Доживях да се кача на 6тицата :)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Доживях да се кача на 6тицата :)

Мнение от xaoc777 » 27 Май 2004, 15:58

Ми онзи ден на бала на гаджето, гледам аз, 6тицата (новата естествено) кабрио. И се оглеждам, и като поразпитах, разбрах кой е шофьора. Човека не ми отказа да се настаня за 2-3мин на предната"пилотна" седалка. След тва ми разправят че съм се радвал като малко дете, като ме гледали отстрани. Имам си и снимка, която по - късно ще лепна тука в темата :)..Е и видео си заснех, ама аре да не ви отекчавам :)
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Май 2004, 16:03

винаги съм се изненадвал приятно на човек колко малко му трябва да е радостен...

надявам се някои ден да си имаш своя :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 27 Май 2004, 16:05

alx написа:надявам се някои ден да си имаш своя :)

Пожелавам ти го и аз от все сърце, такива фенове заслужават и ще се радват истински :lol:
May the BMW force be with you!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Май 2004, 16:13

супер че си оспял да се качиш на такова култово BMW xaoc. :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 27 Май 2004, 18:00

Благородна завист......Засега в Пловдив има само едно черно Е63 кабрио и като го видях, за 20 мин. бях неадекватен!!!!:lol: :lol: :lol: Просто уникална кола!!!Разбира се НИКОГА не бих я предпочел пред оригинала, но поне на дизайн е достоен наследник на, според мен поне, най-красивия автомобил въобще....

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Е24 !!!!!!!!!!!!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 27 Май 2004, 18:18

Аз днес покарах нашата малко - сребристо 645Ci Cabrio със SMG кутия ... честно казано по-ми допада Coupe-то?! :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 27 Май 2004, 18:27

turturelo, такава беше и тази, само че не можах за съжаление да се повозя, а самода поседя вътре и да я порагледам.
ПС: беше още с чужда регистрация. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Май 2004, 18:29

Аз днес покарах нашата малко - сребристо 645Ci Cabrio със SMG кутия ... честно казано по-ми допада Coupe-то?!

Еее, и капризен стана :!: :roll: :wink: Заради това кабрио в много светъл пясъчен цвят щеше да стане верижна катастрофа на кръстовището на "Витоша" и "Пенчо Славейков" - не само аз се захласнах като се източи бавно от дясната ми страна... :oops: Но като се замисля, май и на мен повече ми харесва купето. Приемам пожеланията на Алекс за отправени и към мен... :wink:
Never mistake motion for action...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Май 2004, 19:13

Казаха ми че новата 6-ца кабрио, трябвало да и държиш бутона за гюрука натиснат непркъснато докато се свали. Струва ми се невероятно глупаво и абсурдно, но искам да питам ако някой знае със сигурност, нека каже!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Май 2004, 20:36

на повечето кабрио трябва да държиш бутона през цялото време. това е направено за сигурност - да не вземеш да натиснеш бутона и да хукнеш да отваряш багажника примерно :) също така за да тръгне гюрука трябва да си спрял, да не си на скорост, да не са ти отворени вратите и тн...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 27 Май 2004, 21:00

Хора , тръгвам си аз от училище преди два-три дни , отивам към спирката ( тя се пада последна и идва малко по-навътре от пътя ) и както си стоим с един мой съученик по едно времеее .... какво да видяяяя ... Цял автовоз чисто нови баварки , сред които и НОВАТА ШЕСТИЦА КУПЕ !!! Беше сребриста , и за мое щастие , след като тръгнахме с автобуса преди спедващата спирка автовозът беше спрял и АЗ ГЛЕДАМ КАТО теле в железница и направо ... останаха ми очите - НЕВЕРОЯТНА КОЛА Е !!! Сега кой каквото иска да ми казва ... За мен шестицата е просто перфектна !

alx написа:...

В едно предаване бях гледал за Порше Карера 4С мисля , на което можеш да вдигаш и сваляш гюрука в движение със скорост до 50км/ч ...

Потребител
Аватар

Мнение от TDI » 27 Май 2004, 21:26

Лудницата е пълна ... аз тука в София ходя често до една автокъща - Капитолиа и викат :P ... и понезе е точно на 100тина метра до даскалото ми ходя през ден :twisted: ....1-виат път като я видях(беше черна) ... просто стоя и гледам няколко мин еи така пред нея стоя и немоа мръдна ни налево ни надесно :shock: :shock: :shock: Перфектен дизаин...след тия няколко мин отидох да я огледам и вътре .... още поече ме изкефи...НЯМА ТАКАВА КОЛА ЕЙ! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: След няколко дни отидох пак нямаше я вече но ето че скоро като ходих имаше пак самоче тъмно сива пак я гледах мнооого време нямаше по хубава кола в цялата автокъща!!!! И това не го казах само аз ами и съчениците с които бях...просто...незнам кои няма да му хареса :roll: Надявам се сега на изложението да се кача в нея ... незнам дали ще ми я отворят...но имам голямо желание да седна ... много голямо :smoke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 27 Май 2004, 22:06

TDI написа:Надявам се сега на изложението да се кача в нея ... незнам дали ще ми я отворят...но имам голямо желание да седна ... много голямо :smoke:

Ама ако си мислиш , че си единственият ... :smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 27 Май 2004, 23:38

Lion няма такава кола нали?:) И аз днеска я видях за първи път (кабриото) ЗЛАТНА,златна...олелеее :!: Направи ляв завой на Софийския Университет и бавно се изнесе надолу.... :shock: :shock: Искам тази колааа :!: :cry:

Представям си собственика ако влезе във форума и прочете какво пишем за колата му... :D

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Май 2004, 0:28

Колкото до гюрука, казвам го защото съм виждал че на е36-ците кабриотата като натиснеш бутона и се затваря сам а ти през тва време примерно си слизаш от колата или правиш нещо друго, а освен всичко новата шестица казаха че до 50км/ч може да и се сваля гюрука и затва ми се визда абсурдно едната ръка на волана другата на скоростниа лост и аз с оная работа ли да си натискам копчето 30-тина секунди докато чакам гюрука а? Мисля си че ме баламосват, затова питам, ако някой е имал удоволствието да го робва да каже как е!

Следваща

Назад към Основен Форум