Внос на кола от Германия по поръчка
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Внос на кола от Германия по поръчка
В случай че колата е избрана и си си оговорил всичко около покупката застраховката и номерата и трябва само да се докара, мога да го напрявя на ход, като сумата за докарване ще 500лв. кеш и покриваш всички разходи за отиването до там с самолет и съответно трнспортните на автомобила+ винетни и пърни такси.

Добре, щом е обща тема и аз имам въпрос. Възнамерявах да се възползвам от услугите на някой човек от форума в началото на другата година, за докарване на кола от чужбина и затова изчетох цялата тема в Основния форум.
и там колегата мадпетио е писал това :
С което аз оставам с впечатлението, че колегата докарва кола по зададени критерии.
В тази тема обаче колегата пише друго -
И реално какви са вариантите? Да се плати колата и колегата само да я докара или да се избира от колите, които той е решил да си внесе(ако това въобще е опция)?
и там колегата мадпетио е писал това :
madpetio написа:аз па като ВИ знам какви сте купувачи на читави автомобили алеее майкооооо![]()
![]()
![]()
ЩО един не ми звъна и да ми каже докарай ми Е46 цената няма значение стига да е перфектна? А 99% ми звънят и искам 320д ма за 3000лв да ми стъпи в София ама с 4рите ел.стъкла,ама с борда пък ако има и НАВИ супер,А ВЪТРЕ ПАМЕЛА не искаш ли бонус
После му докарвам Е39 530д Фейсово за 4000лв и се мръщите имала забележки,а не бе те ония гламари ти я пазат щото бай Ти Ганя ще я купи кат стане на 10години и тря му я паза
С което аз оставам с впечатлението, че колегата докарва кола по зададени критерии.
В тази тема обаче колегата пише друго -
madpetio написа:аз кола мога да транспортирам,но трябва предварително да е закупена!
да ме пратите по обява да ви купувам кола - НЕ СТАВА.
Да ме пратите да ви търся кола според вашите изисквания - НЕ СТАВА!
Като цена е около 50стотинки на километър в двете посоки,но може и да се оскъпи още...
Скъпо е защото возя по един автомобил не по 10 и предимно си возя мой автомобили.
Возя автомобили до 1600кг собствена маса...
И реално какви са вариантите? Да се плати колата и колегата само да я докара или да се избира от колите, които той е решил да си внесе(ако това въобще е опция)?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
В конкретния случай пецата има в предвид, че невъзможните критерии които поставят повечето клиенти са неизпълними и затова е написал, че НЕСТАВА.
Я му се обади и го попитай би ли ти докарал кола, като искаш модела да е еди си какъв и състоянието да е отлично, но критерия за парите да е доста по оптимистичен.
В смисъл кола на старо се купува по няколко критерия даден модел и състояние, чак пък и екстрите да и избираш, извинявай ма те се избират при покупка на нова кола, а за втора ръка както дойде, важното е да е читава.
Иначе взимаш поредния лъскав гроб, на неустоима цена, и висиш по сервизите.
Я му се обади и го попитай би ли ти докарал кола, като искаш модела да е еди си какъв и състоянието да е отлично, но критерия за парите да е доста по оптимистичен.
В смисъл кола на старо се купува по няколко критерия даден модел и състояние, чак пък и екстрите да и избираш, извинявай ма те се избират при покупка на нова кола, а за втора ръка както дойде, важното е да е читава.
Иначе взимаш поредния лъскав гроб, на неустоима цена, и висиш по сервизите.

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
...............................
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
абе моля ви се
никой досега не се наема да оправи документално нещата - да отиде и да я купи, да оправи документите и да я докара
да платя на някого да шофира от Германия дотук 500лв... или пък някой си спомена 1200 лева транспортиране, ама той не го предлагал...
нещо сериозните оферти липсват
и както вече споменах, аз не съм питал за цената, а кой предлага тази услуга
засега никой
никой досега не се наема да оправи документално нещата - да отиде и да я купи, да оправи документите и да я докара
да платя на някого да шофира от Германия дотук 500лв... или пък някой си спомена 1200 лева транспортиране, ама той не го предлагал...
нещо сериозните оферти липсват
и както вече споменах, аз не съм питал за цената, а кой предлага тази услуга
засега никой
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Няма и да намериш такъв
Значи ти не искаш някой да ти я докара на ход, ми ОК трябва на платформа.
Аз ти написах колко струва това да ти се докара колата на платформа от Германия - 1 000/ 1 200 лева, според това в коя част на Германия се намира!
И ти май не можеш да четеш или не искаш. Ти си мислиш, че в тея пари за транспорта включва и занимавката по купуването на колата, както казва Петьо "а Памела не я ли искаш заедно с колата" Тея пари са само за транспорт - казваш коя е колата и къде се намира, отива се взимат се документите и ключовете от колата, товари се и се кара в БГ.
Няма кой да се навие да му кажеш "харесах е тая кола у мобиле-то ходи ми я купи и докарай"! Защото той ще ти я купи и докара, ще я докара и ще почнеш да хленчиш "ама тя изглеждаше по-хубава по снимки", "ама тука е одраскана", "ама мотора тресе", "ама тя май не е моята кола".

Аз ти написах колко струва това да ти се докара колата на платформа от Германия - 1 000/ 1 200 лева, според това в коя част на Германия се намира!
И ти май не можеш да четеш или не искаш. Ти си мислиш, че в тея пари за транспорта включва и занимавката по купуването на колата, както казва Петьо "а Памела не я ли искаш заедно с колата" Тея пари са само за транспорт - казваш коя е колата и къде се намира, отива се взимат се документите и ключовете от колата, товари се и се кара в БГ.
Няма кой да се навие да му кажеш "харесах е тая кола у мобиле-то ходи ми я купи и докарай"! Защото той ще ти я купи и докара, ще я докара и ще почнеш да хленчиш "ама тя изглеждаше по-хубава по снимки", "ама тука е одраскана", "ама мотора тресе", "ама тя май не е моята кола".

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Bavarcho написа:Няма и да намериш такъв![]()
А какво ще стане като му поискаш парите за колата напред + цялата сума за транспорта?

И като ти каже колата е в Kiel или Rostock знаеш ли кога ще тръгнем до там за 1200лв на 38ми

Към колегата с темата... тая услуга мога да ти я предложа за цяла Италия!
Ако проявиш интерес ще получиш условията.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
madpetio написа:А какво ще стане като му поискаш парите за колата напред + цялата сума за транспорта?![]()
Ще извие като саранска мечка и повече няма да се видим/чуем. И така...

Абе всеки иска много... задължително без пари, задължително той да е тариката.
madpetio написа:И като ти каже колата е в Kiel или Rostock знаеш ли кога ще тръгнем до там за 1200лв на 38ми
То ясно, за това тея пари са ако всичко е уредено и колата чака с документите и ключа на таблото, поне мен ми карат на тея пари и това условие.
Веднъж се наложи на една кола да се оправи проблем с документите (да се отиде до техния "кат" и да се оправи един проблем с документите, дето е работа за няколко часа) ми платих си, над цената дето е за превоза, нищо че всеки месец им създавам работа от доста време и занапред.

това, че вие сте свикнали да работите с клошари си е изцяло ваш проблем
нека да спазим добрия тон
всъщност съм готов или да дам парите на ръка с договор или да платя на немеца по банков път или може би трети вариант
това, че за някои от вас колеги, ся тука някой да не се припознае само и да скочи като ощипана мома, като отида на оглед за кола са ми я припалили предварително, че като ги питам за колата и казват "ми не знам", при положение, че са го пудрили преди 10 дена така, че кита вече се е напукал и 10 секунди по-късно си казват сами че е купена ударена и е правена от тях...
на такъв човек, препоръчан вече в темата, и казал, че няма да ми източи бензина (о, Боже, 30 литра бензин ще обеднея), да тафне касетофона и др, как да отида при него и да му доверя пачката?
ся някой да не се припознае тука, а дори и да се припознае да си затрае!
нека да спазим добрия тон
всъщност съм готов или да дам парите на ръка с договор или да платя на немеца по банков път или може би трети вариант
това, че за някои от вас колеги, ся тука някой да не се припознае само и да скочи като ощипана мома, като отида на оглед за кола са ми я припалили предварително, че като ги питам за колата и казват "ми не знам", при положение, че са го пудрили преди 10 дена така, че кита вече се е напукал и 10 секунди по-късно си казват сами че е купена ударена и е правена от тях...
на такъв човек, препоръчан вече в темата, и казал, че няма да ми източи бензина (о, Боже, 30 литра бензин ще обеднея), да тафне касетофона и др, как да отида при него и да му доверя пачката?
ся някой да не се припознае тука, а дори и да се припознае да си затрае!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Колега Хаос, тоя филм съм го играл някой да ми купува кола и аз да чакам с кръстени ръце... не ти го препоръчвам колкото и верен да е човека отсреща! ще си в едни постоянни нерви и филми дали ще стане, как ще стане, кога и т.н. без сън ще си казвам ти го от опит!
ако става пък въпрос за по голяма сума филма е още по голям.. цялата тази работа дето я мислиш е в г*зъ ако не си я свършиш сам повярвай ми
а и ти сам виждаш как стоят нещата- на хората на които си готов да дадеш парите си напред и може спокойно да разчиташ на тях те не се занимават с тоя вид услуги, а останалите един бог ги знае.. а и пари напред нали се сещаш.. щом си готов на това значи колата си заслужава и не случайна и си мисля дали не е по добре да платиш на някой да ти е гид в германия и да си я купиш и докараш лично ти? този филм ще е МНОГО по приятен от другия...
Успех.

Успех.
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
нямам време, хем януари съм една седмица командировка в Германия...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Витанов написа:...
или пък е по-добре да правиш това, което можеш и да изкарваш пари вместо да откриваш топлата вода
и да си платиш на някой да свърши това, от което той разбира и може за да ти спести грешките на новобранеца
има и коректни хора в БГ

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Колега, каква е колата и в къде се намира в Германия? Ако не е тайна де. 

Не искам много, искам всичко!
нищо особено не е колата, 540ка от Нюрнберг
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3