Искам да се похваля с новата ми придобивка...
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Искам да се похваля с новата ми придобивка...
Здравейте..
Днес се сдобих с една красавица.. E21 318 '83 двуврата(не съм много наясно дали има 4 врати)
Малко е в окаяно състояние ама ще направя всичко възможно да я преобразя. Спирачките са изпуснали.. на задните главини са скъсани по един болт ама двигатела работи без грешка.
До дни сигорно ще кача и снимки.
От както се учих на москвич да карам, исках кола със задно предаване ама все се е случвало да си взимам с предно. Но ето доживях.. съвсем случайно мой приятел който се чудеше как да се отърве от нея ми я даде за 300 лв с газова уредба(което на вас едвали ще ви допадне много) , новите номера и така нататък. Блиските ми и приятелите ми не приеха добре идеята. Надявам се поне вие да ме подкрепите.
Днес се сдобих с една красавица.. E21 318 '83 двуврата(не съм много наясно дали има 4 врати)
Малко е в окаяно състояние ама ще направя всичко възможно да я преобразя. Спирачките са изпуснали.. на задните главини са скъсани по един болт ама двигатела работи без грешка.
До дни сигорно ще кача и снимки.
От както се учих на москвич да карам, исках кола със задно предаване ама все се е случвало да си взимам с предно. Но ето доживях.. съвсем случайно мой приятел който се чудеше как да се отърве от нея ми я даде за 300 лв с газова уредба(което на вас едвали ще ви допадне много) , новите номера и така нататък. Блиските ми и приятелите ми не приеха добре идеята. Надявам се поне вие да ме подкрепите.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Re: Искам да се похваля с новата ми придобивка...
Честито

peterson написа: даде за 300 лв с газова уредба новите номера и така нататък.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Illusion
- Бургаското явление
-
Айде още един към групата
Да ти е честит звяра и много безаварийни ти желая
А иначе Е21 ги има само като купе и това, че някои не са приели добре новината... ми не знам какво да ти кажа освен да я стегнеш и когато ги качиш да ги повозиш (няма да им даваш да карат щом не удобряват колата) просто да им покажеш колко агресия, мощ и Power има в тази кола...
Никой не може да опише усещането и след като я направиш така както ти искаш и започнеш да я караш с кеф... ми сигурно няма да можеш и ти да си обясниш как става тоя номер да си толкова хипнотизиран от колата, толкова доволен от тази уж "стара" кола, но дори да не можеш да разбереш Защо? знай че това никой не го разбира (или поне аз така си мисля), но пък всички разбираме за какво става въпрос
Предполагам все още не си усетил това, за което ти говоря но след известно време като се замислиш съм сигурна, че ще се съгласиш с мен
БМВ
задно предаване

Да ти е честит звяра и много безаварийни ти желая

А иначе Е21 ги има само като купе и това, че някои не са приели добре новината... ми не знам какво да ти кажа освен да я стегнеш и когато ги качиш да ги повозиш (няма да им даваш да карат щом не удобряват колата) просто да им покажеш колко агресия, мощ и Power има в тази кола...
Никой не може да опише усещането и след като я направиш така както ти искаш и започнеш да я караш с кеф... ми сигурно няма да можеш и ти да си обясниш как става тоя номер да си толкова хипнотизиран от колата, толкова доволен от тази уж "стара" кола, но дори да не можеш да разбереш Защо? знай че това никой не го разбира (или поне аз така си мисля), но пък всички разбираме за какво става въпрос

Предполагам все още не си усетил това, за което ти говоря но след известно време като се замислиш съм сигурна, че ще се съгласиш с мен

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
peterson написа:
Надявам се до един два месеца да е в перфектно състояние.
.
мисля ,че ще ти е много трудно за толкова време
инак честито
- Illusion
- Бургаското явление
-
И аз си мисля, че за толкова време няма много да се постигне, но най-важно е желанието... има време за всичко останало. Най-важната крачка е направена и връщане назад май няма
Само внимавай със сервиза, че понякога стават гафове
но предполагам няма да има такива неща
хайде успех и очакваме всякакви подробности за ремонта на акулата
П.С. Ако има нещо, което те съмнява или имаш някакъв въпрос няма проблем може и едно ЛС да пуснеш

Само внимавай със сервиза, че понякога стават гафове

хайде успех и очакваме всякакви подробности за ремонта на акулата

П.С. Ако има нещо, което те съмнява или имаш някакъв въпрос няма проблем може и едно ЛС да пуснеш

9 мнения
• Страница 1 от 1