Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае 4х250 трибестан може, ма ако ше лекуваш еректилна дисфункция.... за трениращ си требе по-голема доза....
Иначе от тая DHEA не очаквай голям резултат, трябва да я пиеш на големи дози - 200мг+... иначе е гур работа... Animal Pack-а е готино...
Иначе аз лично препоръчвам BSN Mass Stack - NO Explode + Nitrix + Cell Mass.... върши сериозна работа

Иначе аз лично препоръчвам BSN Mass Stack - NO Explode + Nitrix + Cell Mass.... върши сериозна работа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Mollov написа:Ае 4х250 трибестан може, ма ако ше лекуваш еректилна дисфункция.... за трениращ си требе по-голема доза....Иначе от тая DHEA не очаквай голям резултат, трябва да я пиеш на големи дози - 200мг+... иначе е гур работа... Animal Pack-а е готино...
DHEA се взима в комбинация с трибестан и ZMA и повярвай има резултат

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Ами Не че искам ръцета да са ми огромни но ми изостават от тялото някак си ми стоят много малки за начина по които изглежда тялото ми
нещо от рамото ли много ги скрива незнам но не ми харесват ръцете как са ми.
Все пак релеф е трудно да се поддържа а и като казвам голяма ръка нямам предвид мазна бесзформена !
И друго ? какво значи атлетично тяло
за мен атлети4но означава да вдигам по големи тежести от собствената си тежест и то доста по големи

Все пак релеф е трудно да се поддържа а и като казвам голяма ръка нямам предвид мазна бесзформена !
за мен атлети4но означава да вдигам по големи тежести от собствената си тежест и то доста по големи

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И какъв е точно ефекта от DHEA- та при млади мъже???
Трибестана също бих казал, че няма особен ефект сравнен с ефекта от същите пари дадени за качествена храна примерно.
Ако ще се зобите с "безвредни" медикаменти по- добре Андро. Но съм виждал на приятели колко бързо ароматизира, повечето почнаха да и се дървят циците след няколко седмици на 50мг само
Трибестана също бих казал, че няма особен ефект сравнен с ефекта от същите пари дадени за качествена храна примерно.
Ако ще се зобите с "безвредни" медикаменти по- добре Андро. Но съм виждал на приятели колко бързо ароматизира, повечето почнаха да и се дървят циците след няколко седмици на 50мг само

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Zaho написа:Ами Не че искам ръцета да са ми огромни но ми изостават от тялото някак си ми стоят много малки за начина по които изглежда тялото минещо от рамото ли много ги скрива незнам но не ми харесват ръцете как са ми.
За мен ръцете ти са доста добре, да не кажа даже изпреварващи. Поне от това, което се вижда от снимката в профила. По- скоро трябва да наблегнеш върху гърдите мен ако питаш.
А "атлетично тяло" за мен ще рече една очевидна разлика м/ у талия и гръб, добре развит раменен пояс и липса на всякакви дръжки и увисвания тук- там

- Zaho
-
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bum_bum написа:И какъв е точно ефекта от DHEA- та при млади мъже???
Въпреки че през побертета нивото на ДХЕА е по-високо от останалите години от живота, пак се налага използването му при спортисти

- Zaho
-
-
bum_bum написа:Zaho написа:Ами Не че искам ръцета да са ми огромни но ми изостават от тялото някак си ми стоят много малки за начина по които изглежда тялото минещо от рамото ли много ги скрива незнам но не ми харесват ръцете как са ми.
За мен ръцете ти са доста добре, да не кажа даже изпреварващи. Поне от това, което се вижда от снимката в профила. По- скоро трябва да наблегнеш върху гърдите мен ако питаш.
А "атлетично тяло" за мен ще рече една очевидна разлика м/ у талия и гръб, добре развит раменен пояс и липса на всякакви дръжки и увисвания тук- там
Това на профила е зрителна измама

Маи нямам една качествена снимка като хората направена

Последна промяна Zaho на 29 Ное 2007, 18:33, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе в тоя ред на мисли, ка ксе борите със стриите?
Аз имам една много гадна на корема, като операция все едно ми е правена, пък и червена да го еба
Аз имам една много гадна на корема, като операция все едно ми е правена, пък и червена да го еба

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bum_bum написа:///peter написа: ...спортисти![]()
ключовата дума
Спортист е и активно трениращия, я виж тук колко юнаци има който прават какви ли не усилия във фитнеса

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Zaho написа:BSN Mass Stack на това цената му каква е някои знае ли ?
Ми трите продукта хич не са евтини.... средна цена около 35$ на парче.... тва цена в USA и без доставката до тук... за 2 месеца ще ти трябват х2....
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Абе в тоя ред на мисли, ка ксе борите със стриите?
Само превантивно. После няма лечение. Ни крем, ни мазило. Евентуално операция.
Иначе за ДХЕА не съм убеден колко е гот. Въобще такива хитрости, като прохормони според мен са по - опасни от стероидите, защото са със стъпка по - далеч от анаболния им ефект, но две стъпки по - близко до ароматизацията им и трансформацията не в мъжки, но в женски хормони... Опасността ДХЕА да се превърне в женски хормон е в пъти по - голяма отколкото това да се случи с тестото, който сте си били.
Ама гледам, че има маниаци на дхеата тука, очаквам реакция