Прикрепяне на снимка към подписа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Прикрепяне на снимка към подписа

Мнение от ///M3 » 29 Апр 2004, 23:05

Ако искате да добавите снимка към подписа си , трябва да изпълните следните стъпки :

1. Намирате си снимката , която искате , копирате адреса й ( той е изписан или отгоре на Address-менюто на IExplorer-а , или , ако там го няма , дясно копче в/у картинката , Properties/Address )

2. Влизате в Профила си , слизате до Подпис.

3. Изписвате : [img] на това място Paste-вате адреса на снимката си ( става и с Ctrl+V ) , и след това затваряте от другия край с /img , поставено отново в такива скоби - [ ]

4. Ако искате да напишете текст към подписа си :

а) текстът да е преди снимката - написвате го и тогава изпълнявате по-горе изписания процес
б) текстът да е след снимката - първо изпълнявате по-горе описания процес , след това написвате текста си
- с натискане на клавиша Enter можете да оставите един ред разстояние между текста и подписа си

*5. Не забравяйте - избраната от Вас снимка не трябва да има много големи размери - около 300х200 пиксела например !

Ако не можете да си я смалите , или можете , но няма къде да я сложите в интернет - спокойно можете да се обръщате към мен за помощ на ЛС.

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 01 Май 2004, 12:39

Или аз съм много тъп или наистина не става пробвах секи вариант който се сетя ...

значи където е подписа
пиша [img] http://free.bol.bg/bmwdreamer/Drugi/worshipbmw_184.gif [img] и не става или аз нещо не съм разбрал ?! :oops:

BTW:тоя пик ма кърти максимално :)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Май 2004, 14:35

аве прави се така примерно пи6е6 [img]http:/hit.bg/bmw-01.jpg[/img]
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 01 Май 2004, 15:55

Ами да , пропуснал си чертичката на второто img - отзад трябва да бъде така : [/img] , а отпред - просто така : [img] :wink:

Назад към Извън Темата