Потребителски кредит / Заем Откъде ?.. :(
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Потребителски кредит / Заем Откъде ?.. :(
Здравейте, искам да изтегля 4000лв за кола, работя вече година и съм на безсрочен трудов договор... пробвах в Райфайзен , ОББ , но ми отказаха... взимам 700лв заплата , но ме осигуряват на 218лв. , намерих и поръчители 2-ма представих ги в банката , но ми казаха че няма да ми свършат работа тъй като са от твърде скоро на трудов договор.. 4-5 месеца...
И сега се чудя какво да правя.. направо се побърквам.. :/ Имам чувството че никога няма да мога да си купя кола.. което можеби ще ме накара да си стегна багажа и да се разкарам от България...
Моля дайте някакъв съвет за банка или място където няма да се подиграят с мен и мога да взема около 4000лв. назаем за 36 месеца.,
И сега се чудя какво да правя.. направо се побърквам.. :/ Имам чувството че никога няма да мога да си купя кола.. което можеби ще ме накара да си стегна багажа и да се разкарам от България...
Моля дайте някакъв съвет за банка или място където няма да се подиграят с мен и мога да взема около 4000лв. назаем за 36 месеца.,
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
ако ти дадът бележка,че получаваш 700,може и да стане в обб,щом имаш и поръчители

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Гадното е че поръчителят ми има 5 месеца в тази фирма стаж., а на всякъде искат 6.. такаче ще почакам още малко и ще пробвам пак...
Мисля да пробвам в Пощенска Банка.. добри условия имат...
Ам в Райфайзен нямаше как да представя такава служебна бележка за реалния ми доход... :/ Немогат да ми издадът такава от фирмата.
Благодаря Ви.,

Мисля да пробвам в Пощенска Банка.. добри условия имат...
Ам в Райфайзен нямаше как да представя такава служебна бележка за реалния ми доход... :/ Немогат да ми издадът такава от фирмата.
Благодаря Ви.,
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Могат да ти издадат такава бележка от фирмата, това което ти казват е противозаконно в момента...
Както и това което правят, дават ти 700 а те осигуряват на 218...
Първа инвестиционна също са добри, опитай там, пиши, че имаш малко разходи...
Както и това което правят, дават ти 700 а те осигуряват на 218...
Първа инвестиционна също са добри, опитай там, пиши, че имаш малко разходи...
аз лично съм теглил от ДСК. И недей да гледаш лихви и такива работи , питай директно за една бележка на която ти пускат вноските за съответния период. Иначе навсякъде си е същия ***.
Аз лично нямах проблеми защото кредита беше ипотечен, но иначе трябва да поговориш с шефчетата , ако те работят с някоя определена банка , още по-добре. Иначе трябва по-сериозно да разпиташ защото мене на всички места ме питаха дали ме осигуряват на цялата сума, и има една допълнителна бланка, ако не си на цялата .
Аз лично нямах проблеми защото кредита беше ипотечен, но иначе трябва да поговориш с шефчетата , ако те работят с някоя определена банка , още по-добре. Иначе трябва по-сериозно да разпиташ защото мене на всички места ме питаха дали ме осигуряват на цялата сума, и има една допълнителна бланка, ако не си на цялата .
Най добре си сабери пари за кола и не се занимавай с банки
ся някой ще каже как ще сабира живота е скъп ще се лишава от много неща
по добре да си сабира колкото пари си прецени на месец
от колкото да изтегли кредит и да го изплаща 2-3 години и тогава наистина да се лишава от много неща
просто не си струва да си роб на няква трошка за 4000 лева
имам приятели който теглиха и сега страдат
ся някой ще каже как ще сабира живота е скъп ще се лишава от много неща
по добре да си сабира колкото пари си прецени на месец
от колкото да изтегли кредит и да го изплаща 2-3 години и тогава наистина да се лишава от много неща
просто не си струва да си роб на няква трошка за 4000 лева
имам приятели който теглиха и сега страдат
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Човек смятай всичко много внимателно такива гадини са всичките,най-добре отиди при някой познат банкер ако имаш и го накарай да те светне как стоят нещата,че се га не ми се пише много е дълго,въобще свичко е.... с тия кредити никаде няма да ти кажат за процент за управление на кредита,от там процент за разкрита сметка още един или два за подръжка и тия 4 бона накрая излизат 9,ама си ги прецени сам и смятай всичко на елката до 6 знак след запетаята.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
ам че аз така си взех мергело!!! от пощенска банка е заема 3000 взех връщам 3850 по 70/75 на месец за 4 години! но направо ме разчекнаха то не бяха телефони,адреси,бележки и т.н.! почти никой работодател няма да ти даде бележка с истинските доходи!на заявлението писаха осигурителният доход демек при теб 218 + 482 като допълнителен и готово! и защо са ти двама поръчители,на мен ми искаха един!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
луд ли си да теглиш кредит и да го набиваш в нещо което няма възвращаемост.

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
хем не си на обявена заплата щото взимаш на черно, хем плачеш че нямаш кредит. В коя точно държава оачкваш да ти дадат кредит по този начин??
отделно си тотално откачил ако смяташ да теглиш заем за КОЛА
отделно си тотално откачил ако смяташ да теглиш заем за КОЛА

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Има един сайт:Мойте пари се казва и можеш да се осведомиш за вс. кредити от всички банки,че дори да сравняваш.Тегли смело,после че псуваш обаче вече нема ходиш пеш 

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3