person_outline
search

Мероприятия

Каним ви да споделите удоволствието от шофирането...

Седмични | Национални | Спортни | Други

Седмични мероприятия

София Понеделник, 20:30ч.
  Бензиностанция "ОМВ" Люлин (след тунела)
   
София Вторник, 21:00ч.
  Бензиностанция "OMB" Дружба
   
София Четвъртък, 21:00ч.
  Автомивка "Маями"
     
Свищов Четвъртък, 22:00ч.
  Супермаркет "Каприз"
   
Благоевград Четвъртък, 18:30ч.
  Бензиностанция "OMВ"
   
Бургас Неделя, 15:00ч.
  Паркинга на "ЦУРК"
   
Варна Неделя, 15:00ч.
  КРЗ
   
Видин Събота, 18:30ч.
  Автомивка "Крафт" (до гарата)
   
Враца Събота, 19:00ч.
  Бензиностанция "Лукойл"
   
Монтана Четвъртък, 18:00ч.
  к-с "Аугуста" (язовирната стена)
   
Перник Четвъртък, 20:00ч.
  Спирка "Метал" (Перник)
   
Плевен Петък, 20:30ч.
  Бензиностанция "OMВ"
   
Пловдив Четвъртък, 20:00ч.
  Бензиностанция "ОМВ" Кукленско шосе
   
Русе Понеделник, 20:00ч.
  Кафене "ВАС" (кръстовището на Пантеона)
   
Русе Сряда, 20:00ч.
  Кафене "ВАС" (кръстовището на Пантеона)
   
Сливен Неделя, 18:00ч.
  Бензиностанция "ЕКО" (след КАТ по посока Сливен-София)
   
Троян Неделя, 20:30ч.
  Паркинга на завод "Елпром"

Национален събор

За някои BMW е просто автомобил, средство, за да стигнат от точка А до точка Б. В случая, малко по-бързо и по-луксозно средство, но все пак средство. Има обаче категория хора, за които BMW е начин на живот. Тези хора не се интересуват от разхода, от цената на поддръжката и от размера на данъците за техните автомобили. Защото всяка една страст е донякъде безрасъдна, всеки порив на сърцето е отчасти неразумен. А най-щастливата любов е споделената.
Присъствието на тези хора на едно място е не само начин за прекарване на свободното време. Това е уникална възможност да се срещнат и запознаят с личности, съпричастни на техния начин на мислене, възможност за установяване на нови контакти, за обогатяване на техния мироглед, но не и на последно място за едно запомнящо се изживяване в компанията на хора, които възприемат BMW по един и същи начин. Всичко това има едно название - Национален BMW Събор.
Фестивал, който е известен с конкурсите си за красота на автвомобилите и тяхното озвучаване, легалните състезания на 400 метра, провеждани в присъствието на органите на реда и с подкрепата на медицински и противопожарни екипи, както и незабравими мигове в синьо-бяла атмосфера. Подготвя се програма, включваща награждаване на победителите от различните конкурси и проявилите се с нещо уникално участници, посещения на местните забележителности и автомобилни походи. Част от тези приготовления са организираното придвижване от всеки по-голям град, служещ за сборен пункт, както и осигурено пренощуване за дните на мероприятието.

Съборът се организира не "за", а благодарение на присъстващите BMW-ентусиасти.

Именно феновете са тези, които поддържат жива традицията в България всяка поредна година. Вие сте тези, които превръщате това в едно все по-грандиозно събитие, чиито мащаби се разширяват все повече всеки път.
Каним ви да станете част от това уникално преживяване, от горящата тръпка, която ще подхранва BMW пламъка във вашите очи. Спомен, от който всеки заслужава да е част.

Спортни

Периодично BMW Клуб България организира мероприятия по "техники на шофиране", които се провеждат независимо от климатичните условия на полигон или отцепен второстепенен път с цел подобряване шофьорските умения на членовете и гостите, които са винаги добре дошли.
През летния сезон се организират и посещения на писти, където посетителите имат възможност да изпитат качествата на своите автомобили по безопасен начин.За повече информация, следете форума на сайта, където се обсъждат предстоящите събития.

Други

Автопоходи
За да задоволим едновременно жаждата за приятни емоции и шофиране на любимите ни автомобили, периодично провеждаме организирани автопоходи до определена точка на България с цел посещения на културни и географски забележителности или просто приятна разходка сред природата.

Общи регионални срещи
Като алтернатива на националния събор, ентусиастите от различни градове на България организират общи регионални срещи. Следете форума на сайта за да не пропуснете следващата проява, изпълнена с много емоции, адреналин и изгорели гуми.

Оставете коментар