Румен Петков- аут

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 01 Апр 2008, 10:05

Evelin Cotsev написа:.... пак се почна колко е лоша държавата , имало корупция , не знам си какво ... еми такива са хората такава е и държавата ! Като ви спре катаджия кво му казвате - пиши квото трява или неможе ли да опрваим нещата или да почерпя нещо... то е ясно , че са малко свястните във властта и всеки дърпа чергата към него , но то целия народ ни е такъв ... всеки гледа да е по тарикат да забогатее някак си и да измами някои . :) така че стига сте плиули държавата , то нали държавата това сме ние , народа ...
Брат,на ли знаеш кой е най-добрият изход за да излезнеш бързо от кризата в България?-летище София :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 01 Апр 2008, 17:44

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 01 Апр 2008, 20:35

Тоя тип, Р. Пет. е ковчежникът на БСП и няма да мога да се отърват от него без проблеми. Друга причина да е непоклатим е това, че разполага с много компроментираща информация за всички в тая страна. Имам предвид важни хора, като по тоя начин ги държи в ръцете си. За толкова време всичките СРС- та са работили за него. Ей заради такива дръвници си патим всички! Такъв в миша дупка да го натикаш, малко е!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 02 Апр 2008, 0:20

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 02 Апр 2008, 16:57

A някой помни ли случаят със сестрите Белнейски? И как Р. Петков УЖ се беше мобилизирал цялото МВР да решат случая. А май не е било ТОЧНО така:
Имам доказателства, че експертите, работили по експертизите на сестрите Белнейски и Ангел Димитров – Чората, са направили груби грешки, което е попречило на разследването. Това каза в сутрешния блок на Дарик радио шефът на Съдебна медицина към Александровска болница Станислав Христов.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=239674

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 03 Апр 2008, 1:10

bam-bam написа:мене ме е страх да пиша .. ама се носят доста слухове по Дупница за братята .. едва ли некои може да ги бутне .. а те си имат личен град и нема мърдане :)
поне се разбра на какво ниво ги пазят че още са живи а не като повечето на 2 метра надолу ;)

Пазат ги не толкова бодигардовете, държавата ги пази. Като се смени властта и тех ше ги сменят. Ама нема да е следващия мандат, че те с мутробойко са от една порода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 03 Апр 2008, 2:23

evans написа:
Evelin Cotsev написа:.... пак се почна колко е лоша държавата , имало корупция , не знам си какво ... еми такива са хората такава е и държавата ! Като ви спре катаджия кво му казвате - пиши квото трява или неможе ли да опрваим нещата или да почерпя нещо... то е ясно , че са малко свястните във властта и всеки дърпа чергата към него , но то целия народ ни е такъв ... всеки гледа да е по тарикат да забогатее някак си и да измами някои . :) така че стига сте плиули държавата , то нали държавата това сме ние , народа ...
Брат,на ли знаеш кой е най-добрият изход за да излезнеш бързо от кризата в България?-летище София :mhihi:

Мани тая работа ... тва е наи голямата простотия , ми ако всички минат през летище софия то няма да остане държава ... апък и чесно да си призная маи съм един от малкото на които си му е добре в наща кочинка ! Не знам , може и аз да съм крив нещо ама си ми е добре в наща си държава , нито корупцията ми пречи , нито че некви си селски тикви правели пари и не знам си кои си ги пазел ...
It`s party time !

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 13 Апр 2008, 18:01

След като оставката вече е факт, интересно ми е как ще му затворят устата на Р. Петк. Щото тоя знае много за доста хора от политическия "елит" в нашата бедна "държава". Човекът е следствен по няколко дела, да не говорим, че има участие в доста крупни далавери и фалити на банки. Ако правосъдието не го погне сега, това значи, че застрашените го пазят като зеницата на очите си. Или точно обратното!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Апр 2008, 18:09

Просто ще се покрие и всички ще забравят за него ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 13 Апр 2008, 18:40

крайно време беше да стане факт тая оставка, но това едва ли ще промени нещата :roll: ...трябват по-мащабни действия ;)
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Апр 2008, 19:08

moni76 написа:крайно време беше да стане факт тая оставка, но това едва ли ще промени нещата :roll: ...трябват по-мащабни действия ;)

Аъ. Например Бате Бойко фор президент!
А защо не и фор цар? Ще промениме конституцията, ще върнеме и царството, че само това не сме върнали на Сакс, а той от своя страна за благодарност ще осинови бате Бойко и работата опечена :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Апр 2008, 19:29

Какви са смешни тея от БСП стоят до последно зад него, типични комунета, а премиера ни е голям смотаняк, вместо да се намеси той го защитава.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Апр 2008, 19:43

бе оня им е подпрел досиета на сичките в гъза...!!!а ти иди говори против него така!добре ,че се разсмърде работата и навънка ,та ги натиснаха иначе щеше да стане...:"Ми той министъра си вървял през гората за гъби ииии...лошите "оперативно интересни лица" просто се промъкнали от някъде и без да искат се срещнали!После камерата ,дето е снимала срещата я залял киселинен дъжд и се прецакала лентичката,ма той добрият чичко ЕР.Петк. им се е скарал , дето берат теменуги не в сезона и те повече няма да правят така!" ....
чий го дири министър на вътрешните работи при такива!?!?!?!?!?!?!?!? нали си има внедрени ченгета ,като случайно изтърваният Алексей...!?!?!? нали има оперативни работници!!! ма той като един Павлик Морозов с голи гърди е скочил да се "бори" с горката престъпност!!!
айде сега дипломат в Казахстан ,докато забравят слабопомнещите българи кво е дробил и после ше си доде жив и здрав!!!

Предишна

Назад към Извън Темата