Тия са си лика-прилика
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
genezis написа:...
както някога някаде някой бе казал
"не питай какво ще ти даде страната ти,а какво ти ще дадеш на страната си"
ебати мечтателя

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
да,колега,колкото и да ти е странно е виновна,и то много!!!Защо ли-делото Индиго приключи-познай как...Виновни няма!!-изненадан ли си?Виновна е държавата,ама не ние ,като най-безгласна буква,ами ония измети горе,шото са корумпирани и съдебната система затова не работи,и ти като знаеш че не те стига правосъдие,няма да ти пука за изискванията за безопасност,а за печалбата...genezis написа:а как разбра че пожара е по-вина на някой техен косвено подчинен...
замислял ли си се че може да е имало група мъртво пияни и надрусани полуидиоти във влака който да си причинили пожара,пушеики марихуана и наливайки се с водка+бира![]()
айде стига с това че все държавата ни е виновна за всичко...
сигорно пак държавата е виновна за децата удавили се в река Лим,че оня е заспал на волана.....
и сигорно пак държавата е виновна за загиналиде деца в Индиго преди години....

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
genezis написа:а как разбра че пожара е по-вина на някой техен косвено подчинен...
Все някой е виновен, нали? И това с пияните и напушените не е никакво извинение, щото една такава организация трябва да ги е взела предвид. Напоследък не съм пътувал с нашите влакове, нямам и желание. Но когато съм го правил, те бяха в ужасно състояние. Защо? Защото не се поддържат и защото организацията пет пари не дава за това състояние. Ама хората цапали и вандалствали... Хората винаги и навсякъде цапат и вандалстват. Няма система, която да разчита на добрата воля на хората И да работи. Никъде

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Виждам, че доста се измести темата. Колегата като я пусна имаше предвид, че всенародните любимци едно декларират, а друго вършат и по това си приличат. И се обичат! Относно селянчето от Сирищник, за това ставаше въпрос:
"На втория ден след трагедията, 1 март, докато компетентните органи брояха жертвите, а семействата на пътниците бяха в неведение и отчаяние, българският президент вместо на мястото на инцидента отиде на хайка за вълци.
На третия ден, 2 март, Първанов-Гоце се весели с руските си другари на „празничен концерт” в НДК.
На четвъртия ден, 3 март президентът даде тържествен прием в „Бояна”, въпреки нарастващото обществено негодувание от вече недопустимото забавяне на националния траур.
Ден след траура, на 6 март наглостта на Първанов достигна нов връх. Той си позволи да излъже българското общество, отричайки да е ловувал."
И най-вече за това, че излъга пред цялото българско общество. За втори път- най-отговорно и от висотата на поста си.
"На втория ден след трагедията, 1 март, докато компетентните органи брояха жертвите, а семействата на пътниците бяха в неведение и отчаяние, българският президент вместо на мястото на инцидента отиде на хайка за вълци.
На третия ден, 2 март, Първанов-Гоце се весели с руските си другари на „празничен концерт” в НДК.
На четвъртия ден, 3 март президентът даде тържествен прием в „Бояна”, въпреки нарастващото обществено негодувание от вече недопустимото забавяне на националния траур.
Ден след траура, на 6 март наглостта на Първанов достигна нов връх. Той си позволи да излъже българското общество, отричайки да е ловувал."
И най-вече за това, че излъга пред цялото българско общество. За втори път- най-отговорно и от висотата на поста си.
Van написа:Виждам, че доста се измести темата. Колегата като я пусна имаше предвид, че всенародните любимци едно декларират, а друго вършат и по това си приличат. И се обичат! Относно селянчето от Сирищник, за това ставаше въпрос:
Абе за мене целия проблем се корени в това, че си нямаш работа

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Аз предлагам да се съберете групичката недоволни, да отидете до Президенството и да го причакате, за да го убиете с камъни.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Вие не разбрахте ли, че "Всички са маскари"? Още Бай Ганьо го е казал
Специално пък комунистите са една добре организирана и смазана машина, която изгради мафията в България. Същото се отнася и за ДПС, която също е продукт на бившата ДС. ББ като бивша охрана на Тодор Живков също е тръгнал от там. Всички са в кюпа, на всички целта им е една - to get rich, и на всички им пука толкова за обикновените хора, колкото на мен за уличните кучета.

Специално пък комунистите са една добре организирана и смазана машина, която изгради мафията в България. Същото се отнася и за ДПС, която също е продукт на бившата ДС. ББ като бивша охрана на Тодор Живков също е тръгнал от там. Всички са в кюпа, на всички целта им е една - to get rich, и на всички им пука толкова за обикновените хора, колкото на мен за уличните кучета.
- Eliana
-
bmw maniqk ivo bmw написа:А ти какво го защитаваш според тебе прав ли е
Да и какво? Може и мен да замервате с камъни ако искате!

А за кое да е крив, че да го упреквам? Че е отишъл на лов ли? Ма той голямо престъпление е направил! Пре- стъп-ник! Пре-стъп-ник!
Значи онези операторчета с телефоните дето пръста не си помръднаха, когато трябваше нищо не казвате, но стане ли въпрос за политика се започва голямото оплюване.
Толкова по-лоши неща стават в тази държава, а вие сте се хванали за тази му постъпка.
Като не ви харесва поведението му на следващите избори отивайте да гласувате за някой друг, но едва ли и другия ще може да угоди на тия дето само мрънкат.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Mи аз още на тези избори гласувах за друг,ама все тая...Кои са по-лошите неща ,които стават в тази държава,и кои ги допуска,сигурно аз и колегите съфорумци??А за това да го пре4укаме с камъни,не ,не бих ,ама ако работеше съдебната ни система без корупция и без натискане отвън,повечето хора които са на върха сега,щяха да строят жп линии....безплатно и с раирани ризкиEliana написа:bmw maniqk ivo bmw написа:А ти какво го защитаваш според тебе прав ли е
Да и какво? Може и мен да замервате с камъни ако искате!![]()
А за кое да е крив, че да го упреквам? Че е отишъл на лов ли? Ма той голямо престъпление е направил! Пре- стъп-ник! Пре-стъп-ник!
Значи онези операторчета с телефоните дето пръста не си помръднаха, когато трябваше нищо не казвате, но стане ли въпрос за политика се започва голямото оплюване.
Толкова по-лоши неща стават в тази държава, а вие сте се хванали за тази му постъпка.
Като не ви харесва поведението му на следващите избори отивайте да гласувате за някой друг, но едва ли и другия ще може да угоди на тия дето само мрънкат.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Eliana
-
Bogat-Beden написа:....ама ако работеше съдебната ни система без корупция и без натискане отвън....
Точно тези

Сега да не кажете, че пак президентът е виновен

Не е лошо, тези, които не са наясно с правомощията му да ги прочетат в Конституцията.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
абе то тука всеки има право ама аз не знам кога пуснах ТВ-то и чух бойко да разпрая, че всичко било баси лицемерието единият ден траур на другия ....
безупречна истина е обаче, че политиците в българия са сред най-големите мафиоти и въобще не ги грее за народа. И честно казано когато някой от вас почне да ми разправя кой колко бил готин или .... не знам си кво .....направо ви се чудя ... то тия неща за които пише Иван просто са поредното доказателство, че в БГ и моралът е пълна 0. Абе единственият изход е с еднопосочен билет през летище София.
безупречна истина е обаче, че политиците в българия са сред най-големите мафиоти и въобще не ги грее за народа. И честно казано когато някой от вас почне да ми разправя кой колко бил готин или .... не знам си кво .....направо ви се чудя ... то тия неща за които пише Иван просто са поредното доказателство, че в БГ и моралът е пълна 0. Абе единственият изход е с еднопосочен билет през летище София.
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Eliana написа:......
Ние тези ги знаеме, а другите дето вместо да помогнат на хората, които са били във влака, са снимали отстрани с телефоните и си правеха коментарчета от рода на "Малиииииииии, гледай к'во става"! Техни снимки няма ли да покажеш?.....
Не си права да нападаш хората, които не са помагали. Вярно е, че аз на тяхно място едва ли бих снимал пожара, но най-вероятно те не са знаели, че има останали хора вътре. А и дори да са знаели, едва ли човек без подготовка, би помогнал с кой знае какво.
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3