person_outline
search

Sofia Karting Ring

Sofia Karting Ring

 

 

 

 

Пистата е изградена съгласно последните тенденции, за да гарантира максимално добри условия и да предостави на състезатели и любители на картинга незабравимо изживяване. Настилката, с която е покрита, гарантира изключително добро сцепление, а безопасността е подсигурена от специално изградени бариери.

Tочността в измерването на картинг писта София Ринг е поверена на AMB TIMING, които ползват технология и оборудване за време измерване точно както е във Формула 1. Пистата поддържа база с всички данни от резултатите на клиенти си, като съхранява рекордите и времената на техните обиколки от всяко едно тяхно посещение. Чрез регистрация в платформата Faceracer.com, всеки клиент има достъп до пълната история на неговото представяне и резултати. Създавайки свой профил, ще получавате информацията от картинг пистата, както и много други възможности, чрез които ще подобрявате своите резултати на пистата.

Sofia Karting Ring е първата картинг писта в света, която предлага на своите клиенти най- новия модел картове на световния производител SODI, модел RX8.
Детските картове - Sodi Junior Кart гарантират най-висока степен на безопасност, за да могат и по-малките състезатели да направят своите бързи обиколки и да намерят своето място на почетната стълбица.
За всички онези, които искат да усетят картинг преживяването, но не са уверени в своите способности, могат да пробват управлявайки заедно с по-опитен водач двойния карт Sodi 2 Drive.

Sofia Karting Ring е перфектното място, на което може да проведете рождения ден на вашето дете или да сплотите колектива с високоскоростен тиймбилдинг за вашите служители!

Намаление:

Всеки картодържател получава 20% отстъпка, за 10 минути картинг и при състезания с минимален брой участници - 8 човека.

Условие за ползване на отстъпката е валидна членска карта, която трябва да представите при вашето посещение в София Картинг Ринг.

Важи от Понеделник до Неделя

 

За контакт:

София Картинг Ринг

Sofia Karting Ring

www.sofiakarting.com

facebook.com/SofiaKartingRing

Работно време: от 10:00 до 00:00 часа, от Понеделник до Неделя

Адрес: София Ринг Мол, Ниво М, Ул.Околовръстен път 214, София България

Оставете коментар