Относно аватарите ... ?!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Относно аватарите ... ?!

Мнение от ///M3 » 10 Мар 2004, 22:08

Мисълта ми е следната : В този форум има регистрирани 1200-1300 човека . От тях сигурно само около 300-400 са тези , които по-често взимат участие в темите . НО - прави ми впечатление , че доста хора ползват един и същ аватар ... например - Anton Penev , Momo и още доста , за които сега не се сещам , използват една и съща снимчица . А пък други , като Vicho , Turturelo , Kokorba6iqta и аз 8) - просто се отличават от другите и човек не може да ги сбърка с останалите само като види аватара им ! И сега , предложението ми е да бъде разширена галерията и да бъдат вкарани примерно още доста снимки . Или пък на всеки нов човек , желаещ картинка , но не можещ да работи в и-нет и да си намери сам , да даде координати на колата , която иска да си сложи ( пример : е36 , м3 , кабрио , червено ... и т.н. ) и някой модератор или помощник да се разрови из нета и да му предложи няколко картинки ... И така - сигурно се питате - защо е нужно всичко това :?: :!:
Ами това изцяло ще промени облика на форума и всеки ще има свой аватар , с който ще се отличава от останалите ... демек - индивидуалност за всеки ! А не като влезе човек в някоя тема и ... гледа аватарите - ми той един и същ за всички !
Няма да развивам теми за това , как влияе това на психиката ( много по-лесно можем да запомним един човек тук по това каква е снимката на аватара и какъв е подписът му + това - няма да го бъркаме с друг , който използва същия аватар )... но надявам се разбрахте мисълта ми и защо предлагам това ... ?

Забележка : Хората , които не искат картинки - тях няма да ги занимаваме - само другите примерно :wink:
ПС: Ако одобрите предложението , пък си нямате човек , който да отговаря за търсенето на снимки по критерии ... аз такова.... :roll: ... нямам много работа и с удоволствие бих помогнал :D !

Благодаря за вниманието на тези , които прочетоха предложението !

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Мар 2004, 22:21

Май най-лесно ще е просто да се разшири галерията.
Моя аватар например си го правих сам ама аз все пак се занимавам с графика и дизайн и не ми е проблем но на друг може и да му бъде. Ако някой има време да направи поне 20-тина нови....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3 » 10 Мар 2004, 22:40

Аз малко след като пуснах темата пак се замислих и стигнах до един извод ... т.е. - намерих недостатък на това да бъде разширена галерията ... 'щото примерно вие ( администратори/модератори или там който се грижи за това ) ще сложите още да речем 100 снимки ... ама те достатъчно ли ще бъдат ?! И нали отново ще има риск няколко човека да си изберат едно и също нещо ( снимка имам предвид ) ! И тогава - кел файда от това , че има 100 снимчици повече ... :roll: Докато ако има човек , който да се грижи за това ... или пък всеки да си намери в и-нет . Аз например видях откъде Vicho си е сложил неговия аватар и хоп - хакнах се в онзи сайт и си сложих и една за мен , която снимка и подпис отдолу ме отличават от останалите и като вляза някъде и много лесно се намирам и виждам к'во съм писал :wink: :D .

Но не всеки ще седне да се занимава с това ... :roll: Затова някой може да бъде помощник - намира 5-6 картинки по зададени от потребителя критерии и му предлага ... а по-нататък - к'вото си избере човека ... :wink: . То това и за подписа важи - ако иска и там да има баварец ( примерно ) ...

Но по-нататък вие си знаете , аз само предлагам :wink:

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 10 Мар 2004, 22:42

забраниха цицористете мадами !!!!!!!
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 10 Мар 2004, 23:29

ми и аз моя сам си го направих.
хубавите са сложни, но въпроса опира до свободно време и програма. :)
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Мар 2004, 8:24

Историята показва, че всеки пожелал да си сложи различен аватар си го слага .. Това с намирането на аватар за всеки потребител си отваряте неимоверно много работа, казвам ви го от позицията на човек, който малко или много "обслужва" 500 потребителя! В интерес на истината и с различни аватара неможеш да запомниш всички ... Аз самият почвам да бъркам вече ново-записаните потребители, пиша на лист кого да наблюдавам, защото почвам да забравям вече .. :lol:
Дори и да наджипкаме галерията с картинки пак ще има хора, които си имат собствени виждания за аватара и си харесват нещо друго .... по чуждите форуми използват друга практика - дават размери на аватара и големината му като ограничение и има възможност всеки потребител да си качи негов аватар... умувал съм преди доста време как да стане на практика и мисля, че можем да го изпълним... в момента просто има малко спънки, но го има като задача напред във времето! ;)

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 11 Мар 2004, 8:37

Аз се сещам за много лесен вариант да се изпълни това -> просто махаме галерията и даваме размерите. Така няма как да имат еднакви аватари всички потребители а ако някой се затруднява ще се обърне към ///М3 например.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 11 Мар 2004, 12:40

Туи ся на шега ли го каза или го мислите ? :shock:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 23 Мар 2004, 21:48

Моето мнение по въпроса е 4е по-добрия вариант е да се направи по-голяма галерия.....така няма да се заси4ат 4есто еднакви аватари и ще настъпи голямо разнообразие :!: А онова другото само за размерите....... :( и аз все пак ще имам затруднения и допълнително проблеми защото се при4ислявам към хората които неразбират!Така 4е......все пак :arrow: 100 нови аватара в галерията :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 24 Мар 2004, 17:18

Значи /// М3 намери ми жълто БМВ Е36 М3.То, аз имам снимка на такова ама незнам как да напрра на аватар.А и няма качена в нета попринцип.
Ако се пак ми намериш нека е с готини джанти.
10х предварително.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 24 Мар 2004, 21:12

Slavi_m написа:Моето мнение по въпроса е 4е по-добрия вариант е да се направи по-голяма галерия.....така няма да се заси4ат 4есто еднакви аватари и ще настъпи голямо разнообразие :!: А онова другото само за размерите....... :( и аз все пак ще имам затруднения и допълнително проблеми защото се при4ислявам към хората които неразбират!Така 4е......все пак :arrow: 100 нови аватара в галерията :D
Абе има нещо добро в твоята мисъл, но виж сега колко са аватарите в галерията... Аз да си кажа честно скоро не съм ги гледал по-подробно, но не мисля, че надвишават 250-300, поправете ме, ако не е така... Следователно има 1300 потребителя, да кажем, че 900 от тях пишат, има и много неактивирани и си е голямо занимание за този, който ще ги слага, а и за този който ще ги търси... Хубаво, ако се навиете, нямам нищо против да се заема с търсенето на качествени аватарчета... Също мисля, че ако ще се обновява галерията 100 аватара май няма да ни оправят... По принцип идеята ти е добра, има домисъл в нея, но мисля, че ще е по-разумно... Колко му е от www.google.com да си намериш една картинка хубава и който не знае как да си я сложи да се обръща, да речем към мен или ///М3...
Това е моята идея, но пък лошата й страна е, че един нов потребител като се регистрира няма да знае към кой да се обърне...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3 » 24 Мар 2004, 23:25

alpina-ma6inata написа:Това е моята идея, но пък лошата й страна е, че един нов потребител като се регистрира няма да знае към кой да се обърне...

Сега , на всеки нов потребител може да му се прати ЛС примерно с това , за какво към кого може да се обърне :wink: . А , това може да се добави и в Въпроси/Отговори ( не че всички са влизали там и са чели , но все пак ... ) .

До Vraca и до останалите , които искат нови аватарчетааа ... Може да посещавате http://free.bol.bg/bmwdreamer/ - това е мое "дело" . В момента има само няколко картинки , сложих ги експериментално просто , но до една седмица се надявам да ги увелича поне до педесеттина ... :roll:

Всеки , който иска да му бъде намерен/направен аватар по зададени критерии може да се обръща към мен на ЛС , Vraca вече ви даде един пример какво да напишете :wink: , само дето не уточни снимка отпред/отзад . Ще се постарая да помогна на всеки , който има желание :)

Само да добавя , за да не се чудят хората как става :

Като влезете при аватарите на дадения адрес , отваряте картинката и гледате адреса горе ( трябва да завършва на ".jpg" ) . След това копирате този адрес и го слагате в Профил - Динамичен аватар . После "Прати" и всичко е ОК :wink:

Ако има недоразбрали или искащи аватари - ЛС .

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Мар 2004, 23:33

Максималния размер на широчината да е 150 пиксела, защото после ще получите ЛС от мен, че Ви е изтрит аватара, защото променя рамката на форума и става грозно. Доста от Вас са го виждали това ЛС :angel: Тук над мен вече има двама сгазили лука - //M3 и alpina-ma6inata!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 25 Мар 2004, 16:40

///М3 кво ше каеш да ти прата снимката тя е точно такава каквато искам.Дай ми Е-мейла си да ти я прата ако моеш да я сложиш там и да стане цялата процедура.Може и някой други да ти прата като подарък от мен.Тва са коли от Враца.Не са сваляни от нета!!!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3 » 25 Мар 2004, 19:10

Айде на аватаритееее ... :D

http://free.bol.bg/bmwdreamer вече работи за Вас ! В момента там има около 40-50 картинки , които чакат новото си работно място като аватари :wink: Всеки , който има снимки на супер-баварии , които смята ,че трябва да присъстват там , нека ми ги праща на е-мейл-а , а аз ще ги смалявам и слагам на фтп-то . :wink:

Вече всеки , който иска аватар може да си поръча по зададени критерии , аз ще се постарая да му помогна ! - на ЛС разбира се .

До модератори/администратори - ако искате можете да направите по някакъв начин темата по-известна , че да я видят всички и всеки да знае :wink: Примерно да пратите на всеки ЛС с кратка информацийка , а ако е много сложно това - просто като съобщение в осн.форум/извън темата ... Както решите :wink:
Няма да е лошо да хвърлите по едно око на адреса по-горе и да ми кажете мнението си и препоръките си на ЛС :roll:

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума