Ще минавам към БТК ADSL и имам питане....
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ми може да не сме спецове.. ама при полужение, че има 1000 нет доставчици и вече много от тях не са на "въздушки" и повече са с оптики до всеки блок и след това е вътрешно окабеляване и няма никакви грижи. На много малко места в София ще ти притряят тея безумни цени = ниска скорост дето ги предлагат бтк.
И аз никога не съм ползвал антивирусна, а съм сменил няколко доставчици в моя квартал.. то тряя да цъкаш навсякъде и да отваряш файлове дето от 10 км личат че са вируси за да хванеш такъв.. , а повечето и с антивиръсна си ги лепваш.
бтк - Disconnecting People.. го написах само защото си спомням какво беше преди с нет'а през телефона.. и точно заради това никога няма да повторя бтк, ако ще и да са най добрите.., а те в момента са само най скъпите (след мобилния нет разбира се).
Аз за 20 кинта получавам 15 пъти (буквално) по бърза скорост и нет'а ми спира само като не си го платя.
И аз никога не съм ползвал антивирусна, а съм сменил няколко доставчици в моя квартал.. то тряя да цъкаш навсякъде и да отваряш файлове дето от 10 км личат че са вируси за да хванеш такъв.. , а повечето и с антивиръсна си ги лепваш.
бтк - Disconnecting People.. го написах само защото си спомням какво беше преди с нет'а през телефона.. и точно заради това никога няма да повторя бтк, ако ще и да са най добрите.., а те в момента са само най скъпите (след мобилния нет разбира се).
Аз за 20 кинта получавам 15 пъти (буквално) по бърза скорост и нет'а ми спира само като не си го платя.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Е ако има някой да ти каже.. БТК спира телефона за неплатена сметка а интернета НЕ ....аз е имало случай по 2 месеца съм без тел. ама нета си бачка... а и да не забравяме реверанса който БТК направи на всички... Ако си запознат тя е монополис... в някой отношения 

- SlipKnoT
- devildriver
-
Терзийски написа:Е ако има някой да ти каже.. БТК спира телефона за неплатена сметка а интернета НЕ ....аз е имало случай по 2 месеца съм без тел. ама нета си бачка... а и да не забравяме реверанса който БТК направи на всички... Ако си запознат тя е монополис... в някой отношения
Беше..
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Ако не беше дала да минават кабелите през техните шахти... както и стана по едно време... сега само БТК ще ше да е на пазара... много ми е интересно всички ланчета от къде ли взимат нет 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Ако не беше дала да минават кабелите през техните шахти... както и стана по едно време... сега само БТК ще ше да е на пазара... много ми е интересно всички ланчета от къде ли взимат нет
А в крайна сметка говорим за надеждност не за цена... иам моменти когата качеството е водещо пред цената

А в крайна сметка говорим за надеждност не за цена... иам моменти когата качеството е водещо пред цената

- SlipKnoT
- devildriver
-
Терзийски написа:Ако не беше дала да минават кабелите през техните шахти... както и стана по едно време... сега само БТК ще ше да е на пазара... много ми е интересно всички ланчета от къде ли взимат нет
Позволи ми да съм се занимавал с това и да ти кажа, че нета на всички силни фирми си идва от чужбина и си е на тяхна собствена оптика, единствено си прав за това от къде минава тая оптика, но те всички си плащат на бтк за да минава от там, но и да не беше така.. пак има начини.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
SlipKnoT написа:Терзийски написа:Ако не беше дала да минават кабелите през техните шахти... както и стана по едно време... сега само БТК ще ше да е на пазара... много ми е интересно всички ланчета от къде ли взимат нет
Позволи ми да съм се занимавал с това и да ти кажа, че нета на всички силни фирми си идва от чужбина и си е на тяхна собствена оптика, единствено си прав за това от къде минава тая оптика, но те всички си плащат на бтк за да минава от там, но и да не беше така.. пак има начини.
Това е добре щом схвана тънкият момент.... това имах предвид... още от самото начало.... а да ти кажа, че не мисля да има друг вариант ...за кабелите... едвали някой ще им позволи да си копаят нови шахти

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
бтк САМО при липса на друг избор! Няма да забравя кой филтрира трафика към Арена като послушен лакей на ГадДемБОБ!
Аз си прекратих дори домашния тел.пост
Ще ми лапат .... 
Аз си прекратих дори домашния тел.пост

- SlipKnoT
- devildriver
-
Терзийски написа:едвали някой ще им позволи да си копаят нови шахти
На някои места го правят и в момента.. разбира с ена по късни и малки очастъци, но го правят.
Много се отклонихме от темата.., но си оставам на мнение, че едиственото предимство на бтк е това, че там където има телефон може да има и нет.. вече качество може да намериш на по ниска цена, а да не говорим за скорост.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
и аз като влд съм клиент от гато струваше 48лв за 512... постоянно се възползвам от офертите им за безкрай... и сега така... ми доволен съм си, рядко има проблеми... а много мразя кабели да ми се мотаят у дома
сега с рутера настана мир... секи си цъка дет си ще
много зависи за какво си пускаш нета, в зависимост от си преценяваш... ако е за сваляне, бетака е бавно, но пък си е сигурно

много зависи за какво си пускаш нета, в зависимост от си преценяваш... ако е за сваляне, бетака е бавно, но пък си е сигурно

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Владо написа:и аз като влд съм клиент от гато струваше 48лв за 512... постоянно се възползвам от офертите им за безкрай... и сега така... ми доволен съм си, рядко има проблеми... а много мразя кабели да ми се мотаят у домасега с рутера настана мир... секи си цъка дет си ще
![]()
Бате имах в предвид когато 384.. сруваше 213лв.

Преди това пащах 220$ за 96кб(10кб/с интернешенъл) и 5 мегабита БГ пиъринг.
И понеже външния беше супер китка за мирисаме като разбрах какво ще се предлага от БТК директно при тях

Много е важно какво качество гониш........
А когато работиш с нета качеството е от значение и е приоритет пред скоростта единственоо определящ е лага и пинга извън БГ и колко пакета дропи......
Абе кой каквото иска избор има

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
vld написа:SlipKnoT написа:бтк - Disconnecting People
Брей па спецове сте бре![]()
А по темата.
Ако имаш нужда от качествена връзка която не се влияе от нищо(бури светкавици)външния нет винаги е на ниво и общо взето винаги си на линия да това е твоя провайдър.
Но той не е удачен за ламери които денонощно точат торенти защото пропускливостта е малка с АДСЛ няма да можеш да достигаш скорости по големи от обявените,докато ако ползваш Хоум лан примерно и на най ниската скорост ще правиш 3-4 мегабайта.
Ползвам услугите на БТК от както ги пуснаха дори още не бяха о9бявени официално и имам сериозен опит.Мога да каже че бизнес плановете са чудесни,домашните също вършат работа но там има недостатък,че не можеш да си с статичен адрес с отворени портове и споделянето е по голямо.
С други думи ти трябва да решиш какво ти се ползва,перфектен интернет с който даунлоуда е мъчителен или бърз данлоуд за сметка на качеството.
Ползвал съм доста доставчици и в момента полвам и други освен АДСЛ и мога с ръка на съррцето да обощя.
Ако е за БГ трафик и Торенти хоумлан на дата.бг ако е за добра връзка със света АДСЛ.
Особенно за батъл нет и други игри които се играят на международни сървъри
За портовете бъркаш

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:BMWALPINA написа:SlipKnoT написа:бтк - Disconnecting People
Има истина в тва
има истина и като прасне 1 гръм и заминат няколко АПта нема никои в къщи а БТК си перка като пич
така че никфи ланки антенки и тем подобни изгъзици .. истината е в тел мрежа въпроса е че е е скъпо за вас но извън големите градове по добра оферта няма и няма и да има
И как гръм ще прасне антената ? Нали са по балконите ,а блоковете са с гръмоотводи иначе да сме изпопукали досега бая народ с кабел си праска да .......... А БТК не ми говори колко е качествено защото като им знам качеството на звука ми става ясно ........ и нали е 2 megabita за 30 и кусур лева .........
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3