Карб/Инжекция подмяна, карб. ремонт.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 14 Яну 2008, 22:36

Република към околовръсното?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 14 Яну 2008, 23:01

точно. като влезнеш завиваш на ляво и после веднага в дясно намира се срещу някаквъ сервиз за смяна на масля на автобуси и големи машини

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 14 Яну 2008, 23:05

Мерси на всички! За подкрепата.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Яну 2008, 0:10

Добре де Мърфич, толкова ли е сложно да запишеш час в Дару кар, казвам ти, ония са богове, моя го направиха и стана перфектен, пробвай първо там, после другото, вярно, приготви си едни 100+ пари, ама стаа работата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 15 Яну 2008, 1:19

Въпроса е принципен, ходил съм там и са надути, подиграват ми се че ми е старо бмв-то, нямат отношение и 1 лев не искам да им дам.

Ма ще се принудя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 17 Яну 2008, 21:01

Какво стана оправи ли я?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Яну 2008, 22:05

Тва само в Бг го има. В сервиза на официалния представител като идеш с кола, която е рядка и едва ли не класика да ти се смеят, че много стара и нищо не става от нея :roll:
Мен преди в Дару приемчика ми обясняваше, че тдс- а ми бил стар и му викам- ми ти ко караш бе :?: И оня- Роувър. И ми го сочи на паркинга, а той верно нов ама от тия, дето ги прайха във Варна, нов 7 бона, на 3 години вече хиляда немой да му земеш :mhihi:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Яну 2008, 0:16

айде сега и аз да се намеся :) аз не съм си карал м10ката с такъв карб :winky: но съм го виждал приложено на няколко м10б18 мотори и добре си вървяха :winky: аз на мойта бях с вебери от алфа или нещо подобно :roll: но много добре си понавървяваше :twisted: просто предложих на мърфи идеята, щото не е лош вариант... поне според мен :roll:
И НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ КАКВО ИМ Е СТАРОТО НА ТИЯ КОЛИ ... ТОВА НЕ Е ОТНОШЕНИЕ НА СЕРВИЗАДЖИИТЕ :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Яну 2008, 0:18

Е хич не е лош, той не може да намери някой да му настрой този, ти искаш вебери :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Яну 2008, 0:26

що бе батка.... ладовия карб е много лесен за реглаж и ако му смени жигльорите ще има мн добро вървене ;) е... ама на бенз ще прави водовъртеж в резервоара :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Предишна

Назад към Извън Темата