Честитка от Камера!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Честитка от Камера!
Та става въпрос за нарушение от новия собственик.Ясно ми е че трябва да докажа че съм продал колата за това няма проблем.Ама защо трябва да ходя в София е това не мога да го разбера.какво съм виновен че новия собсвеник за 6 месеца не си е сменил номерата?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е как сте я продали тая кола ? На доверие ли ?! То като си смениш талона си седят старите номера ако искаш но вече са на нов собственик ... Гледай само да не ти дойдат и данъци 

I'm slowly drifting

- body
-
-
Ами няма да се очудя.Аз още като я продадох си я отчислих от данъчното,ама нали знаещ че който е съвестен гори той.Новия собственик има срок до 14 дни да мине през КАТ и след това 2 месеца за Данъчната служба.Ама толкова и му дреме явно.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- body
-
-
Да де,само дето УМНИЦИТЕ от СТОЛИЧНА ДИРЕКЦИЯ ПОЛИЦИЯ ОПП поне един телефон актуален да бяха дали.Сега ще има да търся правилния човек сума време.По лесно ще мие да си отделя половин ден и направо да отида да викам и крещя там.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Аз с една година закъснях и пак нямаше глоба . Само ме накараха да напиша на някакъв документ причините по който съм закъснял и аз написах ,че съм бил в чужбина. Иначе въобще не се занимавай да ходиш където и да било да им даваш обяснения.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- body
-
-
да де,ама се ядосвам че по някакъв начин трябва да им покажа договора за покупкопродажба.Изрових няколко телефона от страницата на Кат дано да свършат работа.А като го знам пича как кара мисля,че това няма да е последния случай.Докато ме прибираха у нас в панаирно време с моето и другото БМВ с което дойдоха от София 4 човека летяхме със 160км/ч в града посред бял ден.Послед по магистралата са карали с над 200км/ч,един приятел ми звънна да го изчакам да пием по кафе на ШЕЛ-а на Пазарджик без да знае че съм продал колата.От тогава досега доста приятели ме информират за колата и начина по който тя се кара,тъй като си е още с номер PB1110AH.Да не говорим,че младежа нямаше 18 ама ми каза чак пред вратата на нотариуса,добре че бяха 4 човека та я прехвърлихме на единия му приятел.Сложна работа.Ама и колата си струва де.Не ми се мисли колко човека сме хвърляли ХИЛЯДАРКИ по нея. 

Кво да ти кажа. в щатите си купих колата с договор написан на лист скъсан от една тетрадка, стария собственик си свали номерата и чао. С листа и застраховката отидох в DMV без колата взех си номерата и сам си ги сложих. Няма нотариуси, няма опашки пред Кат и 100 такси измислени. В момента в който ми я зачислиха я отчислиха от стария собственик-елементарно.
НО ние тук в БГ НЕ ОБИЧАМЕ елементарните неща.100 гишета, такси,опашки, рушвети и нотариуси + отделно зачисляване в данъчното.
Та по темата:ако си я дал с пълномощно трябва да намериш пича и на документ да я продадеш.Ако имаш договор споко, това не е USA, тук полоцията неконтактува с данъчните.Те нашите институции необичат да си контактуват.
НО ние тук в БГ НЕ ОБИЧАМЕ елементарните неща.100 гишета, такси,опашки, рушвети и нотариуси + отделно зачисляване в данъчното.

Та по темата:ако си я дал с пълномощно трябва да намериш пича и на документ да я продадеш.Ако имаш договор споко, това не е USA, тук полоцията неконтактува с данъчните.Те нашите институции необичат да си контактуват.

15 мнения
• Страница 1 от 1