Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Тренирате ли?

Да, фитнес/поддържам фигурата си
34
30%
Да, бодибилдинг
14
12%
Да, силови тренировки
10
9%
Да, бойни спортове(посочете какви)
7
6%
Да, друго(посочете какво)
8
7%
Спорадично, неорганизирано или понякога, но с точно определена цел
12
11%
Не
28
25%

Общо гласове : 113
Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Ное 2007, 17:42

Ае 4х250 трибестан може, ма ако ше лекуваш еректилна дисфункция.... за трениращ си требе по-голема доза.... ;) Иначе от тая DHEA не очаквай голям резултат, трябва да я пиеш на големи дози - 200мг+... иначе е гур работа... Animal Pack-а е готино... :)

Иначе аз лично препоръчвам BSN Mass Stack - NO Explode + Nitrix + Cell Mass.... върши сериозна работа :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2007, 17:51

Какъв е тоя зор за огромни ръце, винаги ми е било чудно.
Те тук ръката ми може да няма и 40, но не е ли по- добре едно атлетично телосложение, макар и по- слабо, отколкото огромни ръце, голям корем и слаби крака :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Ное 2007, 17:59

Mollov написа:Ае 4х250 трибестан може, ма ако ше лекуваш еректилна дисфункция.... за трениращ си требе по-голема доза.... ;) Иначе от тая DHEA не очаквай голям резултат, трябва да я пиеш на големи дози - 200мг+... иначе е гур работа... Animal Pack-а е готино... :)

Иначе аз лично препоръчвам BSN Mass Stack - NO Explode + Nitrix + Cell Mass.... върши сериозна работа :)

DHEA се взима в комбинация с трибестан и ZMA и повярвай има резултат ;)

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 29 Ное 2007, 18:02

Ами Не че искам ръцета да са ми огромни но ми изостават от тялото някак си ми стоят много малки за начина по които изглежда тялото ми :confused: нещо от рамото ли много ги скрива незнам но не ми харесват ръцете как са ми.
Все пак релеф е трудно да се поддържа а и като казвам голяма ръка нямам предвид мазна бесзформена !
И друго ? какво значи атлетично тяло
за мен атлети4но означава да вдигам по големи тежести от собствената си тежест и то доста по големи ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2007, 18:04

И какъв е точно ефекта от DHEA- та при млади мъже???
Трибестана също бих казал, че няма особен ефект сравнен с ефекта от същите пари дадени за качествена храна примерно.
Ако ще се зобите с "безвредни" медикаменти по- добре Андро. Но съм виждал на приятели колко бързо ароматизира, повечето почнаха да и се дървят циците след няколко седмици на 50мг само :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2007, 18:07

Zaho написа:Ами Не че искам ръцета да са ми огромни но ми изостават от тялото някак си ми стоят много малки за начина по които изглежда тялото ми :confused: нещо от рамото ли много ги скрива незнам но не ми харесват ръцете как са ми.
Все пак релеф е трудно да се поддържа а и като казвам голяма ръка нямам предвид мазна бесзформена !
за мен атлети4но означава да вдигам по големи тежести от собствената си тежест и то доста по големи ;)

За мен ръцете ти са доста добре, да не кажа даже изпреварващи. Поне от това, което се вижда от снимката в профила. По- скоро трябва да наблегнеш върху гърдите мен ако питаш.
А "атлетично тяло" за мен ще рече една очевидна разлика м/ у талия и гръб, добре развит раменен пояс и липса на всякакви дръжки и увисвания тук- там :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Zaho » 29 Ное 2007, 18:07

BSN Mass Stack на това цената му каква е някои знае ли ? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Ное 2007, 18:16

bum_bum написа:И какъв е точно ефекта от DHEA- та при млади мъже???
Трибестана също бих казал, че няма особен ефект сравнен с ефекта от същите пари дадени за качествена храна примерно.
Ако ще се зобите с "безвредни" медикаменти по- добре Андро. Но съм виждал на приятели колко бързо ароматизира, повечето почнаха да и се дървят циците след няколко седмици на 50мг само :mhihi:

Въпреки че през побертета нивото на ДХЕА е по-високо от останалите години от живота, пак се налага използването му при спортисти :)

Аватар

Мнение от Zaho » 29 Ное 2007, 18:24

bum_bum написа:
Zaho написа:Ами Не че искам ръцета да са ми огромни но ми изостават от тялото някак си ми стоят много малки за начина по които изглежда тялото ми :confused: нещо от рамото ли много ги скрива незнам но не ми харесват ръцете как са ми.

За мен ръцете ти са доста добре, да не кажа даже изпреварващи. Поне от това, което се вижда от снимката в профила. По- скоро трябва да наблегнеш върху гърдите мен ако питаш.
А "атлетично тяло" за мен ще рече една очевидна разлика м/ у талия и гръб, добре развит раменен пояс и липса на всякакви дръжки и увисвания тук- там :mhihi:

Това на профила е зрителна измама :mhihi:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Маи нямам една качествена снимка като хората направена :uups:
Последна промяна Zaho на 29 Ное 2007, 18:33, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2007, 18:25

///peter написа: ...спортисти :)

ключовата дума :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2007, 18:34

Захо, ръцете ти са си добре, просто намали малко талията и си пичеловка :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Ное 2007, 18:51

Абе в тоя ред на мисли, ка ксе борите със стриите?
Аз имам една много гадна на корема, като операция все едно ми е правена, пък и червена да го еба :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Ное 2007, 18:53

bum_bum написа:
///peter написа: ...спортисти :)

ключовата дума :idea:

Спортист е и активно трениращия, я виж тук колко юнаци има който прават какви ли не усилия във фитнеса :) така че прием на ДХЕА + Трибестан + ЗМА и редовните боклуци е по-желателен от метандростенолон, омнадрен и прочие ключови думи във БГ фитнеса :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Ное 2007, 18:54

Zaho написа:BSN Mass Stack на това цената му каква е някои знае ли ? :roll:

Ми трите продукта хич не са евтини.... средна цена около 35$ на парче.... тва цена в USA и без доставката до тук... за 2 месеца ще ти трябват х2....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2007, 19:01

///peter написа:Абе в тоя ред на мисли, ка ксе борите със стриите?
Аз имам една много гадна на корема, като операция все едно ми е правена, пък и червена да го еба :mhihi:

Само превантивно. После няма лечение. Ни крем, ни мазило. Евентуално операция.
Иначе за ДХЕА не съм убеден колко е гот. Въобще такива хитрости, като прохормони според мен са по - опасни от стероидите, защото са със стъпка по - далеч от анаболния им ефект, но две стъпки по - близко до ароматизацията им и трансформацията не в мъжки, но в женски хормони... Опасността ДХЕА да се превърне в женски хормон е в пъти по - голяма отколкото това да се случи с тестото, който сте си били.
Ама гледам, че има маниаци на дхеата тука, очаквам реакция :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата