person_outline
search

Юридическа помощ за обжалване на актове - www.objalvai.bg

Здравейте от нас, екипът на www.objalvai.bg !

Специално за всички шофьори предлагаме бърз, евтин и ефективен начин за обжалване на Наказателни постановления, Електронни фишове и Заповеди за прилагане на принудителна административна мярка/т.нар. от всички нас накратко „актове“/. 
Консултантските ни услуги са ориентирани изцяло в помощ на водачите на МПС и техните проблеми във връзка със ЗДвП и органите на КАТ и съответните териториални дирекции на МВР.
Не искаш да даваш грешни пари за глоби?! Намери ни и обжалвай ! 
Можете да се свържете с нас чрез контактите в интернет страницата ни. Споделете казуса си в няколко кратки стъпки и изпратете снимка на съставения ви АУАН/Електронен фиш/Наказателно постановление/Заповед за прилагане на принудителна административна мярка. 
В рамките на 48 часа ще получите готова жалба от ваше име и консултация за възможните варианти и шансове за успех. Ако пожелаете ви осигуряваме и квалифициран адвокат, който бързо и ефективно да свърши останалото.
Много голяма част от наказателните постановления, електронните фишове и Заповедите за налагане на принудителна административна мярка, се отменят в съда само поради формални нарушения на актосъставителите и съответния компетентен държавен орган, който налага самото наказание.
Ние работим с адвокати - специалисти в областта - които при необходимост ще решат вашия проблем в съда. Преди ангажирането на адвокат по случая на даден клиент се изисква изричното ви съгласие.

Всички членове на „БМВ Клуб България“ ползват 20% отстъпка от официалните цени на нашите услуги! Отстъпката ще важи само след надлежна легитимация с членска карта!


:arrow: Уебсайт: http://www.objalvai.bg
:arrow: Телефон: 0896 722 723
:arrow: Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Оставете коментар