Нещо интересно (монтаж на iPod)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Нещо интересно (монтаж на iPod)
Днес, докато си цъках из нета, попаднах на ето това:
http://www.bavariansoundwerks.com/produ ... -03--E39-/
Мисля, че ще е интересно за тези, които искат да си разглобят някои компоненти вътре в колата (а и не само). Може и да си поръчате система за Ipod
Единствено, само като влезете в сайта , цъкнете в секцията "video".
Ако съществува подобна тема, нека модераторите да изтрият тази.
http://www.bavariansoundwerks.com/produ ... -03--E39-/
Мисля, че ще е интересно за тези, които искат да си разглобят някои компоненти вътре в колата (а и не само). Може и да си поръчате система за Ipod

Единствено, само като влезете в сайта , цъкнете в секцията "video".
Ако съществува подобна тема, нека модераторите да изтрият тази.
BMW Team Varna
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Няма да станат, ако нямаш копче МОДЕ. iРodа се връзва на мястото на чейнджъра, обясняват го във филмчетата.Воденичаров написа:Аз не можах да разбера като съм с нормалното радио с касетката ще станат ли нещата?
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Ръководствата ги има в секцията"install info"eno написа:Tова нещо е невероятно,и изглежда ЯКООООО!!!![]()
Не можах да намеря някакво ръководство как става цялата работа???защото имам един познат майстор, който може да се съгласи да ми го направи...
BMW Team Varna
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Как става поръчката... 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Така като гледам сайта-регистрираш се,въвеждаш си всички данни,адрес и т.н.(в менютата им присъства и България
).Плащането става по банков път с кредитна карта.Доста подробно е обяснено.Доколкото разбирам доставката става или с кораб или със самолет.
Все пак ,ако нещо не е ясно,хората са си дали и контактите.

Все пак ,ако нещо не е ясно,хората са си дали и контактите.

BMW Team Varna
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Аз го имам. Много е удобно само един "кусур" има. Кабела от багажника до жабката е направен много къс и има само един начин да се прекара през купето до жабката и то е точно дo главния "+" кабел. Така че се получава малко "Alternator Whine" и е досадно. Търся филтър сега който да помогне така че ще видим. Иначе както казах е много удобно и има AUX букса където аз съм си сложил сател. радио но може и други неща да се накачат там.
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Scouser написа:Аз го имам. Много е удобно само един "кусур" има. Кабела от багажника до жабката е направен много къс и има само един начин да се прекара през купето до жабката и то е точно дo главния "+" кабел. Така че се получава малко "Alternator Whine" и е досадно. Търся филтър сега който да помогне така че ще видим. Иначе както казах е много удобно и има AUX букса където аз съм си сложил сател. радио но може и други неща да се накачат там.
Сателитно радио? Има ли опция в БГ!?
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Снимка няма какво да видиш. Кабела е прекаран от багажника до кухината до жабката под мокета. Там съм залепил самата кутийка която е малко по малка от кутия цигари. От там кабела към iPod-a вътре в жабката дето той си седи. Радиото е пред жабката и кабела е прекаран до кутийката. За радиото не мисля че ше бачка в БГ.
12 мнения
• Страница 1 от 1