E12 520
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
брей тя мноо модерна на твоа приятел ве
И мойта оттогава и има некво подобие на централно , ел.огледала , обаче най-зле са ги уподобили ламарините
не могат и 30 години изкара и яко ръжди избиват
А пък имам един двигател от 78-ма
гледаш гледаш дюзи си има , дебитомер си има , неква лъскава кутийка със седемцифрен номер на нея , абе съвършено подобие на инжекцион 

А пък имам един двигател от 78-ма

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
- speed_666
-
bawareca написа:брей тя мноо модерна на твоа приятел веИ мойта оттогава и има некво подобие на централно , ел.огледала , обаче най-зле са ги уподобили ламарините
не могат и 30 години изкара и яко ръжди избиват
![]()
А пък имам един двигател от 78-магледаш гледаш дюзи си има , дебитомер си има , неква лъскава кутийка със седемцифрен номер на нея , абе съвършено подобие на инжекцион
Хаха не се засягай толкова де! То оставаше и компютър да има

Ей пичага , ма ти ша обереш наградите за юзър на седмицата ве
Значи според твойта логика голф2 е ръбато подобие на голф 3
Едва ли е нужно да имаш технически познания за да ти направи впечатление че през далечната 1978 г. някои са произвеждали СЕРИЙНО коли с инжекцион
Като типичен юзър не можеш да схванеш че "модерната" ти кола не е дошла от космоса , а е продукт на дълги години техническо усъвършенстване

Значи според твойта логика голф2 е ръбато подобие на голф 3

Едва ли е нужно да имаш технически познания за да ти направи впечатление че през далечната 1978 г. някои са произвеждали СЕРИЙНО коли с инжекцион

Като типичен юзър не можеш да схванеш че "модерната" ти кола не е дошла от космоса , а е продукт на дълги години техническо усъвършенстване

- speed_666
-
bawareca написа:Ей пичага , ма ти ша обереш наградите за юзър на седмицата ве![]()
Значи според твойта логика голф2 е ръбато подобие на голф 3![]()
Едва ли е нужно да имаш технически познания за да ти направи впечатление че през далечната 1978 г. някои са произвеждали СЕРИЙНО коли с инжекцион![]()
Ей ма ти си бил мнооооо "акълен" ве ПИЧАГА

E12 - с малки забележки
Здравейте сега ви пиша да дадете съвет.Предлагат ми Е12 520i 75та година с газ супер запазена външно днеска я карах няма грам спирачки не върви на бензин прецакани са дюзите и харчи 48 иначе на газ върви ама такава кола на газ... нещо не се връзва климатик има ама няма фреон 1000 много ли са?Тапицерията на шофьорската седалка е поскъсана само спирачките е дюзите ме притесняват нещо ако се наложи по сериозен ремонт в дару кар продават ли части за 29 годишна резачка дайте съвет кво да права?
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Аз взех моята за 250лв, но в трагично състояние. По принцип парите са и много, като се има в предвид, че е и с грижа в мотора, но пък ако купето е много запазено.... може и да си струва 

Мерси аз мислех че парите са и много малко и за малко да я взема то пак не е изключено ама...поне за цената да се пазаря.А части намират ли се някъде за Е12 ? Примерно както няма спирачки накладки цилиндърче ... ако има нещо за смяна някъде продават ли се части или трябва да се приправят от друг модел?
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Чаркове има все още. Малко трудно се намират, ама..... за ненормалните прегради нема
Иначе за повече подробности - Киро Бавареца. Той е най-върлия Е12 маниак 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2