Проблем с централното ...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
Проблем с централното ...
От дистанционното отключва колата, но не иска да заключва. Само с ключ може да се заключи. Пробвах и с другото дистанционно и с него не става. Като натисна заключването само светва плафона в колата и нищо друго.
- ICE
- Ледения
-
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Защото най-вероятно вече е заключена!
Пример:
Първо заключване - заключва вратите!
Второ заключване - светва плафона, понеже вратите вече са заключени!
Ако не е така, не знам какво ще е...

Пример:
Първо заключване - заключва вратите!
Второ заключване - светва плафона, понеже вратите вече са заключени!
Ако не е така, не знам какво ще е...
- Цюрих 540
- Потребител
-
А на мен ни се отключват ни се заключват вече. Преди работеше, сега не. Незнам може да трябва да се настрои нещо но не знам как. Ако някой знае, моля да помогне
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
iv0 написа:да, но несамо светва плафона без да заключва
явно реленцето за заключване е дало фира .... ще проверя къде се намира и ще дам информация
- ICE
- Ледения
-
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Една износена машинка и цялото централно отива на кино... дргия вариант е релето.
Never mistake motion for action...
Re: Проблем с централното ...
Зравейте... Моята кола има абсолютно същия проблем.. има ли някакво развитие по темата!??
Колеги,да ви разкажа за моите премерждия.1998ма е моята.Била е 520,сега е 528 ,ако има значение.
При откл/закл предните 2 врати ги нямаше в схемата,и огледалата ми не мърдаха.Разглобихме шофьорската врата,огледахме и всичко беше окей.Момчетата от мирафиори ми казаха,че може да има проблем в самата платка на копчетата на вратата.Сменихме я с друга и само шофьорската врата започна да се заключва,както и ел.огледалото да се мести.Пасажерската не проработи,но я разглобихме.Оказа се,че вътре има едно модулче,което е с 3букси (намира се точно над говорителя).Сменихме и него с такова 2ра ръка и всичко се оправи.
Споделям това не заради моя проблем,ами за да споделя от какво зависеше моето централно ,а именно от копчетата и този модул.Опитайте ако имате възможност с тях.Не боли от пробата им,и не коства много!
При откл/закл предните 2 врати ги нямаше в схемата,и огледалата ми не мърдаха.Разглобихме шофьорската врата,огледахме и всичко беше окей.Момчетата от мирафиори ми казаха,че може да има проблем в самата платка на копчетата на вратата.Сменихме я с друга и само шофьорската врата започна да се заключва,както и ел.огледалото да се мести.Пасажерската не проработи,но я разглобихме.Оказа се,че вътре има едно модулче,което е с 3букси (намира се точно над говорителя).Сменихме и него с такова 2ра ръка и всичко се оправи.
Споделям това не заради моя проблем,ами за да споделя от какво зависеше моето централно ,а именно от копчетата и този модул.Опитайте ако имате възможност с тях.Не боли от пробата им,и не коства много!

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
iv0 написа:От дистанционното отключва колата, но не иска да заключва. Само с ключ може да се заключи. Пробвах и с другото дистанционно и с него не става. Като натисна заключването само светва плафона в колата и нищо друго.
Колеги, стара е темата, но е точно моя проблем.
Дистанционно отключва врати и багажник или само багажник. Но не иска да заключва от копчето. От ключалката си работи всичко. След като заключа с ключа в ключалката при натискане на лок бутона светва плафона, значи бутона работи и праща аигнал.
Къде да търся проблема.
- Hristo
- ентусиаст
-
Поне на 10 места срещнах подобен проблем и никъде не е споделено какво е решението. Освен проблема със заключването, ключа и колата не можеха да се инициализират с бутонната комбинация.
Смяна на батерията се оказа панацея при мен. Сега си става и обучението на ключа. Дано е за постоянно
Смяна на батерията се оказа панацея при мен. Сега си става и обучението на ключа. Дано е за постоянно

Хвърляйте по едно око на официалното упътване на автомобила ви, има го в интернет.
Там е описано, че когато батерията се изтощи, ключът може да отключва, но не и да заключва и идеята е проста, искали са да ни предпазят от ситуацията, в която заключваш, след което батерията пада тотално и после не можеш да си спреш алармата или да си отключиш. Не съм видял темата, иначе щях да ти го напиша по-рано.
Там е описано, че когато батерията се изтощи, ключът може да отключва, но не и да заключва и идеята е проста, искали са да ни предпазят от ситуацията, в която заключваш, след което батерията пада тотално и после не можеш да си спреш алармата или да си отключиш. Не съм видял темата, иначе щях да ти го напиша по-рано.
- Hristo
- ентусиаст
-
Изтеглил съм 3 ръководства, но са явно за фейс и частта с ключовете е за ромбоидния, който се затежда в ключалката
Добре го е измислил бай Ханс, намаля се шанса да останеш без кола!

Добре го е измислил бай Ханс, намаля се шанса да останеш без кола!
13 мнения
• Страница 1 от 1