Къде сипвате гориво ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Къде сипвате гориво ?

Шел - бензин
26
24%
ОМВ - бензин
6
6%
ЕКО - бензин
7
6%
Лукойл - бензин
15
14%
Инсаойл - бензин
2
2%
Ромпетрол - бензин
5
5%
Петрол - бензин
1
1%
Шел - дизел
14
13%
ОМВ - дизел
1
1%
ЕКО - дизел
5
5%
Лукойл - дизел
7
6%
Инсаойл - дизел
4
4%
Ромпетрол - дизел
8
7%
Петрол - дизел
3
3%
друга верига/бензиностанция
5
5%

Общо гласове : 109
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Къде сипвате гориво ?

Мнение от TNT » 03 Фев 2025, 10:08

Мисля от години не е имало подобна тема. Къде сипвате гориво ?

Няма повече място за възможни отговори, не може да добавим и газ , а не ми се и спами с няколко различни теми :dunno: Оставям 2 възможни отговора, ако има 2 читави или за хората с коли на различно гориво. Който сипва където му падне, да гласува, за където му допада най-много или да замълчи :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Къде сипвате гориво ?

Мнение от 3186 » 03 Фев 2025, 10:20

Е добави и опция "сипвам ток", да има за статистика :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, A8L W12, Z4 30i, X1/U11 25e

Мнение от Don_Diego » 03 Фев 2025, 10:22

Бензин/дизел (за добрия стар TDS) - Shell :bchug: . Предимно V-power зареждам: 100 на Zката, 95 на хибрида и зимно време V-power дизел на TDS (лятото е с нормален дизел)
Метан където има :mhihi: , като избягвам големите вериги че цените им винаги са силно завишени от по-малките метанстанции.

Преди бях много доволен от Газпром: горивото и бонус системата им бяха много добри, но ги развалиха и двете и от години не съм стъпвал там.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 E46 325i
Детайли за колата: сива

Мнение от empar » 03 Фев 2025, 10:47

На M54 доскоро - лукойлски 95, никакви драми не е имало. Бонус системата им е доста добра.
100те октана от там нещо не ѝ понасяха на 46цата. Така не ми стана ясно защо.
На В58 за сега само веднъж съм сипвал, точно от тия 100 октана, но ми е рано да твърдя каквото и да било.
Ако имам минаване - КРИУЗ, заради цената и отстъпката. Горивото е една идея по-добро от лукойлското, но самите бензиностанции са ми на много криви локации.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 03 Фев 2025, 10:48

Маздата и предишните ми дизелови бмв-та съм сипвал постоянно Петрол|Круиз и никакви проблеми да кажем 150 000км, на доджа сипвам предимно на Шел но така се случва , сипвал съм бензин и на Петрол и Круиз и не намирам разлика :dunno:
То толкова често сипвам че няма как планирам къде ще зареждам почти :mhihi:
един резервоар понякога заминава за 250-300км ...
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 03 Фев 2025, 10:54

От 7-8 месеца сипвам от OMW дизел maxxmotion, преди това от Shell сипвах v-power дизел, при X1-та не намирам разлика между двете бензиностанции, но при мерцедеса Е350CDI се усеща разлика, двигателя работи с една идея по-тихо и някак си усещам повече динамика с OMW дизел. А и течността за чистачки на OMW e по хубава

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 03 Фев 2025, 11:06

Вече година сипвам макса на Инсаойл.Един познат ,който работата му е да окачествява везни ,горива и всякакви работи ,ми я препоръча.Доволен съм от горивото , както и цената е супер.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: I6, V6
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Фев 2025, 11:07

Ромпетрол, рядко Шел. Бензин.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. - Ronald Reagan
- We cannot negotiate with people who say what's mine is mine and what's yours is negotiable. - John F. Kennedy
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. - Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake/Gold is the new bitcoin

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 03 Фев 2025, 11:18

От 2016 г. само бензин и дизел от Шел за двете коли и мотора. Преди сипвах V Power ама от година съм на обикновените горива и няма драми. ОМВ ги зачеркнах завинаги през 2016 г. когато се наложи да правя дюзите на БМВ-то. 7 години преди това сипвах само дизел Maxx motion на ОМВ и като извадиха дюзите всяка имаше по един "калпак" нагар върху разпръсквача. Даже и кафето им не става :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 03 Фев 2025, 11:35

Бензин, честно казано почти където ми падне. Инса може би най-често в последната година. Почти всеки е имал проблем с определна верига и я избягва и сипва на друга, с която пък друг е имал проблем.
Последна промяна Пилев на 03 Фев 2025, 11:38, променена общо 2 пъти

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Фев 2025, 11:37

40+к км дизел на Е61 само на круиз - само на този до сервиза. Така или иначе резеорвара ми стига за около 1000км и си сипвам само там.

На мотора сипвам само 100 Шел.

На E46 тате му сипва само Shell V-power + добавка BDC.

На 36-цата сипвам дизел круиз.

На Е30-ката бенз 100 шел, газ каквото има и къде.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Фев 2025, 11:47

На 39-ката преди сипвах бензин от доста места, но най-добре е било от Шел. И дет се вика "по навик" сега и на дизеларката сипвам от там, буквално не съм сипвал от друга верига, но пък един приятел твърди, че с Петрол му работи по-добре. Аз обаче си го познавам отдавна и ми е ясно, че факта няколко стотинки по-евтино гориво може да доведе до промени в слуха и чувствата му :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 03 Фев 2025, 12:04

2013та работих на ЕКО обект като бензинджия. Като видях колко често им правеха проверки и всичко беше наред си сипвах там и на моята кола. И до ден днешен е така, А95 бензинче. И газ сипвах там като и сега на втората кола пак там ще сипвам газ. Втория ми вариант е Ромпетрол, ако нещо ми се качи разхода на ЕКО, че се е случвало да уцеля кофти партида и колата осезаемо да не върви, но се случи само веднъж за толкова години. На симсоня му пълня бензин от селската бензиностанция, че ми е близо да скокна с тубата.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 03 Фев 2025, 12:14

Нафта от Еко предимно, резервно Ромпетрол, но сякаш оттам ми е някак по-шумен двг. От Шел само V power съм слагал, не усетих разлика, мисля да пробвам и нормалната им нафта да видим ще усетя ли нещо...
Бензин от Еко пак предимно

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 03 Фев 2025, 12:21

Дизел - Круиз, когато пътувам в страната гледам предимно Шел, заради базата с която разполагат.

Следваща

Назад към Извън Темата