Има една E30-ka.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Има една E30-ka.....
Днес я видях в Бургас.Май беше тъмно синя.Имаше супер стойка и раздувки на калниците.Беше на някой зрител на гонките.Някой знае ли нещо за нея?Много ми хареса на външен вид.
аз съм от бс ама си мисля 4е не е бургаска щото не съм я мяркал.ина4е тунингованото тико?много яко.за6то не се пусна нито едно бмв.аз си тръгнах към 1 часа.и до тогава не се пусна нито едно.6то така?????и да питам какви изисквания има да се пусне6 в състезанието ако въобще има щото такива трошляци се пускаха...
BMW is the car...another cars are just traffic
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
УУУФФ не на тебе , а на звездата.сориlandikar написа:Що оф топик бе?Кажете нещо за колата.Беше с бургаска регистрация.Хареса ми и искам някой ако я знае да разкаже каква е.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
koko_star написа:аз съм от бс ама си мисля 4е не е бургаска щото не съм я мяркал.ина4е тунингованото тико?много яко.за6то не се пусна нито едно бмв.аз си тръгнах към 1 часа.и до тогава не се пусна нито едно.6то така?????и да питам какви изисквания има да се пусне6 в състезанието ако въобще има щото такива трошляци се пускаха...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Значи Е30-ката беше тъмна.С раздувки,големи джанти.Изглеждаше екстра.Лаченка.Като тези от сайтовете.Видях и една Е36-ца,също тъмносиня.И пак мноооо лачена.С големи яки капли.Онези по морето са яки маниаци.Поне на оптика ги докарват.Имаше и едно Е36 купе 325(поне така ми се стори).Пак си беше супер.Тук в София такива не съм виждал.Почнах да се заглеждам по Е30-ки,защото моят човек май съвсем сериозно е решил да слагаме голям матор на такава кола.Не за драг,ама пак за душата.
Звездичке,
гонките не ме вълнуват.Немаше какво да се види от народ,и то тъп народ.Така че Явор е прав.Ако знаеш нещо за баварките,казвай.Гонките ги обсъждайте отзад зад вашия блок пред пичките от квартала.Тук в София работата е много по-яка.А и момчетата не ходят изрусени кат некакви сливи.Поне тези дето се интересуват от такива работи.Няма силни коли,като сините японски торпеда,ама всички останали са на ниво.На оптика не го докарват толкова,ама на вървене има какво да се види.
Звездичке,
гонките не ме вълнуват.Немаше какво да се види от народ,и то тъп народ.Така че Явор е прав.Ако знаеш нещо за баварките,казвай.Гонките ги обсъждайте отзад зад вашия блок пред пичките от квартала.Тук в София работата е много по-яка.А и момчетата не ходят изрусени кат некакви сливи.Поне тези дето се интересуват от такива работи.Няма силни коли,като сините японски торпеда,ама всички останали са на ниво.На оптика не го докарват толкова,ама на вървене има какво да се види.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
landikar написа:Значи Е30-ката беше тъмна.С раздувки,големи джанти.Изглеждаше екстра.
Аз я видях - беше спряла в платното към Бургас.. Освен джантите нищо друго не ми хареса в нея да си призная право... Направи ми впечатление разтворената задница, а и като изключим "тунинга" по нея изглеждаше доста зела-дала ..

9 мнения
• Страница 1 от 1