Дискусия: Angel eyes Е36
- valeto
- младши ентусиаст
- Кара: F11
- M-TEAM
- ентусиаст
- Кара: Е34 520 touring
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
само искам да вметна за тези които иската да ги слагат на Е30 ,трябва ви пистолет за горещ въздух но трябва да се нагрява яко и равномерно щото аз счупих единия фар като си ги праих мойте,и най добре с ръкавици ,защото се нагрява особено стъклото неможе да се барне,защото са лепени с някво лепило дет от жегата се размеква и когат тръгне стъклото да се отлепя пак нагрявайте щот малко да иситне и тва лепило пак се втърдява залепва . надявам се да съм бил полезен ,ето снимка -http://img261.imageshack.us/my.php?image=014ph8.jpg
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- valeto
- младши ентусиаст
Какви съпротивления сложи колега?И трябва да им сложиш предпазна лепенка отзад на ринговете защото много ги напичат късите светлини.А диоди от женския пазар!
- valeto
- младши ентусиаст
На крушките им трябва охлаждане колега..Яро написа:Някой да е пробвал вместо диоди да сложи крушки по 1,2 вата? От тия дето са осветление на таблото мисля.
- valeto
- младши ентусиаст
Не колега,несъм пробвал лично,но колегата furnata е пробвал и ми каза че не се получава.Яро написа:valeto написа:На крушките им трябва охлаждане колега..Яро написа:Някой да е пробвал вместо диоди да сложи крушки по 1,2 вата? От тия дето са осветление на таблото мисля.
Да разбирам значи, че си опитвал?
- valeto
- младши ентусиаст
1 килоом,но човека в магазина ги дава в комплект с диодите а те са 30 000 mcd,12V,5W с 15 градуса ъгъл на светене.Цвят на диода-бял със син оттенък.
- plamen_todorov
- Потребител
Колега можеш ли да ми направиш и монтираш рингове на фаровете на Е-36-ча. Фаровете са Бош, но незнам размера
- valeto
- младши ентусиаст
Браво колега,радвам се че сега всичко е окRAM-FR написа:След има няма 6 часа мъки и доста от помоща на valeto с напътствия по телефона вече ми святят всичките рингове както трябва
- valeto
- младши ентусиаст
Мога колега,стига да имам време,другото не е проблем.plamen_todorov написа:Колега можеш ли да ми направиш и монтираш рингове на фаровете на Е-36-ча. Фаровете са Бош, но незнам размера