Въпрос относно новия пътен данък
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
1 птичка пролет не прави, но ако клуб бмв, заедно с другите клубове - ауди, опел, пежо, хонда и т.н. решат че вместо тъпо да се дразнят по между си е по-добре да лекичко да скочат и да покажат че съществуват и не им е все едно колко е гражданската, данъците и акцизите и митата на горивата - това вече е съвсем друго!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Аз още когато започнаха безцелно да повдигат горивата мислех за нещо таквоа, но бях прекалено зает с работа.
Мисля, че няма да променим нещо, но ще сме излезли и ще сме си казали мението, което поне ще ни даде моралното право да недоволстваме, защото ще сме направили опит за спирането му.
Мисля, че това е чудесен повод отделните клубове да покажат, че ги убединява страстта към автомобилите и че са задружни.
Аз съм ЗА и ще помогна с каквото мога.
Идей кога, къде и под каква юридическа форма да се направи?
Мисля, че няма да променим нещо, но ще сме излезли и ще сме си казали мението, което поне ще ни даде моралното право да недоволстваме, защото ще сме направили опит за спирането му.
Мисля, че това е чудесен повод отделните клубове да покажат, че ги убединява страстта към автомобилите и че са задружни.
Аз съм ЗА и ще помогна с каквото мога.
Идей кога, къде и под каква юридическа форма да се направи?
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Може в една тиха "революция" да се включим и ние от Пежо клуб. Момчетата вече имат линк към темата. На линия сме.
В същност държавата никога не се и "минавала", на моменти се чудя, къде потъват тия пари?
Все няма и не стигат?
И от ден на ден, все повече данъци, такси, чиста проба бирщина.
В същност държавата никога не се и "минавала", на моменти се чудя, къде потъват тия пари?
Все няма и не стигат?
И от ден на ден, все повече данъци, такси, чиста проба бирщина.
Последна промяна Eva* на 20 Яну 2004, 17:57, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5922
ентусиазирах се и пуснах една чисичка и нова тема, която да е за протеста
ентусиазирах се и пуснах една чисичка и нова тема, която да е за протеста

- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
twin spark написа:1 птичка пролет не прави, но ако клуб бмв, заедно с другите клубове - ауди, опел, пежо, хонда и т.н. решат че вместо тъпо да се дразнят по между си е по-добре да лекичко да скочат и да покажат че съществуват и не им е все едно колко е гражданската, данъците и акцизите и митата на горивата - това вече е съвсем друго!
Евала!!!

Какви данъци бре хора....ЧЕ ние да не би да караме по пътища или поне някави синоними на тази дума за да говорим за данъци...
Днеска напраих огромната грешка да тръгна по околовръстното от бояна към младост...Това за тези от вас които не знаят се води МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ 1-ва степен...аз днеска пътя не го видях. Единственото което видях е наводнение от кал и дърва за огрев, естесвено с богата гарнитура от камъни огромни ями...ейде да не продължавам че трябва да стана доста нецензурен...Нека само от догидина да ми сложат някои тъпанар с бутка да ми събира пари за да мина от там....с какво удовостви бих му спукал главата, въпреки че той няма да е виновен...
БУНТ, БУНТ, БУНТ и то с къмани и трошене да депутаски коли (не служебните им че ние сме ги плащали), че иначе тия от нищо не разбират
Не знам но лошото е, че ние сме си най-виновни че сме допуснали тези кретени така да се гаврят с нас

Днеска напраих огромната грешка да тръгна по околовръстното от бояна към младост...Това за тези от вас които не знаят се води МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ 1-ва степен...аз днеска пътя не го видях. Единственото което видях е наводнение от кал и дърва за огрев, естесвено с богата гарнитура от камъни огромни ями...ейде да не продължавам че трябва да стана доста нецензурен...Нека само от догидина да ми сложат някои тъпанар с бутка да ми събира пари за да мина от там....с какво удовостви бих му спукал главата, въпреки че той няма да е виновен...
БУНТ, БУНТ, БУНТ и то с къмани и трошене да депутаски коли (не служебните им че ние сме ги плащали), че иначе тия от нищо не разбират
Не знам но лошото е, че ние сме си най-виновни че сме допуснали тези кретени така да се гаврят с нас

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2