За Гърнетата и техния звук!?
Модератор: bum_bum
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: За Гърнетата и техния звук!?
acschnitzer написа:20-tina konq pove4e....
20 коня

8.32
Re: За Гърнетата и техния звук!?
acschnitzer написа:pro4eti malko po-nagore![]()
![]()
![]()
![]()

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- PIONEER
- ентусиаст
-
приемам поздравления..проби ми се малкото гърненце...и аз лекинко поизтърбуших дупката и сега е страшно
не знам ама вади адския звук...малко наистина почва да боли глава ама аз си направих една ламаринка-буташ и застава над дупката и като искаш тихо работата е готова...
а тва за ремуса ако е истина колко струва един такъв описан от acschnitzer....и викате 20 коня ги имаш...тва определено ми допада
...не бих отказал още 20,ама май ще е скъпо а? 

а тва за ремуса ако е истина колко струва един такъв описан от acschnitzer....и викате 20 коня ги имаш...тва определено ми допада

8.32
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Имам те в предвид приятел!
Само че в момента съм малко зает и не ми е до това!
Ако все още е в тебе гърнето до седмица, 2 ще ти се обадя да го тестваме!Не ме разбирай че не искам да го взема.

Само че в момента съм малко зает и не ми е до това!
Ако все още е в тебе гърнето до седмица, 2 ще ти се обадя да го тестваме!Не ме разбирай че не искам да го взема.

- PIONEER
- ентусиаст
-
аз имам идея за едно самоделно изпълнение...след време като го направя ще ви кажа става ли нещо...но си мисля че добре съм го измислил
на теория иначе е лесно изпълнимо и ми се струва че трябва да извади добър звук..остава практиката 

8.32
в най-добрия случай да спечелиш 4-5 коня ако сложиш цяла генерация спортен ауспух които няма да ги разбереш никога защото се показват в динотеста...при тези генерации които продават включват и спортен катализатор... това са глупости за 20тина коня отгоре...къде ги измери тия коне я ми кажете?или пък това че си махнал катализатора мислите че спечелихте 20 коня?? на моята кола си махнах катализатора ,направо целия и ония сложи на мястото им 2 дебели тръби...уверявам те отзад звукът стана много по-плътен и басов пък след 4000 оборота става купон от рода "оле оле майко:р" ...и като затвориш прозорците нищо не идва в купето което доста ме учуди
ама много се кефя на отворен прозорец...тази практика да ти махат вътрешностите и да затварят пак гърнето е много глупава..точно тогава се прецаква звукът и ти скъса нервите на дълго...значи 2 дебели тръби+заварка= ох кеф! 

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4