Проблем с чистачките
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Kristiqn_hristov
- Потребител
Проблем с чистачките
Здравейте, колата е 325хi 2007 218k.
Чистачките работят във всички положение освен когато дръпна лостчето назад за да пръска течност. Тогава нито пръска течност нито пуска чистачките . Веднага си помислих да сменя помпата на казанчето, но понеже и чистачките не се задействат, възможно ли е да е нещо друго ?
Чистачките работят във всички положение освен когато дръпна лостчето назад за да пръска течност. Тогава нито пръска течност нито пуска чистачките . Веднага си помислих да сменя помпата на казанчето, но понеже и чистачките не се задействат, възможно ли е да е нещо друго ?
- n.metodiev
- Потребител
Re: Проблем с чистачките
И аз го имах същия проблем и се оказа помпичкани бушон. Има защита и ако не се задейства помпата, не тръгват чистачките
Изпратено от моят MNA-LX9 с помощта на Tapatalk
- Kristiqn_hristov
- Потребител
n.metodiev написа:И аз го имах същия проблем и се оказа помпичкани бушон. Има защита и ако не се задейства помпата, не тръгват чистачките
благодаря , имаш ли идея кой точно е бушона , не мога да се ориентирам по схемите които намирам в интернет, намирам за чистачките , но предполагам има отделен за помпичката ?
- Kristiqn_hristov
- Потребител
n.metodiev написа:И аз го имах същия проблем и се оказа помпичкани бушон. Има защита и ако не се задейства помпата, не тръгват чистачките
благодаря колега , намерих схемата и проверих всичките бушони свързани с чистачките, не изглежда да са изгоряри и показват, че има съпротивление, ще сменя помпата и се надявам това да е проблема.
- n.metodiev
- Потребител
Провери ли 47ми бушон. При мен се оказа, че той беше заминал, а по схемите които намерих, той не беше за помпичката.
- Kristiqn_hristov
- Потребител
n.metodiev написа:Провери ли 47ми бушон. При мен се оказа, че той беше заминал, а по схемите които намерих, той не беше за помпичката.
Оказа се, че е помпата, смених я и сега вече работи .
Проработи и помпата която е за пръскалките на фаровете, оказа се, че капачето на единия фар е счупено и явно преди да купя колата в автокъщата не са си направили труда да го сменят, а са залепили парче пластмаса, боядисана със същия цвят и изрязана като капаче, която направи хвръкна като заработиха.
Видях, че има готови за модела в олх на цена от 20 лева и идват черни, а колата е металик, ще трябва да поръчам и да пребоядисам .
6 мнения
• Страница 1 от 1