Малко инфо да ви дам за Психотест и корупцията в България...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Малко инфо да ви дам за Психотест и корупцията в България...
Преди 10 дена бях на психотест и ме скъсаха като ми пуснаха на машината някаква много бърза програма на която по смъртно неможеш да реагираш, светят по 3-4 лампички който по никакъв начин неможеш да ги натиснеш. Самата изпитваща си спести много важни подробности на задачите от който всички ни скъсаха. На машината не обясни, че е по важно да пропуснеш сигнал от колкото да натискаш закаснялите сигнали, който струват грешки. Също така задачите със "доминото" не обясни между цифрите 1-0 след това следва 6 или обратното 6-0-1. Спестяването на условия води до тотални грешки, а и ние няма как да знаем какви са условията на задачите.... Намерих връзки, платих си го ( за което съжелявам защото днес ни пуснаха нормалната програма на машината) и почти всички който бяхме за втори път минахме, защото изпитващият ни каза точно условията на задачите и пусна нормалната програма която е на изпитната машина. Направих 93 вярни натискания, 3 пропуснати и 1 грешно. После ме викнаха за отговора (ДА или НЕ) и ме питат "много голяма разлика имаш от миналият път на какво се дължи това" аз му отговорих изпитващата си спести много информация и не посмях да му кажа, че машината беше настроена на друг бърз режим който никой нормален човек неможе да я мине защото и той го знае. Ако ви се налага да ходите на психо или го платете защото днес тези който бяха за пръв път пак ги скъсаха всичките и на вторият път Евентуално можеш да го минеш...
Първият път нарочно те късат за да ти втълпят, че неможеш да го изкараш и да даваш рушвети както аз направих и доста други хора. След изпита всеки каза, че изпита на машината тоя път е нормален.......
Който ходи от вас или да си го плати или да настоява да му обяснят всичко много внимателно и да му пуснат машината нормално...
Само едно мога да кажа за ДАЙ П.... ви Май..на
Първият път нарочно те късат за да ти втълпят, че неможеш да го изкараш и да даваш рушвети както аз направих и доста други хора. След изпита всеки каза, че изпита на машината тоя път е нормален.......
Който ходи от вас или да си го плати или да настоява да му обяснят всичко много внимателно и да му пуснат машината нормално...
Само едно мога да кажа за ДАЙ П.... ви Май..на
- ditko1
- старши ентусиаст
-
И едно приятелче го взе от 1-вият път но не му пуснаха на машината тая програма дето на нас ни я пуснаха..
Сега между сигналите имаше около секунда и по малко, а преди на по малко от секунда ти се включват 3-4 сигнала който неможеш да натиснеш защото 1-2 вторият се водят вяече за закасняли и грешни от което следва не минаваш..
Сега между сигналите имаше около секунда и по малко, а преди на по малко от секунда ти се включват 3-4 сигнала който неможеш да натиснеш защото 1-2 вторият се водят вяече за закасняли и грешни от което следва не минаваш..
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Е та като си пуснал темата дай поне условията по теста... Че на много народ може да се наложи да го държи! Да са подготвени, пък ако им кажат какво да натискат, ок.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Тестовете са за зрителна памет има на един от тях 105 фигури и от другата страна 25 и трябва да ги намериш като всички са подобни с малка разлика и това за 2мин. На другият има 4 стрелки ^ V < > и над тях числа който трябва да наредиш в една таблца пак за време. Всичко е лесно от обща култура. Това със доминото логика пренасят се числа или се намаляват или увеличават със 1.
Карах изпита наравно със тези който искаха психо за Ц и аз попитах може ли и на мен да ми служи за Ц и те казаха Не пак трябва да идваш, а е един и същ изпита
Карах изпита наравно със тези който искаха психо за Ц и аз попитах може ли и на мен да ми служи за Ц и те казаха Не пак трябва да идваш, а е един и същ изпита

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
brobot написа:винаги късат първия път
късат които не си е научил домашното

то не стаа само с ядене .. треа и акълллл

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
и аз го взех от първия път
късмет имах определено

късмет имах определено

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз нещо не разбирам. За какво е този психотест и това, че нямам добра визуална памет значи, че съм психопат ли!? Има гениално хора, които са били психари.

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Ми психотеста го държат хората от градския транспорт на всеки 6 месеца, ако искаш категория "ц" също. Аз като го карах май 98-ма беше един шофер ми разправяше, че не е важно какво пишеш на писмения тест важна е машината. Абе да ви кажа на мен тогава ми беше забавно 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
horhef написа:Ми психотеста го държат хората от градския транспорт на всеки 6 месеца, ако искаш категория "ц" също. Аз като го карах май 98-ма беше един шофер ми разправяше, че не е важно какво пишеш на писмения тест важна е машината. Абе да ви кажа на мен тогава ми беше забавно
Просто ми е странно с тези упражнения, които описахте не знам как се тества психиката, за 2 мин. човека трябвало да изнамери 25 фируги от 100 и т.н., да шляпа някакви бутони за скорост и да решава логически задачи. Те повечето шофьори от гр. транспорт са пълни селяни по-добре това да погледнат. Пушат си в рейсовете, карат пили. обръщат рейсове на Цариградско, някакъв се падна в канал на река?

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Ми човек аз не съм казал, че има особено смисъл. Поскоро е да ти проверят реакците и на писмения тест (вече не си спомням какво представляваше точно) да преценят дали не си психопат.....ама колко е достоверно
а за шоферите на градски транспорт те подкрепям на 100% няма такива селяни

- ditko1
- старши ентусиаст
-
Пълна простотия е психото. Какво доказвам, че като мина машината или теста съм по добър шофйор? Просто на вторият път си свикнал, не се притесняваш и знаеш. Все едно аз да викна някой у нас да му пусна CS и айде сега да видиме какви рефлекси имаш... Аз му казах вчера на изпитващия не искам да ставам Веселин Топалов с тея логически тестчета, щом съм си сменил всичко по колата сам, съединител, окачвания, дискове накладки и мн др. имам някаква представа. И най добре вижда изпитващият на кормуване какви реакций имаш.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3