CD MP3

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525 TDS

Мнение от ben_g » 22 Ное 2008, 14:30

Веселин|Василев написа:Пробвах един, но качеството на звука е незадоволително за мен! :confused:

Зависи какъв си пробвал, според разликата в цената и качеството варира - има FM трансмитери от 20 лв. ама има и от 70 ;) Истина е, че не може да се сравнява със звука от Business CD / CD changer, но все пак е опция за тези които нямат бутон MODE.

Иначе взимаш това примерно и се радваш на качествена музика :)

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Ное 2008, 15:11

Трансмитъра беше на Trekstore и цената му беше 50лв, но несъм доволен. Явно трябва да се ориентирам към смяна на целия RDS с CD.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 22 Май 2009, 23:54

а решение да се сложи цд чейнджър които да 4ете мп3 как може да стане?
колата има бизнез цд оба4е нема прокаран кабел за 4ейнджър в багажника. гледам продават по 100$ които 4етат мп3 ,но как може да го свържа към системата ми :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 23 Май 2009, 0:42

don_mimo написа:а решение да се сложи цд чейнджър които да 4ете мп3 как може да стане?
колата има бизнез цд оба4е нема прокаран кабел за 4ейнджър в багажника. гледам продават по 100$ които 4етат мп3 ,но как може да го свържа към системата ми :)

еми купуваш си го чейнджъра на Alpine в комплекта 100% ще има кабел, прокарваш го и си ти ;) аз това съм решил да правя следващият месец

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 23 Май 2009, 3:25

benzin написа:еми купуваш си го чейнджъра на Alpine в комплекта 100% ще има кабел, прокарваш го и си ти ;) аз това съм решил да правя следващият месец

Аз се обаждах в ТОЯГА да питам за чейнджър(бях харесал един Алпин за 540лв)който чете мп3-ки........но от там ми казаха че няма как да стане на Е39 :!:
И ми казаха директно в Камор или Дару да ходя :mhihi:
В Авител,ми казаха,че могат да ми поставят чейнджър но няма да чете Мп3-ки :(
Със оригнално сд-радио Бизнес съм........отказах се от всички варианти,поради факта,че Баварците са измислили оригиналното сд да чете RW дискове..... 8) и така........10 презаписващи се диска и тва е,като ми писне презаписвам
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от don_mimo » 23 Май 2009, 11:06

да разбрах за този модел на алпайн и сега го дебна из интернет ,но проблема е 4е нема кабел към тези които продават в ибей :)
колко струва горе долу кабела?
има ли друг модел мп3 4ейнджър който става?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 24 Май 2009, 18:03

Хора не се занимавайте с глупости.
Grom Audio е най-доброто решение (и най-евтино), не Ви трябват I-Pod и тн тъпотий. Има го във версия за USB Flash памет и за общо 300 и малко лева (280 е устройството и се продава от един колега във форума ето ТУК и една флашка 4GB за 20+ лева) Нетрябват поръчки, чудесий, чакане и тн. С това е много бързо и удобно. Ако имате CD Changer монтажа става за 30 секунди, ако нямате - трябва да свалите радиото и да го свържете отзад, като прокарате кабела в жабката или на удобно за вас място - тоест работа за 20-30 минути. Това е оптималният вариянт за мен и затова в едната ми Е46 съм с такова ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от don_mimo » 24 Май 2009, 20:03

имаше доста оплаквания от тоя гром аудио ... а и като гледам от ебей същите пари излиза цд 4ейднжъра алпайн :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 24 Май 2009, 21:07

Kickdown написа:Grom Audio е най-доброто решение (и най-евтино), не Ви трябват I-Pod и тн тъпотий. Има го във версия за USB Flash памет и за общо 300 и малко лева (280 е устройството и се продава от един колега във форума ето ТУК и една флашка 4GB за 20+ лева)

Този Гром защо е толкова скъп? Каква е разликата му с този например?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 24 Май 2009, 22:39

Абе това Гром аудио е добро решение,слагаш си флашката и си слушаш музика.Ама много проблемни бе!Има една тема в този подраздел колегите не могат да си ги оправят вече няколко месеца.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 25 Май 2009, 0:01

mad_presley написа:
Kickdown написа:Grom Audio е най-доброто решение (и най-евтино), не Ви трябват I-Pod и тн тъпотий. Има го във версия за USB Flash памет и за общо 300 и малко лева (280 е устройството и се продава от един колега във форума ето ТУК и една флашка 4GB за 20+ лева)

Този Гром защо е толкова скъп???Каква е разликата му с този например?

Този нява USB вход, а само Aux.

Потребител
Аватар

Grom-Audio

Мнение от Reising-2000 » 06 Юни 2009, 22:42

Здравейте колеги,фенове-и всички почитетели на МАРКАТА,
И така -както се казва винаги има първи път,това ми е първото "включване" в този форум и бих се радвал да споделим разни нещица.Карам Е39-ТДС,и имайки впредвид тематиката на тази подтема,реших и аз да драсна..Историрията с колата започна от момента в който е купих-попаднах случайно на GROM-AUDIO,и реших да си взема това устройство-/невероятни проблеми относно инсталирането-всичко инсталирах според инструкциите на Киро по телефона,но се оказа че не е толкова лесно/имах проблем с звука,на по-късен етап мога да бъда по-подробен/,И така известно време ходене по мъките и пак случайно Киро се оказа близо да Пловдив-обади ми се и среща,аудио,с две думи всичко оправи-помъчи се малко момчето,но толкова одговорен и разбиращ си работата човек ,рядко съм срещал-Искам специално да благодаря на Киро ,и горещо му препоръчвам да отвори сервиз в Пловдив,Благодаря ти.........и благодаря на Вас за отделеното време и внимание

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318 '00

Мнение от Dracos » 07 Юни 2009, 19:42

Абе да ти кажа малко странен ти е поста, копиран в двете теми за grom audio ама ОК ;-)
Щото аз ги следя и двете и мисля да си вземам и така като чета май не е съвсем читава работата...

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676155
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676085

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318 '00

Мнение от Dracos » 08 Юни 2009, 1:20

@ mad_presley - Има малък нюанс, линка който си постнал е на grom, обаче само с aux вход, затова е малко по-евтин. Grom-а има 3 модификации от това което аз гледах:
- само AUX - нужен е Mp3 player, няма да можеш да го контролираш от конзолата
- MP3/WMA с USB вход - най-удобния според мен
- IPOD интерфейс

@ Mario Pankov - ти кое устройство ще си поръчваш grom или dice. Пусни един линк да разгледам, аз май съм зарибен...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Morskiq » 08 Юни 2009, 8:51

Здравейте колеги. само за инфо да ви кажа, че видях в моргата в Бургас по пътя за Сарафово че има един CD чейнджър от една седмица но не знам цена. Има и усилвател но за DSP. Аз отидох за ТВ тунер ама го бяха взели преди час

ПредишнаСледваща

Назад към E39