Предложение за новите
Модератор: I.Voykov
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Предложение за новите
Не може ли да се направи така,че първите 2 седмици след регистрацията да могат само да четат по техническите форуми
Да си драскат по купува/продава и това е...положението става страшно вече

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Re: Предложение за новите
///MapTo написа:Не може ли да се направи така,че първите 2 седмици след регистрацията да могат само да четат по техническите форуми![]()
Все пак не е лошо да им се дава възможност и да пускат нова тема в техническите но след одобрение на МОД (примерно), иначе нека да пишат там но с пускането на нови теми е страшно (поне в Е36

Търсачката ако може да се извади и да се направи по-"очебиина" също няма да е лошо
- ///MapTo
-
-
Боби ме коригира...да имат право да пишат мнения по проблеми,да вдигат стари теми от прахта ако трябва,но да пишат нова тема от рода на "най-якото 320" и да ми пусне линк към мобиле.де на няква каруца дето него си го кефи...или пък "нормален разход за 320" моя е 15-18/100 нормално ми се вижда...
да си пускат теми в продава/купува но поне 2 седмици да не могат да пишат теми по техническите,щоту мога да дам пример за 5 безмислени актуални теми в Е36....
да си пускат теми в продава/купува но поне 2 седмици да не могат да пишат теми по техническите,щоту мога да дам пример за 5 безмислени актуални теми в Е36....

!!Asen_X написа:Да бе да... я се поставете на тяхно място! Имате технически проблем с колата, разпитвате познати, те ви упътват да питате тук, регистрирате се и ..... марули.
Хайде стига, всеки от нас е бил новак и е задавал тъпи въпроси.
и някой от нас все още си ги задават/задаваме/
така че това ще си е чиста гавра с новорегистрираните потребители
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Стига бе я си представи - Имаш/купуваш бмв, имаш проблем да кажем различен от пуснатите теми или си на зор или Бог знае какво? Кво правиш ми ако няма такава тема? Защо да черпиш някой мастор за нещо супер просто? Форумите са за това, няма управия
Примерно сега във волксфорума са направили да имаш 50 мнения, за да пускаш обава в продава! Ми супер тъпо е, защо да нямаш право да си купиш кола?!
За мен форумите трябва да са максимално демократични, но без да става пък някъв хаос. И колкото повече подфоруми и т.н. има толкова по-прегледно става и удобно да ползване.
Айде със здраве и да не се нерват много старите кучета
П.С. Пък на модераторите дупе да им е яко
Пожелавам им по-малко да си използват задълженията 

За мен форумите трябва да са максимално демократични, но без да става пък някъв хаос. И колкото повече подфоруми и т.н. има толкова по-прегледно става и удобно да ползване.
Айде със здраве и да не се нерват много старите кучета

П.С. Пък на модераторите дупе да им е яко

Mens sana in corpore sano
Ми то вземете да решавате кой може да си копува БМВ с ваше разрешение.Но , верно има много излишни и глупави теми.Дано и Аз не изтърся некоя простотия че, всеки луд с номера си. 

Последна промяна alitsiap на 03 Апр 2008, 14:59, променена общо 1 път
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Проблема е че т'ва се превръща във форум за проблеми (в 90% от случаите дъвкани с годините едни и същи). Обаче напоследък през 3 реда едно и също... Леле ко ми стаа с алармата... Леле ПОМОЩ к'ва кола да си купя или баналния 318ИС или 320... да продължавам ли да изреждам... Някои от ВАС господа да си е направил труда да прочете ПРАВИЛАТА?
!!! Отделно никои никого не ограничава, обратното идеята ми беше до определен брой мнения да се пуска ТЕМА която до преглеждането от модератор да е на stand-by... демек никои да не може да пише в нея. Така хем човека си е пуснал темата с проблема, хем ако има желаещи могат да му пишат на Л.С., SKYPE, ICQ, mail там к'вото е оставил. Хем по този начин спираме т'ва безумие. !!!
!!! Отделно никои никого не ограничава, обратното идеята ми беше до определен брой мнения да се пуска ТЕМА която до преглеждането от модератор да е на stand-by... демек никои да не може да пише в нея. Така хем човека си е пуснал темата с проблема, хем ако има желаещи могат да му пишат на Л.С., SKYPE, ICQ, mail там к'вото е оставил. Хем по този начин спираме т'ва безумие. !!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
!!Asen_X написа:Да бе да... я се поставете на тяхно място! Имате технически проблем с колата, разпитвате познати, те ви упътват да питате тук, регистрирате се и ..... марули.
Хайде стига, всеки от нас е бил новак и е задавал тъпи въпроси.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Larry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: служебна кола...
- Детайли за колата: 1994 E36 M43
Така като гледам проблемите във всички форуми напоследък са ламерите (пуберите) , които пишат какви ли не глупости. Повечето са под 18 и така си запълват времето (нали сега е модерно да си в интернет постоянно, да си седиш у вас пред компа и да си чатиш - вместо да си навън с приятели). Ако един форум започне с куп ограничения и забрани не винаги това ще донесе нещо хубаво за него. Това поне е моето мнение.
Според мен всеки нов който се регистрира във форума трябва да бъде задължен да чете правилата на Форума, да търси тема свързана с проблема си и тогава да пише! Но всичко опира до начина на мислене на хората... надали няколко оптимиста от форума ще променят нещо
Успех и по-малко нерви на "старите кучета" !
P.S. Без лоши чувства към тинейджърите все пак говоря по принцип как стоят нещата в БГ!
Според мен всеки нов който се регистрира във форума трябва да бъде задължен да чете правилата на Форума, да търси тема свързана с проблема си и тогава да пише! Но всичко опира до начина на мислене на хората... надали няколко оптимиста от форума ще променят нещо

Успех и по-малко нерви на "старите кучета" !
P.S. Без лоши чувства към тинейджърите все пак говоря по принцип как стоят нещата в БГ!
- ///MapTo
-
-
Larry написа:...
Аз чета форума от 15 годишен,ама това не ми е пречило да не спамя с тъпотий за да изпъкна в очите на батките

всяко нещо си има мярка и най-лошото е,че някой хора се уливат и не четат правилата...по този начин скоро време няма да сме най-добрия БГ форум ако нещата не се променят
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Според мен проблемът с новите потребители и "тъпите" (повтарящи) се теми може да се реши с поставянето на повече модератори в най-посещаваните под-форуми ( Е36 и Извън Темата). Също така има потребители (не чак толкова нови) които системно пускат тъпи теми , които се превръщат в караници, спам и смях. Може би по-честото изваждане на "жълти картони" ще има някаква превантивна и положителна мярка.
Иначе ограничаване в правото на постинг и т.н. с определен брой мнения не е решение, щото ще спамят докато не си набавят определеният брой постове, и после ще продължат системния спам.
Аз други форуми не посещавам, но от приятели знам, че нашият е на светлинни години от другите и трябва да си го запазим на ниво
Иначе ограничаване в правото на постинг и т.н. с определен брой мнения не е решение, щото ще спамят докато не си набавят определеният брой постове, и после ще продължат системния спам.
Аз други форуми не посещавам, но от приятели знам, че нашият е на светлинни години от другите и трябва да си го запазим на ниво

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
трябва да се орежат в някаква насока новите .. примерно да пускат една тема/мнение на ден .. като имат толкова голям и спешен проблем да ПОЧЕТАТ а не да пишат .. аз като се регнах преди бая време беше първо ИЗЧЕТОХ ВСИЧКИ ТЕМИ( тогава не бяха кой знае колко) и после почнах да пиша ... а и вече ИМАХ БМВ ,все пак форума е за собственици на марката главно ... не може да влизам 3 пъти на ден и всеки път да има по 9 страници нови мнения и теми просто се загубвам ценните постове се пропускат и напоследък дори и ми писна да влизам ,все едно и също чета
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колеги ПРАВИ сте, ама само с писане колко на зле отиват нещата, нищо няма да се промени, затова предлагам ако някой измисли как да реши или облекчи проблема, да се свърже с модераторския екип и да им предложи.
За темата, ама ако всеки почне да се оплаква на модератора ще му се запали главата. Моето предложение:
освен надписа "Моля пишете само на кирилица, за да не бъдат трити вашите мнения. Ако нямате инсталиран кирилизатор, използавайте вградения във форума. Превключвателят се намира веднага след заглавната линия - синьо квадратче, върху което можете да кликате с мишката." над полето за писане.
В самото поле винаги да излиза НЕ СПАМЕТЕ, САМО ЗА ДА СИ НАМЕРИТЕ РАБОТА, МОД-ЕКИПА СЪЩО СА ХОРА или нещо подобно. (като надписа за кирилицата, който излиза ако си нов, ама винаги да е там, че всеки да се сеща).
П.С. Ако ще ме серете, да е на Л.С. че да не серем тука

освен надписа "Моля пишете само на кирилица, за да не бъдат трити вашите мнения. Ако нямате инсталиран кирилизатор, използавайте вградения във форума. Превключвателят се намира веднага след заглавната линия - синьо квадратче, върху което можете да кликате с мишката." над полето за писане.
В самото поле винаги да излиза НЕ СПАМЕТЕ, САМО ЗА ДА СИ НАМЕРИТЕ РАБОТА, МОД-ЕКИПА СЪЩО СА ХОРА или нещо подобно. (като надписа за кирилицата, който излиза ако си нов, ама винаги да е там, че всеки да се сеща).
П.С. Ако ще ме серете, да е на Л.С. че да не серем тука

От тогава русото не е на мода.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума