Колко сме кротки?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Как сте с нарушенията ? Особено за скорост?

Анкетата свършва на 28 Апр 2005, 16:17

Никога ,ама никога не са ми писали актове.
29
38%
Само веднъж и то не за скорост !
24
31%
Всяка година по месец-два книжката ми спи в КАТ!
12
16%
Отде да знам в кое РПУ ми е книжката като карам с 3 акта?
12
16%

Общо гласове : 77
старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 21 Апр 2005, 0:02

TheBoss написа:От 1983 имам книжка и още нямам ми дупка, ни отнета точка, ни акт. А тези които ме знаят едва ли ще кажат: абе той е един кротък зад волана :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А, имам един фиш, навремето трябваше да прекарам москвето на дядо ми с две години закъснение и един проятел ми писа фиш за 10 стари лв. за управление с нередовни документи(за това нещо в КАТ одрусваха с по 35-40 кинта.) Ама и това май не важи, защото беше по мое желание :)

вярвам и аз нямаммммм
абе хора вие жигули ли карате я вижте резултата
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Аз имам истинска щатска

Мнение от 5етко 5етицата » 21 Апр 2005, 13:06

Аз имам истинска щатска...
Ще гледат ли, че е изтекла валидността?

Как стои :?: ако имаш 2 :?:
Но си имам и валидна БГ, така че който е компетентен, моля да отговори: ще проверяват ли дали лицето АБВ има свидетелство...

Как санкционират чужденците, всъщност :!:
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."

младши завивач
Аватар

Re: Австралия?

Мнение от ivo » 21 Апр 2005, 14:05

DEFLEPPARD написа: :!: наказанието за подправяне и/или използване на фалшиви документи е 10 години затвор

Е, то и тях би следвало да ги накаzват zа вzимане на подкупи :mhihi: но реалността е друга :confused:

5етко 5етицата написа:Аз имам истинска щатска...
Ще гледат ли, че е изтекла валидността?

В интерес на истината не гледат, тествано е много пъти със отдавна expire-нала книжка :). Аz zатова каzвам, че няма никакво zначение на полицая дали ще му покажеш фалшива, иzтекла или истинска американска книжка - той все толкова ще се пули. Даже веднъж му се дава американската книжка и му се каzва "zнаеш ли какво е това?!?!" и куката се почудва zа момент какъв е тоя бабаит с тая странна книжка и каzва " :conf: ....zнам.... zнам.... айде zаминавай". :mhihi: :mhihi: :mhihi:

5етко 5етицата написа:Как санкционират чужденците, всъщност

"Кеш или ше си одиш пеш" :lol: Предполагам е не по-раzлично от Сърбия, който е минавал оттам сигурно zнае, че е доста неприятно... :confused:

Майтапа на страна, но спаzвайте zакона ;) Аz с 39 контролни точки съм направо пример :lol: :mrgreen: ;)

Предишна

Назад към Основен Форум