маil не става

- liort
- младши ентусиаст
-
урааа ураа урааа успиах след толкос труд , най на края . 

като гледам маи не си успял.
А относно "Turturelo" аз знам че излизат през няколко месеца разни упдеити, но тук говориме за ETK която програма работят всички сервизи на BMW и не се самнявам че го знаеш това. С тая програма имаш възможност да си гледаш , проверяваш абсолютно всеки детайл по колата каде седи как изглежда и доста др. неща. Проблема беше че едвам се докопах до оригинална версия. И сега е излязло некво ново ETK от 01.01.05г. със съвсем нова визия но на практика същото.

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Нещо замря тази тема:) Та от къде мога даси дръпна това ЕТК. В тези линкове дето ги давате го нама.Айде качете о някъде и кажете как се инсалира. Че аз имам тук BMW Carsoft 5.8 Workshop и Autodata 2.1 и не бачкат:( не мога да ги инсталирам.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми аз имам BMW ETK, EBA и WDS, a също и Аутодата 2004, ако ги искаш, кажи ми и си подготви 2лв или 2 бири за 6 диска, аз ша ти ги запиша и ще се разберем да ти ги дам. От София съм 

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3