CD MP3
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Веселин|Василев написа:Пробвах един, но качеството на звука е незадоволително за мен!
Зависи какъв си пробвал, според разликата в цената и качеството варира - има FM трансмитери от 20 лв. ама има и от 70

Иначе взимаш това примерно и се радваш на качествена музика

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Трансмитъра беше на Trekstore и цената му беше 50лв, но несъм доволен. Явно трябва да се ориентирам към смяна на целия RDS с CD.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
а решение да се сложи цд чейнджър които да 4ете мп3 как може да стане?
колата има бизнез цд оба4е нема прокаран кабел за 4ейнджър в багажника. гледам продават по 100$ които 4етат мп3 ,но как може да го свържа към системата ми
колата има бизнез цд оба4е нема прокаран кабел за 4ейнджър в багажника. гледам продават по 100$ които 4етат мп3 ,но как може да го свържа към системата ми

don_mimo написа:а решение да се сложи цд чейнджър които да 4ете мп3 как може да стане?
еми купуваш си го чейнджъра на Alpine в комплекта 100% ще има кабел, прокарваш го и си ти

benzin написа:еми купуваш си го чейнджъра на Alpine в комплекта 100% ще има кабел, прокарваш го и си тиаз това съм решил да правя следващият месец
Аз се обаждах в ТОЯГА да питам за чейнджър(бях харесал един Алпин за 540лв)който чете мп3-ки........но от там ми казаха че няма как да стане на Е39

И ми казаха директно в Камор или Дару да ходя

В Авител,ми казаха,че могат да ми поставят чейнджър но няма да чете Мп3-ки

Със оригнално сд-радио Бизнес съм........отказах се от всички варианти,поради факта,че Баварците са измислили оригиналното сд да чете RW дискове.....

- don_mimo
- ентусиаст
-
да разбрах за този модел на алпайн и сега го дебна из интернет ,но проблема е 4е нема кабел към тези които продават в ибей
колко струва горе долу кабела?
има ли друг модел мп3 4ейнджър който става?

колко струва горе долу кабела?
има ли друг модел мп3 4ейнджър който става?
Хора не се занимавайте с глупости.
Grom Audio е най-доброто решение (и най-евтино), не Ви трябват I-Pod и тн тъпотий. Има го във версия за USB Flash памет и за общо 300 и малко лева (280 е устройството и се продава от един колега във форума ето ТУК и една флашка 4GB за 20+ лева) Нетрябват поръчки, чудесий, чакане и тн. С това е много бързо и удобно. Ако имате CD Changer монтажа става за 30 секунди, ако нямате - трябва да свалите радиото и да го свържете отзад, като прокарате кабела в жабката или на удобно за вас място - тоест работа за 20-30 минути. Това е оптималният вариянт за мен и затова в едната ми Е46 съм с такова
Grom Audio е най-доброто решение (и най-евтино), не Ви трябват I-Pod и тн тъпотий. Има го във версия за USB Flash памет и за общо 300 и малко лева (280 е устройството и се продава от един колега във форума ето ТУК и една флашка 4GB за 20+ лева) Нетрябват поръчки, чудесий, чакане и тн. С това е много бързо и удобно. Ако имате CD Changer монтажа става за 30 секунди, ако нямате - трябва да свалите радиото и да го свържете отзад, като прокарате кабела в жабката или на удобно за вас място - тоест работа за 20-30 минути. Това е оптималният вариянт за мен и затова в едната ми Е46 съм с такова

- don_mimo
- ентусиаст
-
имаше доста оплаквания от тоя гром аудио ... а и като гледам от ебей същите пари излиза цд 4ейднжъра алпайн 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Kickdown написа:Grom Audio е най-доброто решение (и най-евтино), не Ви трябват I-Pod и тн тъпотий. Има го във версия за USB Flash памет и за общо 300 и малко лева (280 е устройството и се продава от един колега във форума ето ТУК и една флашка 4GB за 20+ лева)
Този Гром защо е толкова скъп? Каква е разликата му с този например?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Абе това Гром аудио е добро решение,слагаш си флашката и си слушаш музика.Ама много проблемни бе!Има една тема в този подраздел колегите не могат да си ги оправят вече няколко месеца.

mad_presley написа:Kickdown написа:Grom Audio е най-доброто решение (и най-евтино), не Ви трябват I-Pod и тн тъпотий. Има го във версия за USB Flash памет и за общо 300 и малко лева (280 е устройството и се продава от един колега във форума ето ТУК и една флашка 4GB за 20+ лева)
Този Гром защо е толкова скъп???Каква е разликата му с този например?
Този нява USB вход, а само Aux.
- Reising-2000
- Потребител
-
Grom-Audio
Здравейте колеги,фенове-и всички почитетели на МАРКАТА,
И така -както се казва винаги има първи път,това ми е първото "включване" в този форум и бих се радвал да споделим разни нещица.Карам Е39-ТДС,и имайки впредвид тематиката на тази подтема,реших и аз да драсна..Историрията с колата започна от момента в който е купих-попаднах случайно на GROM-AUDIO,и реших да си взема това устройство-/невероятни проблеми относно инсталирането-всичко инсталирах според инструкциите на Киро по телефона,но се оказа че не е толкова лесно/имах проблем с звука,на по-късен етап мога да бъда по-подробен/,И така известно време ходене по мъките и пак случайно Киро се оказа близо да Пловдив-обади ми се и среща,аудио,с две думи всичко оправи-помъчи се малко момчето,но толкова одговорен и разбиращ си работата човек ,рядко съм срещал-Искам специално да благодаря на Киро ,и горещо му препоръчвам да отвори сервиз в Пловдив,Благодаря ти.........и благодаря на Вас за отделеното време и внимание
И така -както се казва винаги има първи път,това ми е първото "включване" в този форум и бих се радвал да споделим разни нещица.Карам Е39-ТДС,и имайки впредвид тематиката на тази подтема,реших и аз да драсна..Историрията с колата започна от момента в който е купих-попаднах случайно на GROM-AUDIO,и реших да си взема това устройство-/невероятни проблеми относно инсталирането-всичко инсталирах според инструкциите на Киро по телефона,но се оказа че не е толкова лесно/имах проблем с звука,на по-късен етап мога да бъда по-подробен/,И така известно време ходене по мъките и пак случайно Киро се оказа близо да Пловдив-обади ми се и среща,аудио,с две думи всичко оправи-помъчи се малко момчето,но толкова одговорен и разбиращ си работата човек ,рядко съм срещал-Искам специално да благодаря на Киро ,и горещо му препоръчвам да отвори сервиз в Пловдив,Благодаря ти.........и благодаря на Вас за отделеното време и внимание
- Dracos
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 '00
Абе да ти кажа малко странен ти е поста, копиран в двете теми за grom audio ама ОК
Щото аз ги следя и двете и мисля да си вземам и така като чета май не е съвсем читава работата...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676155
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676085

Щото аз ги следя и двете и мисля да си вземам и така като чета май не е съвсем читава работата...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676155
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1676085
- Dracos
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 '00
@ mad_presley - Има малък нюанс, линка който си постнал е на grom, обаче само с aux вход, затова е малко по-евтин. Grom-а има 3 модификации от това което аз гледах:
- само AUX - нужен е Mp3 player, няма да можеш да го контролираш от конзолата
- MP3/WMA с USB вход - най-удобния според мен
- IPOD интерфейс
@ Mario Pankov - ти кое устройство ще си поръчваш grom или dice. Пусни един линк да разгледам, аз май съм зарибен...
- само AUX - нужен е Mp3 player, няма да можеш да го контролираш от конзолата
- MP3/WMA с USB вход - най-удобния според мен
- IPOD интерфейс
@ Mario Pankov - ти кое устройство ще си поръчваш grom или dice. Пусни един линк да разгледам, аз май съм зарибен...
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4