Вижте ги тия боклуци!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Сеп 2007, 20:52

абе какво да ви кажа ...
много ме е яд че няма дясна пртия вече
на никой не му пука, че ти плащаш данъци, пилеят парите които им даваш както си искат. Нали после пак ще те издоят :mhihi:
На кой му пука, че съдружник ти е държавата във всичко което правиш? И то не с 10% колкото е корпоративният данък :evil: Без да си мръдне пръста, парите отиват в тъпи управници и държавни служители, които се държат като "господари" всеки път щом опреш до тях. После парите лесно се "преразпределят" - социални помощи, знаем кой ги получава, обръчи от фирми, управници, комисионнни ... а ти плащай данъци :evil: :uups: :roll:
а на последните избори съм гласувал за БСП :shock: :shock: :shock: :help: никога няма да мога да си го простя

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

?!

Мнение от turboto » 03 Сеп 2007, 21:25

които и лайна да дойдат все ще си миришат... и ще е така докато не ни дойде акъла и се обединим като нация за да им потърсим сметка ... понеже не сме все още си правят к'вото и както искат...

NO COMMENT !!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Сеп 2007, 21:29

прав си
нищо лично срещу БСП и компания :mhihi:
само срещу хората които ни управляват, 10-15 години може и повече

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Сеп 2007, 21:56

SKISA написа:е за тва ,мамицата им скапана,ше видят от мен данъци кога цъфнат налъмите!!!
и аз така им виках и сега и сега им дължа 1500лв щото ни си ги плащах и то за едно БМВ 528 86 набор--платил съм за 2 години 700лв и им дължа още 1500лв от които половината са лихви...идва ми да ги взривя да иба и изедници :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 03 Сеп 2007, 22:23

аз за това до сега ни една кола не съм регистрирал в общината :mhihi:
ебал съм ги даже еи така някои да ми ги даде тея пари пак няма да ги внеса :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Сеп 2007, 22:31

ми просто тва могат да направят-да отвратят хората!
не става въпрос само за данък на кола-той не трябва да се плаща заради пътищата-не заради либийските простотии...!
аз изобщо никакъв данък нема да им дам-да си го съберат са тия 56млн от некъде другъде. или ше дам колко за бог да прости.
немеца плаща към 40% данък върху доходите си,ма страната му страна,пътя му-път,сичко му 6. полицията се грижи да нема ядове,здравните заведения-работят като такива,училищата му -училища!
е за кво плащаме тука....!? за кво!? за да шаря на некви държавни негодници рушвети ,за да си свършат работата,за да карам през лунен пейзаж и като зема да се пребия некъде по скапаните пътища да ме залепят с канаколит,щото немало "пътека"!...абе аре бе...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Сеп 2007, 23:01

кфо се косите .. дупедавска нация сме още доста дълго ше си не праскат кои как си иска ;)
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 03 Сеп 2007, 23:03

bam-bam написа:кфо се косите .. дупедавска нация сме още доста дълго ше си не праскат кои как си иска ;)
точно казано за съжаление :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 04 Сеп 2007, 8:26

сори за оффа ама просто не мога да се сдържа Павлине аз може да разбирам малко ама поне разбирам нещо за разлика от тебе :evil: и не мисля че някой ти е искал мнението !
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Сеп 2007, 9:27

Може да ме оплюете, ама тия медици през носа ни излизат. Да си ги беха утепали, по-добре щеше да е!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 04 Сеп 2007, 9:32

аз кат разправях едно време че ще ядем кура заради тях тука ме изкараха къв ли не---ай ся има да опъваме каиша.....те ще си живуркат -апартаментчета кинти колички ---мммаааамичкатата им :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 04 Сеп 2007, 9:32

sonny не е точно така защото ако не бяха те щяха да измислят нещо друго и пак нямаше да си платят тяхната мамица :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Сеп 2007, 9:43

Абе момчета какво се косите за тия смешни 56 милиона :?:
На фона да другите 500милиона тия са си бълха :idea:
Всичките ние ще набавяме в хазната кой друг.
Не им завиждайте за това че са им дали по едно апартаментче и некви кинти.
Яд ме е на политиците ни не на самите медици ,тях вече са ги ебали достатъчно резаните :confused:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Сеп 2007, 9:51

самите медици едва ли имат толкова вина.те си ги изработиха тия апартаменти за 8г. виновни са тия ,дето са ги отебали да увиснат там и сега да платят с наще пари за глупостта си.
верно е,че кадафи сигурно щеше да намери нещо друго да се фане да не плаща дълг,ама като се изнизаха поляците,филипинците и другите и останаха само българите там-кой да фане!?!? естествено ,че наще ше фане.
мразя да плащам за чужда некомпетентност...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Сеп 2007, 11:51

На ви са Костов на ви и Надето :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата