Помощ!Пожълтели фарове.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
juro написа:Та по темата.
Ако някой иска да види как светят фаровете без стъкла да погледне снимките в профила ми. Защото нещо не мога да ги сложа тук
имам чувството поне аз не намирам разлика м/у двете снимки явно ти светят късите като дълги в момента

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:juro написа:Та по темата.
Ако някой иска да види как светят фаровете без стъкла да погледне снимките в профила ми. Защото нещо не мога да ги сложа тук
Колега не се засягай ,ама това това твойто на нищо не прилича![]()
Като махнеш стъклата фокуса и ъгъла на светлинния сноп се променя,ако си забелязал на еднин стандартен фар на автомобил движещ се във държава със ляв волан стандартно прави сноп който наподобява триъгълник като хипотенузата е от ляво - нагоре в надясно.При англичаните и всички които имат обратно движение този сноп е наопъки.Това е със цел да не се заслепяват насрещно идващите автомобили.А ти като си махнал стъклата си получил ефекта на прожектор който ,колкото и да регулираш винаги ще заслепяваш отсрещните![]()
Ако не си социално слаб си купи два фара и не се излагай![]()
Абе къде си тръгнал да обесняваш ,че се карало масово със стари гуми и изпуснали амортесиори,при положение,че ти самия си опасен за движениетоПоправи ме ако не съм прав,ама аз съм сигурен че дори Е30-то ми е по стегнато от твоята кола.
Типично за България,да му се невиди все някой ще е по хитър все ще е по умен от конструкторите![]()
Остава да дадеш и една снимка на моторния отсек и да се види всичко в тиксо тел и свински опашки щото е по яко разбираш ли начи дамм.....
Айде със здраве и да вземеш мерки
ама доста са скъпи нови бе 80лв бройката и то получаваш целия с дългите и късите защо ми са за да ги плащам просто така
Специално за vld надявам се да го види защото аз не съм прочел мнението му на време.
Сега ще те поправя щом искаш.
Твоята Е30 не е по-стегната от моята кола гарантирано, защото ти едва ли си се изръсил 5000 лв за да си смениш всичко което не ти харесва по колата. Е аз съм.
В тази кола само скоростна кутия и диференциал не са сменени.
ВСИЧКО ДРИГО Е НОВО и при това само немски са частите.
Ако случайно нещо се съмняваш може да идеш да попиташ в Пловдив в магазин АВТОКАР на кой е комбито Е36 което е появява от време на време отпред. Мисля че много бързо ще ти отговорят пък може и аз да съм там да ти отговоря, защото магазина е на майка ми и баща ми.
Е този магазин е за части за точно такива коли.
Марките Febi, Moog, Flenor, Boge, Bilshtain може и да са ти известни а на мен не само са ми известни а са ми по колата почти всички части от тях.
Съмнявам се ти или който и да е друг да е тръгнал да си сменя EGR клапана. Аз даже го поръчах но майсторите ме спряха да не го сменя, защото нямало никакъв смисъл.
Повече няма да ти обяснявам колко тел и тиксо има в тази кола, защото в твоята има много повече.
Не пиша аз как ми загрява колата като карам бързичко по магистралата май.
Стъклата не са сменени не защото не мога да си ги купя а защото колата така ми харесва повече. Много ми е лесно да си ги купя защото всъщност баща ми трябва да ми ги продаде на мен а той до сега не си спомням да не ми е давал части и без пари ако искам.
И жестоко се лъжеш с инженерната си мисъл какъв е ефекта от свалянето на вътрешните стъкла.
Като се настроят добре фаровете след свалянето няма никакви проблеми за отсрещните коли. Триъгълника са който говориш, че е различен при десен и при ляв волан пак си го има и си е кадето трябва, защото той се формира от рефлектора а не от стъклото.
Проблема е единствено че се получава пред колата точно една малко по тъмна зона е това е.
Ама нали всички сте много умни и всичко знаете без да сте видяли нищо.
Като са сложили половината от гъзарите в този форум тайвански насрани фарчета без стъкла отгоре какъв е ефекта????. Може би по добър.
А може и да погледнеш фаровете на повечето нови модели коли какви стъкла имат. Май са доста прозрачнички и без никакви шарки по тях.
Няма да ти обяснявам каква е разликата на техния рефлектор с моя, защтото няма да я разбереш. Само за разширяване на лъча пред колата има разлика.
Сега ще те поправя щом искаш.
Твоята Е30 не е по-стегната от моята кола гарантирано, защото ти едва ли си се изръсил 5000 лв за да си смениш всичко което не ти харесва по колата. Е аз съм.
В тази кола само скоростна кутия и диференциал не са сменени.
ВСИЧКО ДРИГО Е НОВО и при това само немски са частите.
Ако случайно нещо се съмняваш може да идеш да попиташ в Пловдив в магазин АВТОКАР на кой е комбито Е36 което е появява от време на време отпред. Мисля че много бързо ще ти отговорят пък може и аз да съм там да ти отговоря, защото магазина е на майка ми и баща ми.
Е този магазин е за части за точно такива коли.
Марките Febi, Moog, Flenor, Boge, Bilshtain може и да са ти известни а на мен не само са ми известни а са ми по колата почти всички части от тях.
Съмнявам се ти или който и да е друг да е тръгнал да си сменя EGR клапана. Аз даже го поръчах но майсторите ме спряха да не го сменя, защото нямало никакъв смисъл.
Повече няма да ти обяснявам колко тел и тиксо има в тази кола, защото в твоята има много повече.
Не пиша аз как ми загрява колата като карам бързичко по магистралата май.
Стъклата не са сменени не защото не мога да си ги купя а защото колата така ми харесва повече. Много ми е лесно да си ги купя защото всъщност баща ми трябва да ми ги продаде на мен а той до сега не си спомням да не ми е давал части и без пари ако искам.
И жестоко се лъжеш с инженерната си мисъл какъв е ефекта от свалянето на вътрешните стъкла.
Като се настроят добре фаровете след свалянето няма никакви проблеми за отсрещните коли. Триъгълника са който говориш, че е различен при десен и при ляв волан пак си го има и си е кадето трябва, защото той се формира от рефлектора а не от стъклото.
Проблема е единствено че се получава пред колата точно една малко по тъмна зона е това е.
Ама нали всички сте много умни и всичко знаете без да сте видяли нищо.
Като са сложили половината от гъзарите в този форум тайвански насрани фарчета без стъкла отгоре какъв е ефекта????. Може би по добър.
А може и да погледнеш фаровете на повечето нови модели коли какви стъкла имат. Май са доста прозрачнички и без никакви шарки по тях.
Няма да ти обяснявам каква е разликата на техния рефлектор с моя, защтото няма да я разбереш. Само за разширяване на лъча пред колата има разлика.
Много съжалявам, че се разминахме на събора втория ден точно на входа. Трябваше да си тръгнеш 15 минути по-късно, защото аз точно твоето комби идвах да видя.
Тогава трябваше да видим как щеше да говориш.
Това за тиксото и тела не го споменавай отново защото ще ме накараш да дойда до София и да отворим двамата капаците да видим каде има повечко от тези матеряли.
Точно с теб не ми се кара, защото комбито ти ми харесва и изглежда добре се грижиш за колите си обаче все пак не говори за чуждите коли преди да си ги видял.
Довечера ще направя снимки на светлината от моя фар и от друго Е36 с кръгли стъкла и с лещи за да видиш колко е променена формата на лъча и да си направиш сам изводите когато си видял наистина а не само с теорий които ти се струват вярни. Дано да мога да ги кача тук.
Тогава трябваше да видим как щеше да говориш.
Това за тиксото и тела не го споменавай отново защото ще ме накараш да дойда до София и да отворим двамата капаците да видим каде има повечко от тези матеряли.
Точно с теб не ми се кара, защото комбито ти ми харесва и изглежда добре се грижиш за колите си обаче все пак не говори за чуждите коли преди да си ги видял.
Довечера ще направя снимки на светлината от моя фар и от друго Е36 с кръгли стъкла и с лещи за да видиш колко е променена формата на лъча и да си направиш сам изводите когато си видял наистина а не само с теорий които ти се струват вярни. Дано да мога да ги кача тук.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3