Stock to 16:9 navi
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61 535d & e53 3.0d
Stock to 16:9 navi
Колеги нз дали има вече такава тема ама се интр.... за слагането на НАВИ 16:9 !!! някой може ли да обясни как става преместването на климати4ния диспелй махането на касетофона слагането на 16:9 и предполагам инсталирването на ГПС устрйството във Жапката !!! Предполагам няма кой знае какви усложнения както и връзването към мулти волана !!! Най вече ме интр историята ще стане нали от стоков касетофон със климатроник на 16:9 със всичко работещо както и тв тунер.....
Колеги че найстина несъм наясно

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Всичко е възможно колега стига да ти е дълбок джоба.Отиваш примерно в Камор и там ще ти я направят.Цената няма да ти хареса което е нормално но и друг вариянт няма.Най добре си смени колата!!! 

- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
Да това с дълбокия джоб ми е ясно !!! но съм си намерил голямата навигация мисля да си и купя ГПС цд-то вече става въпрос със инсталацията.... мога ли сам да го свърша или се е*** мамата...
- biser
- Потребител
-
- Кара: '11 328i xDrive
Може и сам да си го направиш, не е сложно. ГПС има вграден в самата навигация, не трябва да си го купуваш, а диск с карта на бг има някъде из темите. Взимай навито и ставай мултимедиен 

- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
Мерси колеги... сега ще разкрием случая хахха !!! Време беше да стана и аз една обтност от е46
!!! 4акам до 2 дни да дойде и мойта красавица от Германия и ще се похваля и аз !!! или 328 или 320д ще е....

- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0 Значи изчетох темата и колеги излиза дори че и при наличието на 16:9 нави неможеш да си я сложиш просто ей така за да служи за радио
!!! Винаги съм си го представал че цялата история в 2 букси штракаш и заспива.................

- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
Колега Браво.... !!! Много ще се радвам ако споделиш за какво иде реч и най вече заслужават ли си парите.... защото ефекта е ясен 

- Sportwagen/Coupé
- Потребител
-
с връзки и пазарене си купих целият комплект за 1700лв.търсих ,някои да ми я върже,но не открих изтеглих схемата от интернет и си я вързах много съм дововен,сега пък искам да си вържа или тв или двд
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
Колега ако ще правиш следващ проект направи един подробен снимков материал ще е изключително полезно !!! 1700... 16:9 + окабеляването ?!
- therumka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: да върви
Sportwagen/Coupé написа:с връзки и пазарене си купих целият комплект за 1700лв.търсих ,някои да ми я върже,но не открих изтеглих схемата от интернет и си я вързах много съм дововен,сега пък искам да си вържа или тв или двд
Колега, и аз съм много навит да си сложа ТВ и ДВД на навигацията. Ако успееш преди мен, дай малко инфо. Ще съм ти задължен

Малка балканска държава с много идиоти по пътищата - що е то?
- therumka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: да върви
Ако някой друг има инфо какво трябва да се направи за да тръгне ТВ-то на 16:9, да подсказва!
Малка балканска държава с много идиоти по пътищата - що е то?
- Sportwagen/Coupé
- Потребител
-
за схемата влезнете в google там напишете navigation system for bmw e46 installation гледаите за фаил PDF изтеглете си го и вижте че всичко е описано-какво е необходимо и как да се направи
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2