Една много добра Е36ца
Модератор: bum_bum
SuPeR_FLY написа:Niikoo_1 написа:Отзад ми допада, отпред обаче не.
Сега винаги ми е ставало смешно като се пускат такива теми и като почне някой да обяснвява колко пари и труд са били вложени.
Това, че е вложено време и пари не означава, че крайния резултат трябва да допадне на всички и че ще се получи нещо сполучливо.
Много точно казано колега
А какъв е смисала да се хареса на всички..........то ако тръгнем по тая логика тунинга си е жалко занимание
Ето и едно точно негово определение :
What the fuck...
Spending money i dont have, on parts that i dont need, to impress people i dont know..........
Поздрави
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Tink1 написа:What the fuck...
Spending money i dont have, on parts that i dont need, to impress people i dont know..........
е ти ми е.а м.ката...
тва ми влиза в златната книга на бисери
благодаря!
4 8 15 16 23 42
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Велко написа:koyota написа:
Колега, SkyWalker ти каза много добре за всеобщото мнение в този форум за оптичните пакети. Не разбирам ти защо така се палиш, пък и каква е колата, която ти можеш да покажеш, както и на всички ново-регнати "ентусиасти" от Пловдив? Да не ви е организирал собственика на 3-та? Аз съм виждал твоя "самолет" много пъти на Божура и някак не ме впечатлява.
Колега не забелязвам SkyWalker да има правомощията да говори от името на целия форум? Аз не се паля, просто ми е омръзнало от хора, които смятат, че са някъкви капацитети и си позволяват да КРИТИКУВАТ (естествено не особено успешно) чуждият труд, без дори да са показали какво те са направили, което автоматично ще докаже, че те са хора с позиция, която им позволява критика спрямо други автомобилиДразни ме това, че нашият народ е толкова злословен и завистлив. Още повече ме дразни това, че когато човек направи нещо истински УНИКАЛНО и КРАСИВО пак се намират хора, които да му оплюят труда. Нищо не ви пречише просто да си кажете "Много добър тунинг, но не му отива" или нещо от сорта и точка. Нямате ли морал...??
Колата, която мога аз да покажа всъщност нямам намерение да я показвам, защото не искам после да излиза, че се фукам или нещо от сорта, щом си я виждал знаеш за какво става въпрос. Дали е "самолет" или нещо от сорта не искам да коментирам, но няколкото купи и медали в нас мисля, че говорят сами по себе си. Когато и където трябва съм я показал. Това, че не ти харесва си е чисто и просто твой проблем, мен не ме интересуваТемата не е за мойта кола все пак. Но може би ти ще ме удостоиш с честта да ми покажеш твоята кола?
Така като гледам аз лично не съм особено "ново-регнат ентусиаст от Пловдив"![]()
С удоволствие бих ти показал колата на BUHALA (макарче и той като го гледам не е особено "ново-регнат ентусиаст от Пловдив"), но е в етап на правене и той надали ще се съгласи да се пускат снимки от сега. Но повярвай ми - ЖЕСТОКА Е![]()
![]()
Чакам с нетърпение да видя колата на BUHALA, a моята е в процес на тунинговане в момента и също не желая да я показвам, но си я виждал също на божура. БМВ е автомобил с красив и изчистен дизайн, и няма нужда от "подобряване" на визията. Джанти и окачване са обикновено достатъчни. Всеки тук иска да притежава М3 и е нормално да се набляга на М-пакетите, както ти може би искаш да караш R32, но уви парите не стигат! Няма да се учудя ако колата на твоя приятел и излязла колкото М3 Е36 и повярвай ми ако беше си купил такава, и беше постнал снимки тук щеше да има 4-5 страници за "нова яка М3-ка в Пловдив", и куп поклони от ентусиасти, а не критики. Питай го след 1 година дали още ще му харесва. Аз съм мечтал за Е36 купе много години и съм сигурен, че като го погледна след още много години пак ще ми харесва, но за този "прихващач" не съм сигурен!
Тука писаха супер много "ентусиасти" какви сме селяни, тъпанари, кухи лейки и т.н, за това че на някои от нас не харесва такъв тип тунинг и то предимно от други форуми, което лично мен ме вбесява!
Да БМВ форума е може би най-сектанския, но и по-организиран и сериозен от всички други. Хората тук си обичат колите и се гордеят с тях, и има защо. Ако това Ви дразни не пишете тук!
ре
"Античният" колега с Голф 2 - "Самолета" доста често използва за заместител на "от вида" агротермина "сорта". Навежда ме на мисълта, че е отявлен агролюбител и като такъв най-вероятно е оформил вкуса си относно МПС-тата, гледайки прогресивното развитие в дизайна и аеродинамиката на комбайна и трактора
Правя това лирично отклонение преди същината на поста си, за да дам насока на мисълта, която неминуемо ще Ви обземе, а тя е, че всеки е малко или в по-голяма степен ИНДИВИДУАЛИСТ, но както казва един приятел "Всеки иска да ч**а Анджелина Джоли"!
Да, не съм говорител на форума и нямам амбиция да съм, но наблюденията ми, а те се затвърждават постоянно, са че ///М пакета е най-доброто решение за подобряване на външния вид на Е36 купе. То и без друго е почти перфектно (Автомобил на Европа за 1992-ра
) и опциите за Up Grade не са много
Та по темата: Повечето "фанатици" и консервативни селяни, които не отбират от ТУНИНГ като теб и "просветените" НЕ ХАРЕСВАТ НЛО-то, което е показано! Аз също съм от тях
Това не означава обаче, че не се възхищавам на духа, положения труд и желанието да постигне нещо изключително, на момчето със странния тунинг a la Шницер
Желая му много готини моменти с новата му придобивка, както и да вижда много пламъчета на завист в очите на "посветените" в тайнството на истинския тунинг
Аз обаче, както си признах малко по-горе съм селянче, което е виждало и харесва само ///М пакет и завист в моите очи към него няма да блесне.
Дано този път си ме разбрал правилно, но ако НЕ за мен е безнадеждно да ти обяснявам повече гледната си точка....

Правя това лирично отклонение преди същината на поста си, за да дам насока на мисълта, която неминуемо ще Ви обземе, а тя е, че всеки е малко или в по-голяма степен ИНДИВИДУАЛИСТ, но както казва един приятел "Всеки иска да ч**а Анджелина Джоли"!
Да, не съм говорител на форума и нямам амбиция да съм, но наблюденията ми, а те се затвърждават постоянно, са че ///М пакета е най-доброто решение за подобряване на външния вид на Е36 купе. То и без друго е почти перфектно (Автомобил на Европа за 1992-ра

Та по темата: Повечето "фанатици" и консервативни селяни, които не отбират от ТУНИНГ като теб и "просветените" НЕ ХАРЕСВАТ НЛО-то, което е показано! Аз също съм от тях

Желая му много готини моменти с новата му придобивка, както и да вижда много пламъчета на завист в очите на "посветените" в тайнството на истинския тунинг

Аз обаче, както си признах малко по-горе съм селянче, което е виждало и харесва само ///М пакет и завист в моите очи към него няма да блесне.
Дано този път си ме разбрал правилно, но ако НЕ за мен е безнадеждно да ти обяснявам повече гледната си точка....
///M Club Member
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
re
bigmurzi написа:Twisted by the Dark Side young Skywalker has become...
![]()
![]()
The Dark Side of The FORCE is a path way to many abilites, some of them considers to be unnatural

///M Club Member
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
.
Хора престанете да се дъвчите заради моята кола!
Значи аз никога не съм си мислил че колата ми ще се хареса от всички особено точно в този форум!!!
Има различни вкусове и различни хора, аз просто съм човек който харесвам по различни и нестандартни неща! така че аз си харесвам НЛО тунинга и се гордея с него!И дори следващата кола която ще си направя ще е пак такъв тунинг.
такаче няма смисъл да се карате едни спрямо други Велко харесва едно, skywalker друго koyota трето. Няма смисъл от всичко това!
Значи аз никога не съм си мислил че колата ми ще се хареса от всички особено точно в този форум!!!
Има различни вкусове и различни хора, аз просто съм човек който харесвам по различни и нестандартни неща! така че аз си харесвам НЛО тунинга и се гордея с него!И дори следващата кола която ще си направя ще е пак такъв тунинг.
такаче няма смисъл да се карате едни спрямо други Велко харесва едно, skywalker друго koyota трето. Няма смисъл от всичко това!
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Re: .
bogo_7 написа:Хора престанете да се дъвчите заради моята кола!
аве брато колата ти е болна във всяко едно отношение !
и важното е да се говори за нея, без значение добро или лошо... лала да има

4 8 15 16 23 42
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
колеги, хората са го казали.... вкус приятел няма. на мен колата ми харесва така и ако имах възможност и аз щях да си направя моята така.....

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
днес на божура я видях и мога да ви кажа че от вътре е още по добра,още един път евала за ентусиазма
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
kiko написа:днес на божура я видях и мога да ви кажа че от вътре е още по добра,още един път евала за ентусиазма

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Вчера пък беше на сбирката на Фиат и Алфа на Гребната в Пловдив.Лично на мен колата ми харесва.Но все пак всеки си има мнение.