Има ли колеги от Хасково или Свиленград?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Има ли колеги от Хасково или Свиленград?

Мнение от атила » 20 Дек 2004, 21:07

Питането ми защото на кап. Андреево цената на зелената карта за 6мес. е 70ЛВ. а тука 300лв. та целта е ако има колеги оттам и ако е им е удобно да ми вземат оттам с/у компенсиране на разходте им до там.Защото иначе ако трябва да ходя от София до там ще е доста солено :uups:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 20 Дек 2004, 23:04

Това не е възможно, там е някаква флашива явно. Няма зелена карта за под 140 лева за 14 дена, може да си гледал за 70 евро но за 70 лева , просто е изключено :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от атила » 20 Дек 2004, 23:19

Значи да уточня за да няма такива коментари ИМА такава застраховка само че е на турски застраховател,струва 70лв=35евро за 6мес. и не е ментянка.Пробвано е няколко пъти за различни страни.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 20 Дек 2004, 23:26

От Хасково е ISATIS той познава е други от региона ;)
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 20 Дек 2004, 23:30

:D :D :D Атилата е прав, но се касае за застраховка ГО само за Турция. Тамошното законодателство не забранява да имаш турска ГО дори и с чужди номера, без оскъпяване(така е и в Украйна, но не граничим с нея). Само, че колегите от Хасково или Свиленград трябва да я купят предварително в Одрин, имайки копие от регистрационното ни свидетелство(талона на автомобила). За тез паре е 3-месечна. Може и на границата(Капъ Куле, но е с 20% по-скъпичко). Ако греша да се намесят пичовете, които "бръмчат" в Турция. :help: :help: :help:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 21 Дек 2004, 0:00

Лека поправка Василен!Исатис е от Пловдив...Другите пичове са от Хасково като Брейтон...Между другото без да си ти там или талона на колата ти няма как да дадат зелена карта...

Между другото знам от Металиум че минималният срок на зелена карта е една седмица...Наложило му се е да пътува до Солун за 2-3 дни...И аз ще вадя такава карта да ходя до роднините ми в Орестиада... :D
Отивам за манджа-куриер от бабето:))))))

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 21 Дек 2004, 0:07

grnka написа:Лека поправка Василен!Исатис е от Пловдив...Другите пичове са от Хасково като Брейтон...

Оппс :uups: баси как съм се объркал ... ма що така съм останал с впечатление не знам ...
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 21 Дек 2004, 0:15

:OT: може би защото сме в Клубъ! Фат Бастардз :lol: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от fix » 21 Дек 2004, 0:20

залената карта е за ЕС и мнимума е дву седми4на и струва около 180 лв(за бмв520).застраховката за турция е по-евтина,мисля 4е бе6е около 30евро за 6мес
колко BMWта изпих в тия кръ4ми...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 21 Дек 2004, 11:11

Фидел Кастро написа::D :D :D Атилата е прав, но се касае за застраховка ГО само за Турция. Тамошното законодателство не забранява да имаш турска ГО дори и с чужди номера, без оскъпяване(така е и в Украйна, но не граничим с нея). Само, че колегите от Хасково или Свиленград трябва да я купят предварително в Одрин, имайки копие от регистрационното ни свидетелство(талона на автомобила). За тез паре е 3-месечна. Може и на границата(Капъ Куле, но е с 20% по-скъпичко). Ако греша да се намесят пичовете, които "бръмчат" в Турция. :help: :help: :help:

Така е, един колега ме открехна на скоро ... На практика можеш да минеш границата с Турция без зелена карта от БГ (с блага дума или "дваеселевка" на граничаря :paranoid: ), и да си вземеш след това турска срещу няколко пъти по-малко пари... Но става само за Турция тоя номер....

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 21 Дек 2004, 12:30

мм да точно така ... питайте ме да ви кажа бе хора всяка седмица съм там ... преди беше 30евро за 6 месеца сега я намалиха на 3 месеца за около 22-24 евро не помня точно
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 21 Дек 2004, 17:11

Vasilen написа:
grnka написа:Лека поправка Василен!Исатис е от Пловдив...Другите пичове са от Хасково като Брейтон...

Оппс :uups: баси как съм се объркал ... ма що така съм останал с впечатление не знам ...

Няма страшно, ще почерпиш някой път ....... :D :P :P :D

Назад към Основен Форум