E46 максимална скорост...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
© написа:този дизел не изключва ли на 4500об?
не мислиш ли, че рискуваш твърде много карайки го над 5000об?
ти са за едно турбо ли си ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
anton2106 написа:© написа:този дизел не изключва ли на 4500об?
не мислиш ли, че рискуваш твърде много карайки го над 5000об?
Какво да рискувам той си е автомат сам си сменя предавките ако стартираш от място с изключено ДСЦ и с кика до долу си ги смена една черта преди червените обороти аз по никакъв начин не мога да го накарам да влезе в червените опитвал съм ама неще мамка му умен излезе дори и на ръчни скорости като пусна пак си ги сменя сам гадината така,че няма от какво да ме е страх
хехе и аз така си мислех и на 80000 кв ново турбо катализатро и разни там други щуртийки ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- plamenig
- Потребител
-
- Кара: 325i a вече и 320 DA
аз съм вдигал 235 км. ако някой се съмнява да заповяда в мадрид да му покажа.не искам да обидя никой но един колега беше писал някаде шестака си е шестак и е така
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
© написа:а къде са червените ти обороти тогава?
т.е. след колко?

но тази вечер с жената бяхме на гости и като се прибирахме я накарах да не вика много и да снима ама на 220 вече почна да трепери и хълца и нали е като жив антирадар ама една от снимките става и затова я качвам ето на колко оборота е при 220 печицата.Все пак благодаря,че не ме "нахранихте" много много

мисля че на 220 км/ч сработва ограничителя, защото има доста място до червената зона, мощност - също, но над 220 км/ч съм вдигал само по леко надолнище.
макса ми е 230 км/ч..
колата си е стабилна на 210 км/ч може да се кара доста време. печката си тегли, няма проблем.. и е доста по-тиха от предишната ми кола.
но пътя трябва да си е добър - да залепне както трябва..
макса ми е 230 км/ч..
колата си е стабилна на 210 км/ч може да се кара доста време. печката си тегли, няма проблем.. и е доста по-тиха от предишната ми кола.
но пътя трябва да си е добър - да залепне както трябва..
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3