5-те най- добри екстри в една кола?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
5-те най- добри екстри в една кола?
Замислих- се кои са най- добрите екстри в една модерна кола? Говоря за комфорт И сигурност.
Предполагаме разбира се, че колата има абс, електрически прозорци и ключалки фабрично със нормално дистанционно и това отдавна не са екстри. Мисля дори, че от няколко години всяка кола трябва да има камера/ парктроник ама ... все пак съм го писал като екстра
Можете да гласувате за 5 неща... аз дори гласувах само за 3...
Предполагаме разбира се, че колата има абс, електрически прозорци и ключалки фабрично със нормално дистанционно и това отдавна не са екстри. Мисля дори, че от няколко години всяка кола трябва да има камера/ парктроник ама ... все пак съм го писал като екстра
Можете да гласувате за 5 неща... аз дори гласувах само за 3...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: 5-те най- добри екстри в една кола?
Гласувах за системите за сигурност и добавям фабрично тонирани стъкла.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: I6, V6
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Вентилирани седалки и камери за паркиране за мен.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. - Ronald Reagan
- We cannot negotiate with people who say what's mine is mine and what's yours is negotiable. - John F. Kennedy
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. - Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake/Gold is the new bitcoin
- We cannot negotiate with people who say what's mine is mine and what's yours is negotiable. - John F. Kennedy
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. - Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake/Gold is the new bitcoin
От изброените парктроник с камера, допълнителните възглавници и обдухване/отопление на седалките.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Не знам но от всички изброени единствено само airbeg-овете са ОК за мен. Всичко останало и грам няма да ми липсва и на драго сърце бих го пропуснал в списъка с екстри
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Матрични фарове, не просто автоматични.
Дистроник
Откак свикнах с камерата на Пежото ми липсва в БМВ-то, както и 6-та предавка
)
Ако може и сама да кара ...
Дистроник
Откак свикнах с камерата на Пежото ми липсва в БМВ-то, както и 6-та предавка

Ако може и сама да кара ...
Последна промяна Моджо на 03 Фев 2025, 16:27, променена общо 1 път
Хм,хм...
От неизброените горе - панорамен стъклен покрив, или минимум шибедах. Още по-голям бонус ако се отваря
Засега само аз съм отбелязал подгряване на седалките, но явно или не сте треперили в кожен салон без подгрев, или сте го приели като нещо базово и задължително, та чак не се брои за екстра

Засега само аз съм отбелязал подгряване на седалките, но явно или не сте треперили в кожен салон без подгрев, или сте го приели като нещо базово и задължително, та чак не се брои за екстра

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз гласувах само за Глупав темпомат. Без всичко останало спокойно се живее, макар и някои да ми се иска да ги имам. Някои от екстрите ги имам, но не ги ползвам или не се е налагало. Асистента къси/дълги по магистрала най-много да премигне, за 1 година съм го ползвал буквално веднъж, т.е. ми е излишно.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Двг с вътрешно горене - сила и звук 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
3186 написа:Засега само аз съм отбелязал подгряване на седалките, но явно или не сте треперили в кожен салон без подгрев, или сте го приели като нещо базово и задължително, та чак не се брои за екстра
Още един глас за подгрева, че ако може и на задните седалки, моля. Добавих и опция за волана, ако може и в скоростния лост да сложат нагревател няма го върна. Беше едно от 3те задължителни неща като търсих кола - да е на задно, да е ръчка и да има подгрев. И да е бензин де, ама то това е по подразбиране.
Иначе добавих и ейърбеците, колкото повече, толкова повече. Но това от сегашна гледна точка, като купувах колата преди 7 години не ми беше сред приоритетите - имам само 6 бега, макар лампата да свети по някаква незнайна причина /диагностиката засича всички бегове като активни и кантара също работи според диагностиката/. Но пък имам вградени детски седалки

Октъм системи за сигурност ми трябва само ABS.
Откъм "лукс" - хубаво парно, хубав климатроник са що годе задължителни, хубава музика, автоматични чистачки, парктроник и камера са nice to have, но и без тях се живее.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Без камера - да, ама повече кола без поне парктроник не бих си взел.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За мен са "Автоматика", "темпомата", "Климатика" и "отоплението на седалките/волана.
"Камера за предно и задно виждане" също е сред фаворите ми.
"Камера за предно и задно виждане" също е сред фаворите ми.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
За мен най-яките екстри се отнасят до климата в автомобила.На мен специално ,зимата не ми трябва нищо повече от топъл автомобил ,къпхолдър и готини фарове.
Отоплението на волана е супер , реотани и обдухване на седалките.Дистанционното палене също не бих го върнал.Много пъти ми се е искало да имам такова.
Между другото парното на 90ката започва да духа топло супер бързо ,има няма 3-4 мин работа на автомобила ...
, С някакъв реотан ли е?
Отоплението на волана е супер , реотани и обдухване на седалките.Дистанционното палене също не бих го върнал.Много пъти ми се е искало да имам такова.
Между другото парното на 90ката започва да духа топло супер бързо ,има няма 3-4 мин работа на автомобила ...

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Ако е бензин колко да е. За дизел вече е друго. Моята на 4тата минута вероятно е на 50 градуса температура на мотора вече, а то е достатъчно да духа топло.

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5