person_outline
search

CarProfi

CarProfi е компания, предлагаща комплексни решения за поддръжка на автомобили и на цели автопаркове. 

Световни компании, като ACDelco, VDO, PierBurg, CTEK, Ruville, Optibelt, Kayaba,Valvoline и др. се доверяват на нашият опит и професионализъм, като тeхни търговски партньори на територията на България. 
Нашите сериозни познания за автомобилния пазар и продуктови гами са в основата на развитието през последните години на марките Vega, Electra и Vexxol, зад които стоят имената на световно известни производители.
Доверявайки се на нас, Вие си гарантирате високо качесто на продукти с доказан произход.


Членовете на BMW Club Bulgaria,които притежават членска карта могат да се възползват от 20% отстъпка при закупуване на стоки от нас


За Контакти:
:arrow: Адрес: гр. София, ул. „Малашевска“ №8
:arrow: Работно време: 
От Понеделник до Петък - 09:00 - 18:00 часа
Събота -10:00 - 14:00, Неделя – почивен ден
:arrow: Тел.:02/936-55-00 или 0893 538 374
facebook

website

CTEK – инвестирайте в интелигентното зарядно устройство 
Най- продавани продукти

CTEK XS 0.8
Компактно и мощно 12V зарядно, което зарежда по-малки акумулатори на мотори, джетове, ATV-та и косачки за трева.
Това е най-малкото 12V зарядно на CTEK и е подходящо както за зареждане на по-малки акумулатори, така и за поддръжка на нормално големи коли. 
Напълно автоматично „свържи и забрави“ . Има 6-степенно зареждане
Зарежда 12V акумулатори от 1.2-32Ah
5 години гаранция

MXS 5.0
MXS 5.0 е усъвършенствано микропроцесорно зарядно устройство за батерии, което осигурява ненадминати характеристики за оловно-кисели батерии от 1.2-110 Ah.
Това устройство се предлага с автоматично настройване на температурата, дори и в екстремни условия. 
MXS 5.0 също така включва диагностика на акумулатора, за да установи дали той може да получава и задържа заряд, патентована програма за автоматична десулфация, възможностза AGM, която максимално увеличава живота на повечето батерии,Stop / Start и специален режим Recond за възстановяване на дълбоко заредени акумулатори.
Напълно автоматичен "свързване и забравяне" с 8 стъпки 12V зареждане
По-малка батерия, нормална батерия, програми AGM и Recond
Патентована поддръжка на импулси за акумулатори до 160 Ah
5-годишна гаранция

 

CT5 TIME TO GO
Зарядното устройство, което ви казва кога сте готови за пътуване.
Поемете контрол над вашия ден с първото зарядно устройство, което ви показва точно кога акумулатора ви ще бъде зареден и кога ще може да тръгнете.
Иновативното зарядно устройство за акумулатори - CT5 TIME TO GO е първо в света, защото отговаря на въпроса "Кога ще бъде напълно заредена батерията?“. Това означава, че можете да планирате деня си около зареждането на батерията, защото CT5 TIME TO GO ви дава точна прогнозиране на оставащото време за зареждане в часове.
Не само това, но то ще ви каже, когато безопасно можете да опитате да стартирате автомобила си, преди акумулатора да е напълно зареден. 
CT5 TIME TO GO използва усъвършенствана технология, за да ви даде три програми за зареждане и поддръжка - Normal, AGM и Recond. Той е лесен за използване и напълно автоматичен, така че може да бъде свързан директно с акумулатора за неопределено време, ако е необходимо, и няма как да се достигне до непълно зареждане или до презареждане.
Recond програма за реконструкция на дълбоко разредени акумулатори
Пълно автоматично зареждане
5-годишна гаранция

 

CTX Battery Sense
Интелигентно следене на батерията на вашия мобилен телефон
Лесно следете състоянието на акумулатора на автомобила си с това уникално устройство за проследяване с Bluetooth. 
Приложението и инсталирането му е лесно, като данните се доставят чрез безплатно приложение, което може да бъде изтеглено както на iPhone, така и на Android.
Това ще ви помогне да предотвратите чупенето на автомобила и да увеличите максимално ефективността на батерията, като Ви предоставя ценна и лесна за разбиране информация за състоянието батерията.
Трябва само да изтеглите безплатното приложение, да свържете зарядното към акумулатора, да следвате инструкциите в приложението и мобилният ви телефон да ви предоставя данни 24 часа в денонощието през цялата година. 
Можете дори да синхронизирате няколко монитора към телефона си за пълна система за управление на акумулатора. А ако зарядът на акумулатора падне до критично ниво, Battery Sense ще ви каже кога е време да използвате зарядното устройство за акумулатори CTEK.
Подходящ за всички автомобилни, мотоциклетни и стартерни батерии 4.5АХ или повече
Съвместим с Android OS 4.4 и по-нови, iPhone iOS 7 и по-нови, Bluetooth® 4.0
Лесно за разбиране на приложението за смарт телефон и монитор

Оставете коментар